Şimdi Ara

Kasko ve Cam Değişimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 yıl önce araç aldım. Camda küçük bir çatlak vardı beni rahatsız etmiyordu. Ayrıca maddi yönden de elim sıkıştığı için kasko da yaptıramamıştım. Şimdi durumu toparladım biraz kasko yaptırayım diyorum ama cam çatlağı kısmen büyüdü ve daha da uzayacak gibi duruyor. Şimdi merak ettiğim bir konu var kasko yaptırsam cam değişimi yapabilmem mümkün müdür? Yoksa firma bir şekilde bu sorunun poliçe öncesine ait olduğundan biz karşılamayız mı der? Nasıl bir yol izlemek lazım. Kasko yaptırıp aylarca bekleyip poliçe sonlarına doğru mu değiştirsek ya da kaskoya ayrı cam için ayrı mı para vereceğiz?



  • Mümkündür hocam kasko camı karşılar. Cam klozu olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 29 Mayıs 2020; 19:31:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normal sartlarda kasko policesinden once bu catlagin oldugu soylenirse bu hasar karsilanmaz.

    Siz police sonrasındaki bir tarihte oldugunu beyan ederseniz ve hasarin onceden olustugu ispat edilmezse kaskodan karsilanir.

    Ilk kasko yapilirken aracin fotolari cekiliyor bilginiz olsun. Ben bu durumu gizleyip yaptirayim derseniz o da sizin sinaviniz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tanıdık kasko, sigorta yapan varsa sorun olmaz. ayrıca ben kasko yaptırırken fotoğraf vs. 2 yıldır çekilmiyor. kasko yaptırın cam değişim klozu da olsun yaptırdıktan 1-2 ay sonra vurun çekiçle kırın gidin servise değiştirsin. benzer bir işlemi gittiğim serviste yaptırdım sorun olmadı. şimdilik çatlağın kenarlarını çizdirin daha da yürümesin
  • 2.el veya o km. her aracıma kasko yaptırdım.

    Bunları da hep sigorta acenteleriyle telefonla görüşerek yaptım,kart ile ödedim,evraklar kargo ile geldi hep.

    Ne onlar beni gördü,nede aracımı.Hiç biride resim vs. istemedi.

    Kaskonuzu yaptırırken cam klozuna dikkat edin sadece.
  • Ahlaki olarak yapılmaz. Kasko poliçe bedelleri şirketin hasar onarım gideri+ sigorta şirketinin işletme maliyeti ve karının tahsili ile oluşur, yalan beyanla işlem yaptırdığınızda poliçe satın alan her kişinin KUL HAKKIna girmiş olursunuz.

    Teknik olarak ise yapılır. Yarın gider kasko yaptırırsınız, bir ay sonra gidip bu cama taş çarptı, apartmandan birşey atılmış vs. YALAN BEYANda bulunursunuz, şirket peki der ve yeni camınızı takar, cam klozu olduğu için hasarsızlığınızı da bozmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.