BUNLAR NE BICIM SIRKET ARKADAS BIR YANDAN MILLETE BELES YAZILIMI VERCEN BIR YANDANDA KUTUSUNA 100 DOALR ISTIYECEN BU NASIL CELISKI AKIL SIR MANTIK ERDIREMEDIM
bunu win 7nin çıkışına özel yaptılar sadece 1-2 günlük kampanyaydı ve çoktan bitti o yüzden konuyu hortlatmayalım
arkadaşlar devlet kurumunda bir birimde çalışıyorum ve 3 tane bilgisayarımız var diğer bilgisayarladan ağ üzerinden durmadan virus blaşıyor en güzel sağlam program olarak ksp soylediler 3 tane mail yazsam gönderirmisniz proahman@hotmail.comte4rs_of_d3vil@hotmail.com ve alone_cowboy1988@hotmail.com şimdiden Allah razi olsun kolay gelsin yadrımlarınız için saolun
quote:
Orijinalden alıntı: theroyboyz
arkadaşlar devlet kurumunda bir birimde çalışıyorum ve 3 tane bilgisayarımız var diğer bilgisayarladan ağ üzerinden durmadan virus blaşıyor en güzel sağlam program olarak ksp soylediler 3 tane mail yazsam gönderirmisniz proahman@hotmail.comte4rs_of_d3vil@hotmail.com ve alone_cowboy1988@hotmail.com şimdiden Allah razi olsun kolay gelsin yadrımlarınız için saolun
fake hesap seziyorum nedense
Fazladan keyi olan varmı? Avira veya Kaspersky farketmez. Kaçırmışım ya :(
ücretsiz almamız mümkünmü halen ?
Elinde fazladan keyi olan varmı acaba. Ne zamandır internete giremiyorum giremediğim zamanlardada hep büyük fırsatları kaçırmış oluyorum
bende alabilirmiyim 1tane nasıl teğmin edeceğimizi anlamadım __?? pm ile falan mı ??
HATTA 2 ADETTE OLABİLİR NORTON VE KARSPERSKY 2ADET LİSANS VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
hort
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme