Şimdi Ara

Kaspersky / Panda / Norton / IObit / Avast / 1 Yıllık Ücretsiz Lisans (Kaçırmayın) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.413
Cevap
2
Favori
66.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • In order to complete your free CNET registration, we must confirm your email address. Please click on the link below to complete your CNET registration.
    CLICK HERE TO CONFIRM REGISTRATION
    Please do not reply to this message. There is no one to respond to your email and it will not confirm your email address in our registration system. If you need help, please visit CNET's Customer Help Center.

Note: If you have problems with the link above, copy and paste the link below into the address field of your Web browser to confirm your registration.

http://download.cnet.com/....

Thanks,

Ben ıobit i indirdim ilk bu msj geldi oraya girip bilgileri yazdıktan sonra 2.msj geldi ondada

This is to confirm that you will receive the following CNET newsletter(s) to this
    e-mail address:

--- CNET TechSpecials

To make further changes to your newsletter subscriptions or update your e-mail
    address, visit your CNET member profile page:
    http://www.cnet.com/8721-4_1-0.

If you have any additional questions about your newsletter subscriptions, please
    visit the CNET Customer Help Center:
    http://cnet.custhelp.com/cgi-bin/cnet.cfg/php.....

Thanks,
    CNET Customer Help Center

bu msj geldi ne demekse artık ben asıl kaspersk kullanıyorum inşallah indirebilirim lisansımın bitmesinede 1,5 ay kalmıştı çok iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORKMAZ60 -- 22 Ekim 2009; 3:57:16 >

• alakasız olacak ama en iyi antivirüs ptogramı olarak avira gdata olarak gösteriliyor. nerde mi? hani şu bağımsız test yapan bir site varya orada öyle yazıyordu. bende avirayı kullanıyorum.www.aresis.com.tr'den gdata'ya türkçe olarak indirebilirsiniz. üstelik üç ayrı versiyounu var. 1.av. 2. int. security 3. total protect. tabi trial versiyon :)
  • Vallahi benim pc'ye bir yıl kadar önce bir virüs bulaştı nerdeyse 1 ay uğraştım arşivlerimin gitmemesi için hemen hemen hepsini denedim hiç birinden fayda görmedim kaspersky'nin internetten deneme sürümünü indirdim hepsini temizledi ve yaklaşık 1 yıldır lisanslı kullanıyorum ve çokda memnunum.Siz o sitelere pek bakmayın hepsi farklı bir virüs programını 1.gösteriyor önemli olan bizim taleplerimizi karşılayan beğendimiz hangisi ise bence 1. odur.
  • Link aktif hale geldi arkadaşlar.Hemen kaydınızı yaptırın.Ben indirdim programı(PANDA için konuşuyorum)
  • Panda tamam bende indirdim ama kaspersky de hala bi numara yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrooklynZU

Link aktif hale geldi arkadaşlar.Hemen kaydınızı yaptırın.Ben indirdim programı(PANDA için konuşuyorum)

ip felan değiştirmeden mi aldınız pandayı yoksa amerika ip si mi gerekiyor
  • kasperde hala bi dalga yok
  • Yok hiç bir şey değiştirmedim ben ama şifre mail ile 1-3 gün içinde gelcek diyor.
  • Panda'dan da şu çıktı

Windows 7 Launch Party
    The Most Free-er-est Software Giveaway Ever!!!
    Thank You for Registering!
    You will be redirected to a free trial download page shortly, if you do not, please click here to begin downloading your free copy of Internet Security 2010, Windows 7 Edition. You will be receiving an e-mail reply shortly with an activation code that extends your trial to one Full Year of Internet Security 2010. Thank you from Panda Security and have a great Windows 7 Launch Day!
    *Please note that it may take up to 1-3 business days to receive your activation code.
    **This page is best viewed in Internet Explorer.

1-3 gün içinde gelecekmiş.

Kasper halen aynı şeyi diyor. IP değiştirmemiz mi lazım ille?
    Ulan Kaspersky yapılır mı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 22 Ekim 2009; 8:51:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Hepsini almak lazım yarın.
    Gün gelir lazım olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Gün gelir lazım olur.

Ben aldım hepsini ama Kaspersky alsam hiç birini istemiyorum.Oda link hala aktif değil

• quote:

Orijinalden alıntı: KORKMAZ60

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Gün gelir lazım olur.

Ben aldım hepsini ama Kaspersky alsam hiç birini istemiyorum.Oda link hala aktif değil

Aynen. Asıl Kaspersky lazım.

IP'yı değiştirince de aynı sayfa çıkıyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 22 Ekim 2009; 8:56:33 >

• 3'ünden 2'şer tane aldım. Kaspersky'ı bekliyorum.
  • hadşi bakalım pandadan key bekliyoruz
    Windows 7 Launch Party
    The Most Free-er-est Software Giveaway Ever!!!
    You will be redirected to a free trial download page shortly, if you do not, please click here to begin downloading your free copy of Internet Security 2010, Windows 7 Edition. You will be receiving an e-mail reply shortly with an activation code that extends your trial to one Full Year of Internet Security 2010. Thank you from Panda Security and have a great Windows 7 Launch Day!
    *Please note that it may take up to 1-3 business days to receive your activation code.

1-3 iş günü içindse yollayacaklarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazma
    1-3 iş günü içindse yollayacaklarmış

pandayı bende indirdim ama işaretlediğim yazı ne olaki. sadece windows 7 ye yükleyebilecez gibi görünüyor.
  • paylaşan ve yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler elinize sağlık...
  • IObit'ten nasıl alınıyor. Free Download var. O da download.com'a yönlendiriyor. Kampanya ilgili tek satır yok. Lisansı nasıl aldınız?
  • Kasperksy sayfasına hala girilmiyor. Amerikada çoktan ayın 22 si oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Kasperksy sayfasına hala girilmiyor. Amerikada çoktan ayın 22 si oldu.

aynen valla
  • IObit'ten lisans alabilen var mı arkadaşlar.

Alanlar nasıl aldığını açıklayabilir mi?

Yoksa dağıtım başlamadan bitti mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.