Şimdi Ara

Kaspersky 2012 %50 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 Aralık 2011'e kadar %50 indirim varmış arkadaşlar.Media Markt, Saturn, Vatan, Darty, Gold ve hepsiburada.com gibi yerlerden alınabilecekmiş.

Kaynak ;http://www.chip.com.tr/konu/kaspersky-den-onemli-indirim_30548.html

• eğer gerçekten %50 olacaksa sıcak bir fırsat.İş yerinde kullanıyorum çok hoş.evdeki masaüstüne alabilirim.
  • Ben geçen sene denk gelmiştim,%51 indirime almıştım Teknosa'dan.
  • Fiyat ne civarda olacak şimdi bu indirime göre? Bunlar kutulu ürünler sanırım, ben 1 ay önce internet üzerinden lisans almıştım, bu kutulardan da 1 tane alsak, elimdeki lisans bitene kadar kullanmadan bekletebilir miyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

Fiyat ne civarda olacak şimdi bu indirime göre? Bunlar kutulu ürünler sanırım, ben 1 ay önce internet üzerinden lisans almıştım, bu kutulardan da 1 tane alsak, elimdeki lisans bitene kadar kullanmadan bekletebilir miyiz acaba?

Ben geçen sene 3 pc için 1 yıllık lisansı 59 tl'ye almıştım.Ürünü satın aldıktan sonra 90 gün içinde aktive etmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomenestomen

quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

Fiyat ne civarda olacak şimdi bu indirime göre? Bunlar kutulu ürünler sanırım, ben 1 ay önce internet üzerinden lisans almıştım, bu kutulardan da 1 tane alsak, elimdeki lisans bitene kadar kullanmadan bekletebilir miyiz acaba?

Ben geçen sene 3 pc için 1 yıllık lisansı 59 tl'ye almıştım.Ürünü satın aldıktan sonra 90 gün içinde aktive etmen gerekiyor.

Bildiğim kadarı ile üzerine eklenebiliyor(biz 2 hafta kala aldık, 1 yıl 2 haftaya uzadı lisans, 2010'du 2011 e geçti)...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10tl mı oldu yani çözemedim.
  • vatanda şuan baktım 160 tl kaspersky i.s 3 kullanıcı, %50 indirim ile 80 tl ye gelmeli.
    indirimsiz fiyat 174 tl %50 indirim 87 tl olur
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BCvenlik%20Yaz%C4%B1l%C4%B1m%C4%B1/products.aspx?L2=SOFSEC&br=KASPERSKY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 29 Kasım 2011; 23:56:09 >
  • kaspersky nin hangisini seçmeli?pure daha iyi deniyor ama arama motoru eski deniyor internet security 2012 ye göre.birde şuan bilgisayarı aldığımdaki verilen 2 aylık mcafee kullanıyorum işlemci, ram vs de zorlanma yaratmadı şimdiye kadar.kaspersky kullanan arkadaşlarda kasma zorlanma gibi problemler oluyor mu?(bigisayar özellikleri:i5-2430, gt540m, 4gb ram)
  • i3 6gb ram var pc de, kaspersky 2011 i.s kullanıyorum kasma yok
  • 13 gün kalmıştı bitmesine iyi olur
  • iyi bir fırsat, haber veren arkadaşa teşekkürler
  • 22-23 TL ye kis 2011 alıp 2012 ye güncellemiştik böyle daha pahalı galiba.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 30 Kasım 2011; 14:46:56 >
  • teknosadaki 20 liralık kampanya bittimi?
  • KİS 2011 satan ucuz bir yer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

22-23 TL ye kis 2011 alıp 2012 ye güncellemiştik böyle daha pahalı galiba.

edit: imla

Evet 23 TL ye almıştık kardeş doğru söylüyorsun.
    Hatta şöyle bi hesap yapmıştım ayda 2 TL ye değer key derdinle uğraşmam demiştim almıştım hala kullanıyorum :)
  • Kaspersky i.s 3 kullanıcı vatanda şuan 159 tl. 1tl indirim gelmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.