Şimdi Ara

Kasko şirketi ipe un seriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma bilinçsiz bir taksicinin çarparak perte çıkarmasının 51.günü ancak hala çözüme kavuşmadı.

Allianz kasko ilk gunden beri evrak işleriyle surunduruyor resmen, gönderiyorum, arıyorum aldınız mı diye, 1-2 güne belli olur diyorlar.
    2 gün sonra arıyorum almadık bir daha faksla diyorlar diyorlar. Boyle boyle 51gün geçti. şimdi ise:

volkswagen dogus finans taksitleri devam ettiğinden araç rehinli. Vdfden Muvafakatname istedik onu bekliyoruz diyorlar, vdfyi arıyorum boyle bi istek bize gelmedi diyorlar, bir daha kaskoyu arıyorum onlarınn haberi yokmus diyorum,iyi ozaman birdaha isteyelim diyorlar. vdf şu tarihe kadar odenırse su kadar tl olur dıye bır yazı gonderıyor, Allianzcılar o yazıyı almadık diye diretiyorlar, vdfyi arıyorum bana fakslayın dıyorum o yazıyı,bana gelıyor bende alıp allıanza fakslıyorum 2 gun gecıyor aldık dıyorlar ama vdfnin verdigi o tarih geçiyor yeni muvafakatname lazım oluyor bu sefer vdf yine talep etsinler gonderelim dıyorlar.

Yani anlayacağınız Kemal Sunalın Davacı filminden farksız, neden ödemek istemiyorlar, 2012 Türkiyesinde nasıl bir faks, bir email ellerine geçmez geçemez veya geçmemesi sağlanır, amaçları nedir. Üstelik arayıp sormasan kimsenin bir şey yapacağı yok. 51 gün geçti hala bi sonuç yok. 444 lu numaralara verecegim para aracın bedeli kadar olacak yakında.

Bu arada olur da paramı verirlerse bu sefer bankadan tuketici kredisi cekicem ve yeni bir araç alıcam ama hangi kasko şirketine kaskolatmalıyım. İnsanı mağdur etmeyen bir kasko şirketi var mı.

• VDF'a noterden bi ihtar çekin şu tarihe kadar kasko şirketime şu belgeleri gönderin diye, kasko şirketine de ayrı bi ihtar çekin işlemlerin başlaması için.

Bi avukata danışmanlık ücreti ödersiniz bi de notere başınız ağrımaz, seve seve gerekeni yapar iki şirket de.

Geçmiş olsun.
  • Cevap için teşekkür ederim. Merak ettiğim bu ihtarnamenin bağlayıcı veya onlar açısından çekinilecek tarafı nedir, Kulağa sadece noter onaylı hatırlatma gibi geliyor. Uzatma konusundaki sınırı bile bilmiyorum, böyle bir sınır belki yoktur, ona dayanarak işi yokuşa sürüyor da olabilirler..Birde ihtar için avukat şart mıdır acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.