Şimdi Ara

Kaspersky / Panda / Norton / IObit / Avast / 1 Yıllık Ücretsiz Lisans (Kaçırmayın) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.413
Cevap
2
Favori
66.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elinizde hiç KASPERSKY 2010 lisansı var mı?
  • Hala devam ediyor mu ?
  • arkadaşlar bu kampanya çoktan bittiisteyen arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_26761264/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#26761264 adresinden güncel kampanyaları takip edebilir
  • BUNLAR NE BICIM SIRKET ARKADAS BIR YANDAN MILLETE BELES YAZILIMI VERCEN BIR YANDANDA KUTUSUNA 100 DOALR ISTIYECEN BU NASIL CELISKI AKIL SIR MANTIK ERDIREMEDIM
  • bunu win 7nin çıkışına özel yaptılar sadece 1-2 günlük kampanyaydı ve çoktan bitti o yüzden konuyu hortlatmayalım
  • arkadaşlar devlet kurumunda bir birimde çalışıyorum ve 3 tane bilgisayarımız var diğer bilgisayarladan ağ üzerinden durmadan virus blaşıyor en güzel sağlam program olarak ksp soylediler 3 tane mail yazsam gönderirmisniz proahman@hotmail.com te4rs_of_d3vil@hotmail.com ve alone_cowboy1988@hotmail.com şimdiden Allah razi olsun kolay gelsin yadrımlarınız için saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: theroyboyz

arkadaşlar devlet kurumunda bir birimde çalışıyorum ve 3 tane bilgisayarımız var diğer bilgisayarladan ağ üzerinden durmadan virus blaşıyor en güzel sağlam program olarak ksp soylediler 3 tane mail yazsam gönderirmisniz proahman@hotmail.com te4rs_of_d3vil@hotmail.com ve alone_cowboy1988@hotmail.com şimdiden Allah razi olsun kolay gelsin yadrımlarınız için saolun

fake hesap seziyorum nedense

• Fazladan keyi olan varmı? Avira veya Kaspersky farketmez. Kaçırmışım ya :(
  • ücretsiz almamız mümkünmü halen ?
  • Elinde fazladan keyi olan varmı acaba. Ne zamandır internete giremiyorum giremediğim zamanlardada hep büyük fırsatları kaçırmış oluyorum
  • bende alabilirmiyim 1tane nasıl teğmin edeceğimizi anlamadım __??
    pm ile falan mı ??

HATTA 2 ADETTE OLABİLİR NORTON VE KARSPERSKY 2ADET LİSANS VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
  • hort
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.