Şimdi Ara

KasperskyLab yardım silemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorunu çözmene sevindim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu

AntiVirus olarak Kasper'e devam et bence. Eğer kasma gibi problemler yaşıyorsan Nod32 kullanabilirsin.
  • arkadaşlar Kaspersky sildim avastı yükledim sonra çakışıyo dedi sonra onuda hallettim sonra sinirlendim avastıda sildim kısaca böyle arkadaşlar bana adam gibi bir virüs programı söylermisiniz
  • ?
  • merhaba arkadaşlar..
    aol'da dolaşırken download bölümünde gözüme ilişti ve afalladım.ücretsiz olarak kaspersky'i hemen indirdim.mailimi sordu ve 1 senelik aktivasyon kodunu hemen mailime gönderdi.07.08.2007'ye kadar kullanım hakkım var olduğu gözüküyor.
    bir eksiği var mı diye düşündüm.aklıma hemen on access-demand olayı geldi ama daha tarama yaptırmadan zango'yu enseledi.bir göz atın isterseniz...
    http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp?

KasperskyLab yardım silemiyorum

al kardeş kaspersky motorunu kullanıyor 2007 ye kadar ücretsiz

• ya kardeş benim bikere Kaspersky yüzünden başım yandı bidaha kolay kolay yüklemem arkadaşlar system mechanic 6 diye bir virüs programı var nasıl biliyomusunuz yükleyimmi
  • nod32 yükle
  • Your Unistaller Kullan OnunLa Sorunun Çözülür
  • arkadaşlar system mechanic 6 nasıl bir virüs programı yükleyimmi
  • kardeş ya kaspersky yükle eğer yüklemek istemiyosan bit defender yükle çünkü bu ikisi çok iyi diğer virüs programlarıda iyi ama bu ikisi biraz daha önde
  • tamam kardeş bit defenderi yükleyim Kaspersky yüklememin sebebi bilgisayarı çok kasıyor onun için yüklemiyorum
  • Bak sadece ilk sayfada bu konu var.

http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/tm.htm

Arama butonunu kullansan @beytepe'nin açtığı konu var. Her yerde aynı konular var, lütfen biraz duyarlı olun artık ya..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.