Sorunu çözmene sevindim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu
AntiVirus olarak Kasper'e devam et bence. Eğer kasma gibi problemler yaşıyorsan Nod32 kullanabilirsin.
arkadaşlar Kaspersky sildim avastı yükledim sonra çakışıyo dedi sonra onuda hallettim sonra sinirlendim avastıda sildim kısaca böyle arkadaşlar bana adam gibi bir virüs programı söylermisiniz
?
merhaba arkadaşlar.. aol'da dolaşırken download bölümünde gözüme ilişti ve afalladım.ücretsiz olarak kaspersky'i hemen indirdim.mailimi sordu ve 1 senelik aktivasyon kodunu hemen mailime gönderdi.07.08.2007'ye kadar kullanım hakkım var olduğu gözüküyor. bir eksiği var mı diye düşündüm.aklıma hemen on access-demand olayı geldi ama daha tarama yaptırmadan zango'yu enseledi.bir göz atın isterseniz... http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp?
al kardeş kaspersky motorunu kullanıyor 2007 ye kadar ücretsiz
ya kardeş benim bikere Kaspersky yüzünden başım yandı bidaha kolay kolay yüklemem arkadaşlar system mechanic 6 diye bir virüs programı var nasıl biliyomusunuz yükleyimmi
nod32 yükle
Your Unistaller Kullan OnunLa Sorunun Çözülür
arkadaşlar system mechanic 6 nasıl bir virüs programı yükleyimmi
kardeş ya kaspersky yükle eğer yüklemek istemiyosan bit defender yükle çünkü bu ikisi çok iyi diğer virüs programlarıda iyi ama bu ikisi biraz daha önde
tamam kardeş bit defenderi yükleyim Kaspersky yüklememin sebebi bilgisayarı çok kasıyor onun için yüklemiyorum