Şimdi Ara

kasko şirketi önerisi lazım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracım volvo s60 yakın zamanda bir kaza geçirdim ve bu kazadan dolayı ethica kasko yapmak için uçuk rakamlar talep etti.Bende yeni ve güvenilir bir kasko şirketi araştırıyorum önerilerinizi yazarsanız sevinirim.yardımınıza ihtiyacım var kazadan dolayı kasko yapmaya yanaşmıyorlar bende memnun değldim zaten canıma minnet serviste arabayı mındar ettirdi ethica

• Sompo Japan kaskoyla bir problem yaşamadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo yetkili servisine sorunsuz ve anlasmali çalıştıkları kasko şirketlerini sorabilirsiniz. Soyleyeceği firmalardan teklif almayı deneyin .

• Lawyer066 L kullanıcısına yanıt
    Hocam ethica ile çalışıyorlar benimkide ethicaydı o yüzden konu açayım dedim

• Beş senedir Anadolu sigortadan kasko yaptırıyorum. Bugüne kadar bir defa kullandım. Hiç bir sıkıntı oluşmadı.
  • Up

• Hocam forumda Aybars bey var. Kendisine ulaşın o size bir kaç firma sayar aklınıza yatana yaptirirsiniz. Kaza anında ve kendisi ilgileniyor kasko firmasıyla pek işiniz olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    nicki nedir acaba hocam verirseniz ulaşayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

nicki nedir acaba hocam verirseniz ulaşayım
    Mesajda bahsettim hocam spacewolf

• Geçmiş olsun ,

ben ethica sigorta ile çalışmayı tercih etmiyorum. Etmeme sebebimi de bizzat yaşamışsınız hocam.

Sayın @batkent hocamıza teşekkürlerimi sunarım yorumları için.
  • Unico kullanıyorum memnunum .

• spacewolf kullanıcısına yanıt
    sompo japana 4500 liraya genişletilmiş şekilde yaptırdım inş sorun çıkmaz hocam teşekkür ederim yorumlarınız için:)
  • Ankara sigorta ile sompo japan ı karşılaştırır isek fikirleriniz ne olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

sompo japana 4500 liraya genişletilmiş şekilde yaptırdım inş sorun çıkmaz hocam teşekkür ederim yorumlarınız için:)
    Kazaya rağmen 4500 e iyi yapılmış çok çok iyi fiat

• Servisde çalışan ve sigortalarla iş yapan birisi olarak:
    Ethica, Doğa, Ankara, Unico, hdi sigortaların kaskolarını tercih etmeyin. Bu sigorta şirketleri ödemeyi geç çıkartır, parça tedarik konusunda sorun çıkartır, eksperlere maliyetleri düşürün diye sürekli baskı yaparlar. bunun sonucunda son kullanıcı daha sonra servis mağdur olur.
    Benim gözümde en iyi şirketler allianz, axa, anadolu sigortadır. Hem online hasar işlemleri olsun, hem çağrı merkezi çözümleri olsun gerçekten iyiler. bir servis için en önemli nokta sigortanın çalıştığı eksperin iyi olması, çağrı merkezine kolay ulaşım ve sorun çözmeye yönelik olması, tedarik parça gönderirken hızlı ve güvenilir parçacılarla çalışması önemlidir. Parayı sigorta şirketi öder ancak aracınızı servis tamir eder. dandik sigorta şirketleri kılı kırk yarar, yan sanayi - ucuz parça gönderir, çalıştığı parçacıya telefon ile ulaşamazsınız, adamlar parçayı kargoya geç verir v.s v.s.

• İyi bir sigortacı bulun asıl olay o. Ben sigortacıma güvenir onun fiyatlara bakarak onun tavsiyesi dahilinde kasko yaptırırım. Daha önce Generalli, Ray sigorta ve Anadolu sigortadan hasarlarım oldu ve sigortacım sağolsun hiçbirinde sorun yaşamadım.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    sizin mesajınızın iki mesaj altında @Du Hast hocamız servis yönünde bilgi vermiş hocam.

Ben Ankara sigorta ile çalışmayı tercih eden birisi değilim.

Sompo Japan sigortayı ise önermekteyim. Axa Avrupaya hakimdir, Sompo Asya kıtasına hakimdir.

Ülkemizde de bu iki şirketi birbirlerine çok benzetirler.
  • Bu ay benim de policem yenileniyor. En dusuk teklif olan 1150₺(%35 hasarsizlik indirimim var) ile sompo japan sigortanin Genişletilmiş Artı kaskosunu tercih ettim. 2006 ehliyetliyim, 2 de kensi kusurlu oldugum kazam var.

Hem yetkili, hem de ozel servis onarimi yapilabiliyor.

Mini onarimda ise, tramerinize yansitiyor ama bir sonraki policenizi yine sompoya yaptirisaniz, siliniyor

Dikkatimi ceken, yanlis akaryakit dolumu teminatinin sadece 1000₺ olmasi. 1000 liraya isciligini/bakimini yapmazlar dizelin, pompa enjektoru icin

• rallier_61 kullanıcısına yanıt
    poliçeyi yeniden bir okuyayım hocam olmadı bir daha yaptırmam yanlış akaryakıt dolumuna bin tl şaka gibi gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.