Şimdi Ara

KASKODAN ÖN CAM DEĞİŞİMİ ???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
3
Favori
98.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: benblmezobilir1

Yan camlar ucrete tabii oldugu icin hasar giriyormuş bunu ogrendim de hocam on cam sanirim hasr kaydi olarak artik girmiyormuş. Cunku kasko kendisi on cam degisim secenegi koymus listeye ama nasil olacak bende bilmiyorum alsam cekici vursam cekicle kirmissiniz bunu diye anlarlarsa diye cekinmiyor da degilim :)

Ya hocam dusunme bu kadar.Al eline buyuk bi tas firlat cama zbamm diye kirilsin mis gibi

Sofor tarafina at kaskodan cekici gelsin gotursun ucretsiz.Bosuna yakit yakma
  • benblmezobilir1 kullanıcısına yanıt
    Kasko yaptırdığınız aracı firmayla görüşün, mutlaka bir kolaylık sağlayacaktır. Yoksa bir sonraki sene neden aynı aracı şirketle çalışacaksınız ki?
  • marmelat_06 M kullanıcısına yanıt
    Hocam sigortaci yakinen tanidigim birisi zaten o olmasa mahallemdeki sigortaciya yaptircaktim bugun gordum hasar kaydi giriyormu dedim hasar dosyasi acilirsa girer ama cam degisimi olarak yazilirsa eger cam degisimi yazar ucret gostermez dedi. Bende bisey anlamadim acikcasi adam sigortaci net bi yanit veremiyor al cekici vur dedi takibe girerse hadi dedim oda var dedi valla conta yakti beynim.
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Haklisin aslinda usta valla dogru diyorsun :)
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Ethica sigorta hocam. (Kasko) yani.
    Sıkıntı yok hocam. İsterseniz pm olarak sasi numaramı göndereyim sigortacınız baksın ne gorunuyor, ona göre hareket edin.
  • Arkadaşlar kaskom axa. Ön cam değişti. Ve hasar dosyası açıldı. Tamam hasarsızlık bozulmuyor ama maalesef tramere işliyor ve de kasko fiyatlanırken bu da dikkate alınıyor. Hasarsızlık falan koca bir yalan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam şasiye hiç gerek yok şimdi şöyle bi durum var bu adam sigortaci ve bu işin içinde yani bu adam bisey bilmiyorsa soyle olur boyle olur hasar girer girmez şu bu demek zorunda. Ben şunu anladimki tanidikla vallahi iş yapilmayacakmis kafama dank etti. Adama 1600 lira kazandirdik hiç biseyden anlamiyor. Orjinal cam mi dedi evet dedim bi oturup yuzyuze konusalim halledelim dedi dur bakalim nolcak olmazsa senden şasi no alirim hocam bunun dedigine gore hasar dosyasi acilirsa hasar ucreti gorunuyormus , cam dosyasi acarsa cam. Boyle sacmalikmi var ben hasar yapmadimki kasko bana bu hakki sunuyor valla bidaha kasko masko yaptirmiycam gittigi yere kadar gitsin. Bu arada kafanizi sisirdim k.bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Kasko fiyatini etkiledigini kim soyledi hocam sigortaci mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: benblmezobilir1

Kasko fiyatini etkiledigini kim soyledi hocam sigortaci mi ?

Evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelebek Camı ile Kocaman, kimi aracta atermik, kimi araçta çiftcam donanımlı ön camı karıştırmayın, Ön Camı Elbette kasko fiyatını etkileyecektir, 1500TL'e kasko yaptırıp 2000TL ön cam taktıralım bu da hak olsun, bu devirde hiçbir sigorta firması bunu yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 17 Ocak 2017; 10:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Kelebek Camı ile Kocaman, kimi aracta atermik, kimi araçta çiftcam donanımlı ön camı karıştırmayın, Ön Camı Elbette kasko fiyatını etkileyecektir, 1500TL'e kasko yaptırıp 2000TL ön cam taktıralım bu da hak olsun, bu devirde hiçbir sigorta firması bunu yapmaz.

Valla benim on camim orjinal degisti bizzat dogus oto audi esenyurt'da.

2012 de araci sifir almistim.1 2 ay sonra catladi ve serviste 1.5 gun yatti orjinaliyle degisti.Camin ustundeki logosu , camin en ustunde enlemesine guneslik tarzi duran siyah golge , ters isikta carpraz acidan gozuken gok kusagi gibi renkli gozuken uv filltre aynen var.

Belki aracdan araca degisiyordur onu bilmemem tabi.

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Kasko yenilemede fiyat farkı olarak yansımadı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Kasko yenilemede fiyat farkı olarak yansımadı mı ?

Hayir yansimadi.Aksine hasarsizlik oranim arttigi icin daha da dusmustu.Euroko kasko benimki.

Zaten yansimasi cok sacma olur.Bazi araclarda soruyorlar orj cam istiyorsan + xx tl ya da anlasmali yerde yan sanayi diye.

Onceki aracim C4 du.Cevizlibag citroen Kar bana orj icin ekstra fazla para istemisti.Bende anlasmali yerde olimpia yan sanayi on cam taktirmistim.Gayette memnun kaldim olimpia dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 17 Ocak 2017; 12:33:32 >
    Yok rica ederim, eğer isterseniz bir dahaki sigorta ve kasko işlemleriniz icin sigortacımın numarasini gönderebilirim. İlgili bir arkadaş, mevzuata da hakim. Fiyatları da makul. Cam değişimi konusuna dönersek takdir sizin bu noktada.

Saolun hocam su konuyu halledeyim bidaha ona yaptirmam zaten. Tanidik diye o kazansin diye yaptirdik amaa bidaha asla.

• Beyler, geçen kış aylarında da olmuştu, bu sene daha beteri oldu. Araç üzerindeki buz hiçbir müdahale etmememe rağmen, kendiliğinden çözülürken veya başka bir dış etmenle cam yüzeyinden kayarak camı tırnağa gelen derin şekilde en az 10-15 cm kadar çizmiş. Daha önce ön cam garantiden değişmişti. Şimdi kaskodan değiştirirsem daha kasko süremin 1. ayında muafiyet bedeli ödeyerek bu hakkımı kullanmış olacağım. Servisin ön cam montajı da nasıl olur bilemem.

Sizce ne yapmam gerekir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.