Şimdi Ara

Kaspersky / Panda / Norton / IObit / Avast / 1 Yıllık Ücretsiz Lisans (Kaçırmayın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.413
Cevap
2
Favori
66.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kaspersky / Panda / Norton / IObit / Avast / 1 Yıllık Ücretsiz Lisans (Kaçırmayın)

Windows 7 Launch Party

Arkadaşlar Windows 7'nin çıkışı şerefine anti-virus şirketleri 1 yıllık ücretsiz lisans dağıtıyor.Sadece 1 gün olucak bu dağıtım (22 Ekim).O yüzden kaçırmayın.Lisansları alabileceğiniz adresler aşağıda.Lisansını almak istediğiniz programın resmine tıklayın.

~~ Kaspersky Internet Security 2010 (devam ediyor)

~~ Panda Internet Security 2010 (BİTTİ - Lisans kodu 1-3 gün arasında geliyor.)

~~ Norton Internet Security 2010 (devam ediyor - Formu doldurun ve 30 günlük deneme sürümünü indirip kullanmaya başlayın , key 1 hafta içinde gelecek ve o keyi girerek programı 1 yıl kullanabileceksiniz.)

~~ IObit Security 360 PRO (devam ediyor)

~~ Avast 4 Home Edition (devam ediyor)

Kaspersky / Panda / Norton / IObit / Avast / 1 Yıllık Ücretsiz Lisans (Kaçırmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 29 Ekim 2009; 17:36:26 >

• Arkadaşlar alırken birkaç tane alın.Kaçıran arkadaşlara dağıtırız.

• Yarın bulmak lazım burayı
  • win 7 alanlara olmasın sakın :S ingilizce ne yazıyor anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

win 7 alanlara olmasın sakın :S ingilizce ne yazıyor anlamadım...

Yok değil.Windows 7'nin çıkışı şerefine veriliyor key'ler.İşletim sistemini satın almana gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

win 7 alanlara olmasın sakın :S ingilizce ne yazıyor anlamadım...

Yok değil.Windows 7'nin çıkışı şerefine veriliyor key'ler.İşletim sistemini satın almana gerek yok.

evdede internet yok şansa bak :)
  • şansa bak daha 3-4 gün önce panda aldımdı lisanslı

kaspersky'de windows 7 mi mahvetti. çok ağır çalışıyordu.kaspersky'yi kaldırınca uçmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pandaya 9 saat kalmış kasper da süre yok norton a bilgileri yolladım ama gelirmi bakalım
  • IObitden aldım lisansımı şimdi yükledim kullanıyorum diğerleri için beklemedeyim
  • Norton mu Kaspersky mı tavsıye ediyorsunuz.Vista işletim sistemin.
  • Az önce nortondan lisans almak istedim ama hala lisans gelmedi verdikleri linkten nortonu indirdim ama ingilizceydi ve eset smart security kullanıyorum eseti kaldırmadan nortonu kurdum eseti kendisi devre dışı bıraktı ama nortonun ram kullanımını beğenmedim ram kullanımı tavan yaptı 2 gb ramla
  • şu anda kasper kullanıorm sizce norton mu kasper mi
  • Teşekkürler paylaşım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: merif@st

şu anda kasper kullanıorm sizce norton mu kasper mi

Ben kasper kullancam
  • İyiki haberimiz oldu.Sağol.
  • tesekkur ederiz haber verdiginiz icin
  • Haber için teşekkürler, kimsenin kaçırmak istemeyeceği türden kampanyalar.
  • ben emailimi daha önce forumdan teknik yardımda birine yardım etmek için kaspersky ın 30 günlük sürümüne vermiştim bundada email ister %1000 peki daha önce trialda kullanılan email tekrar kullanılabilirmi?(kaspersky)
  • Yeri tam değil ama sorayım . win7 için sistemi yormuycak koruması orta derece bir antivirüs önerirmisiniz
  • Hakkikaten hangisini yuklesek ? biraz legal takilalim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.