Şimdi Ara

KasperskyLab yardım silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar ben bu Kasperskyi nasıl silecem her yolu denedim ama silemedim program ekle kaldırdan deneyim dedim ordada yok kendinden uninstall yaptım silindi dedi ama gene silinmedi çalıştırdan regedit yazıp denedim ordanda silinmiyo lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar yardımlarınız için teşekürler

• kaspersky i silebilmen iç.in programı tamamen kapatman gerekiyor, sağ alttaki kaspersky simgesine sağ tıklayıp ordan exit yapıp silmeyi denedinmi..
  • denedim ama olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecekusu084

kaspersky i silebilmen iç.in programı tamamen kapatman gerekiyor, sağ alttaki kaspersky simgesine sağ tıklayıp ordan exit yapıp silmeyi denedinmi..

pc'yı ac kapat sonra bu ıslemı yap belkı faydası olur
  • ama pcyi açtığımda yeniden devreye giriyor
  • birde güvenli moda girip kaldırmayı dene..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecekusu084

birde güvenli moda girip kaldırmayı dene..

bak bu yöntem aklıma gelmemişti olabilir denemek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İpucu : Kaspersky Anti-Virüsü bilgisayarınızdan kaldırmakta zorlanıyorsanız ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.ru/KisKav6Remove.zip programın otomatik kaldırma dosyasını innDirip, işlemi güvenli bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.
  • gecekusu084 güvenli modda olmadı lanet olsun

quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

İpucu : Kaspersky Anti-Virüsü bilgisayarınızdan kaldırmakta zorlanıyorsanız ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.ru/KisKav6Remove.zip programın otomatik kaldırma dosyasını innDirip, işlemi güvenli bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

kardeş senin dedigini indirdim ama nasıl yapacam onu bilmiyorum

• unlocker diye bi program var. ben de zamanında kysperi silmek için cok ugrasmıstım sonra bu program ile kökünden sildim. işe yarıyo
  • kaspersky kaldırmak zor mu oluyo.iyi bilelimde yarın bigün kaldıramazsak kendimize kızmayalım.
  • klutch kardeş dediğin programı indirdim ama bütün kilitleri aç diyorum sonra sil diyorum ama nesne silinemedi bir sonraki yeniden başlatmada silinsinmi diyor evet diyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum ama silinmiyor başka programları çok güzel siliyo ama kaysperde olmuyor nesne silinemedi diyor

• kardeş güvenli modda program ekle kaldırdan kaldırma direk olarak program filesin içinden sil
  • Şimdi, kaspersky'ı kaldırmana rağmen açılışta yükleniyor. O zaman kaspersky antivirus uygulamasının ve servisinin başlangıçta yüklenmesini önlemekle işe başla.

Başlat > Çalıştır > regedit

komutunu kullanarak "Kayıt Defteri Düzenleyicisi"ni aç.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

anahtarında "kav" girdisini bul ve sil.

ardından, kayıt defterinde;

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services

anahtarı altında bulunan AVP alt anahtarını sil.

Not: Kayıt defterinde herhangi bir değişiklik yapmadan önce sileceğin girdileri "sağ tık>ver" komutuyla yedeklemen senin yararına olur. Bu komutu uygularsan bir pencere açılacak ve nereye kayıt yapmak istediğini soracak, sen de unutmayacağın bir yere kaydederek, bir sorun olması durumunda yaptığın bu değişiklikleriş geri alabileceksin. Bunun için ver komutuyla yarattığın dosyalara (kayıt girdileri) çift tıklatman gerekecek.

-------

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall

Bu anahtar altında, program ekle/kaldır listesinin içeriği tutulur. Eğer kaldırmana rağmen, kaspersky'ın adı halen listede ise, kayıt defterinde bu anahtar altında kaspersky'a ait alt anahtarı bulup silmen de gerekebilir:

KasperskyLab yardım silemiyorum

Yukarıdaki resimde seçili olan alt-anahtar Kaspersky'a ait. Sağ tık sil komutuyla silebileceğin gibi, silmeden önce ver komutuyla da yedekleme yapabilirsin.

Bundan sonra bilgisayarı yeniden başlat. Açıldıktan sonra kaspersky'ın çalışmaması lazım.

---

C:\Program Files\Kaspersky Lab
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab

klasörlerini de sil.

---

Ardından,
    ftp://dnl-eu5.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.0.303en.exe
    adresinden kaspersky kurulum dosyasını indir, tekrar kur.

Kurulum sonrasında da öncelikle kaspersky'ın görev çubuğıundaki simgesine sağ tıklayıp exit diyerek, programı kapat. Sonra da program ekle/kaldır'dan uninstall et.

Ben olsam bunları denerdim, işe yarar mı bilmiyorum ancak denemeye değer.

• TripsinojeN ,combata sizin yollarıda deneyim arkadaşlar
  • TripsinojeN kardeş senin dediğin gibi yaptım çalışmadı sağolasın çok teşekkürler ama bisorun var sonra avastı yükledim avast diyoki avasta uygunsuz program var diyor Kasperskyle çakışıyor diyor ve avast yarım çalışıyor bu sorunu nasıl çöze bilirim acaba arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet323 -- 13 Ağustos 2006; 20:54:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorba11

TripsinojeN kardeş senin dediğin gibi yaptım çalışmadı sağolasın çok teşekkürler ama bisorun var sonra avastı yükledim avast diyoki avasta uygunsuz program var diyor Kasperskyle çakışıyor diyor ve avast yarım çalışıyor bu sorunu nasıl çöze bilirim acaba arkadaşlar

Dediğim yerleri falan temizleyip, sonra Kaspersky'ı tekrar kurdun değil mi? Sonra da temiz bi uninstall gerçekleştirdin. Tekrar yükleme veya uninstall sırasında bir hata ile karşılaştın mı? Kaspersky tekrar yüklendikten sonra düzgün çalıştı mı?
  • ya Kaspersky'ı bidaha yükleyip silmedim hemen yapım o işlemi TripsinojeN kardeş çok teşekkürler beni bu beladan kurtardın ohhhhhhh rahatladım ya
  • TripsinojeN tamamdır kardeş hiçbir sorun kalmadı yardımların çok çok teşekkürler yanlız bir sorun var hangi virüs programını yükleyim

• quote:

Orjinalden alıntı: zorba11

TripsinojeN tamamdır kardeş hiçbir sorun kalmadı yardımların çok çok teşekkürler yanlız bir sorun var hangi virüs programını yükleyim

kardeş sen avastı yüklemek için kasperskymı kaldırdın

bari başka adam gibi bi virus programı yükle ne bileyim nod32 anti-vir bitfender gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.