Şimdi Ara

KASKODAN ÖN CAM DEĞİŞİMİ ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
3
Favori
98.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki hocam şimdiki öğrendiğim bilgilere göre hasar kaydina girmiyor on cam diyorlar doğrumu bu ? Valla benim tek bilmek istediğim kayitsiz şartsiz benim cam hakkim var ise ben bunu ister kirik ister cizik yada ciziksiz degistirme hakkim varmi onu ogrenmek istedim acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek ön cam değişiminde hasar kaydı olmaz. O dediğinizi en iyi kaskonun anlaşmalı cam servisi bilir. Eğer yetkili servis anlaşması varsa oraya danışın

• ztalan kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: benblmezobilir1

Peki hocam şimdiki öğrendiğim bilgilere göre hasar kaydina girmiyor on cam diyorlar doğrumu bu ? Valla benim tek bilmek istediğim kayitsiz şartsiz benim cam hakkim var ise ben bunu ister kirik ister cizik yada ciziksiz degistirme hakkim varmi onu ogrenmek istedim acikcasi.

Ben a3 aracimin on camini yetkili servisten degistirdim tramerde gozukuyor bilginiz olsun.

• benblmezobilir1 kullanıcısına yanıt
    Fetva alın dinen haram olabilir
    Çünkü canınız sigorta yaptıran önce hasar almış
    Bakın hassas olun ben mini onarımı bile son aya bırakıyorum kaskoyu başka firmaya yaptirirsam etik olmaz diye ama o sene kesin yaptırıyorum

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Belkiede haklisiniz ama ben sirf cam taktirmak icin yaptirmadim kaskoyu art niyetimde yok aslinda ama yaptirmisken boyle bir hakkim varken kullanayim anlaminda diye dusundum. Bende son aya birakcam simdilik yatiyor arac zaten.

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Ne zaman değistirdiniz ? Ben sigortaciya sordum artik girmiyor dedi eskidendi o dedi hatta bir servisin hasar bölüm sefi arkadasim var artik oyle olmuyor hasar kaydi girmiyor dedi.

• quote:

Ne zaman değistirdiniz ? Ben sigortaciya sordum artik girmiyor dedi eskidendi o dedi hatta bir servisin hasar bölüm sefi arkadasim var artik oyle olmuyor hasar kaydi girmiyor dedi.

2012 aralik ya da ocak ayi

Aracim hâla bende.2 3 ay once 5664 e mesaj attigimda o cam degisimi gozukuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Aracim hâla bende.2 3 ay once 5664 e mesaj attigimda o cam degisimi gozukuyordu.

Bu sorunun çözülmesi sanirim 2015 ayinda olmuş ama sanirim ucret yazmiyordur yada 5664 de on cam degisimi diye yaziyordur diye tahmin ediyorum. Cunku sigortaci arkadas hasar mesajinda ön cam degisimi yazar ama ucret yazmaZ artik dedi bende kıl biri olduğum icin hasar kaydi girince bizim millet bir fiyat kirma cabasinda oluyor. Arastircam hasar kaydi olarak giriyorsa yaptirmiycam eger girmiyorsa sigortacimla konusup bu isi halletcem bakalim sonuc ne olacak ama tam detayli bilgi alabilecegim bi servise gitmem gerek sanirim. Kendim de bir arac satis ve servisinde calisiyorum ama hasar personellerinin yanina bir inemedim gitti :)

• Birkac sene once bende değiştirdim. Sigortacımı aradım on cami orijinaliyle değiştirmek istiyorum dedim. Tabiki dedi bes dakika sonra tekrar aradı. Tarihi konuştuk. Geldi otoparkımda takip gittiler. Bes kuruş da para vermedim. Yalnızca birkaç evrak imzaladım.
  • quote:

quote:

quote:

Bu sorunun çözülmesi sanirim 2015 ayinda olmuş ama sanirim ucret yazmiyordur yada 5664 de on cam degisimi diye yaziyordur diye tahmin ediyorum. Cunku sigortaci arkadas hasar mesajinda ön cam degisimi yazar ama ucret yazmaZ artik dedi bende kıl biri olduğum icin hasar kaydi girince bizim millet bir fiyat kirma cabasinda oluyor. Arastircam hasar kaydi olarak giriyorsa yaptirmiycam eger girmiyorsa sigortacimla konusup bu isi halletcem bakalim sonuc ne olacak ama tam detayli bilgi alabilecegim bi servise gitmem gerek sanirim. Kendim de bir arac satis ve servisinde calisiyorum ama hasar personellerinin yanina bir inemedim gitti :)

Bende 5664 mesaji duruyor simdi tekrar baktim sadece carpma yaziyor o kadar.

Toplamda 3 hasar kaydim var 2 kere arkadam carptilar suclu karsi tarafti biri 1093 tl digeri 1741 tl ikiside carpisma yaziyor. 3. Hasar kaydimda da sadece carpma yaziyor o kadar.

Ama ilginc birsey var.Kaza tarihlerini sisteme 3 ay aralarla 2015 yaziyor.2 kaza tarihim 1 sene araliklarla , cam degisimimde 2012 de araci aldiktan 1 2 ay sonraydi.Cok ilginc bi durum.

• marmelat_06 M kullanıcısına yanıt
    Koşulsuz şartsiz neden değiştirmek istiyorsun diye sormadan mi degistirdi hocam ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Toplamda 3 hasar kaydim var 2 kere arkadam carptilar suclu karsi tarafti biri 1093 tl digeri 1741 tl ikiside carpisma yaziyor. 3. Hasar kaydimda da sadece carpma yaziyor o kadar.

Ama ilginc birsey var.Kaza tarihlerini sisteme 3 ay aralarla 2015 yaziyor.2 kaza tarihim 1 sene araliklarla , cam degisimimde 2012 de araci aldiktan 1 2 ay sonraydi.Cok ilginc bi durum.

Ya bide bu hasar kaydi cikti milletin icine kurt dusuruyorlar. Eskiden boyle bisey yoktu ne guzel. Simdi degistirilen camlarda hasar bilgisi yazmiyormuş ama dediginiz gibi ucreti yazmayan hasar gorunuyor sanirim. Sigortacimla bi gorusmek gerek gorebilirsem söyliycem ama camın kaskodan degismesi halinde neden hasar kaydi girer anlamiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bide bu hasar kaydi cikti milletin icine kurt dusuruyorlar. Eskiden boyle bisey yoktu ne guzel. Simdi degistirilen camlarda hasar bilgisi yazmiyormuş ama dediginiz gibi ucreti yazmayan hasar gorunuyor sanirim. Sigortacimla bi gorusmek gerek gorebilirsem söyliycem ama camın kaskodan degismesi halinde neden hasar kaydi girer anlamiyorum.

Kaskodan ucretlu veya ucretsiz yapilan her islem icin hasar disyasi acilir.Dosya acilinca otomatikmen tramere isler haliyle.

Bende cam degisim faturasi duruyor.Staarken gosteririm asla fiyat kirdirmam bu sebepten.Kafaniza takmaya degmez cam oldugu belli zaten onun.

• Çevreyolunda öndeki aracın tekerinden fırlayan bir metalin ön camıma isabet etmesi sonucu aracımın ön camı kaskonun cam klozundan yetkili serviste orijinali ile değişti. Herhangi bir hasar kaydı bulunmamakta. Sadece cam hasarı varsa bu hasar sayılmıyor. Tabi bu cam klozunu kullanma durumunda geçerli. Eğer kloz harici değişim yaptırılırsa muhtemelen hasar gözükebilir kaskoyu yapan sigorta şirketine ekstra maliyeti olacağı için.
  • benblmezobilir1 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sormadı. Camda kırık yok dedi. Bende farkındayım dedim. Aldı çekici vurdu cama sonra da değiştirdi :)
  • marmelat_06 M kullanıcısına yanıt
    Valla iyiymiş hocam bende cekicle vurup kircamda sonra arastirmaya falan giriyormuş işte kayit falan istiyorlarmis kameranin olmadigi yerde filan yap dediler banada bende yolda giderken tas sekti ondeki arabadan derim diye dusundum ama su sigortaciyla bi gorusmem lazim bir goremedim gitti bu konu sinir etti beni.
  • Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Yan camlar ucrete tabii oldugu icin hasar giriyormuş bunu ogrendim de hocam on cam sanirim hasr kaydi olarak artik girmiyormuş. Cunku kasko kendisi on cam degisim secenegi koymus listeye ama nasil olacak bende bilmiyorum alsam cekici vursam cekicle kirmissiniz bunu diye anlarlarsa diye cekinmiyor da degilim :)
  • quote:

Arkadaşlar merhabalar konuyu hortlattım ama bir konuda yardim alacaktim. 2009 model honda aracim var kasko yaptirali 5 ay civari oldu. Araci aldigimda on camda sag tarafta maket bicagiyla boyle baya derin bi cizik yapmislar gorusu asiri engellemiyor ama ben titiz oldugum icin rahatsiz oluyorum. On camda film vardi aldigimda pek fark edemedim acikcasi. Simdi ben bu cami kaskodan degistirebilirmiyim bilgisi olan varmi kirik falan degil ama baya cizik yani. Benim kaskodan yilda 2 kez hakkim varmis yaptirdigim kasko policesinde oyle yaziyordu yada 1 diyelim. Ben bunu şart ne olursa olsun degistirmek istiyorum dedigimde degistirirlermi illa cami kirmam mi gerek :) bilgisi olan varmi acaba cevap yazabilen olursa sevinirim. Tesekkurler

hocam hangi kasko o yılda 2 kez cam değişim hakkı veren?
  • Yıl 2010...

Camda çok fazla kılcal çizik vardı ışık vurunca çok rahatsız ediyordu. Servise gittim derdimi anlattım, çekicin ucu ile tıkladılar fotosunu çekip değiştirdiler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.