Şimdi Ara

Kasko Ödermi, hasarsızlık indirimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biz yeni yıla 2 lastiğimiz şişlenerek, ve arka sol stobun dışı hafif kırılmış olarak girdik. Akşam birşey yoktu, sabah kalktığımızda arabanın sol tarafındaki lastiklerin şişlendiğini farkettik, arabanın sağ tafarı duvar dibindeydi. Allahtan bu lastiklere zarar gelmemiş. sabah polisi aradık zabıt tutturduk, ardından servisi aradık, sağolsunlar bayram günü, lastiğimizin 2 sinide aldılar, bi tane geçici lastik verdiler. Bi tanesinide biz stepneden taktık. Arabamızın kaskosu var.

Benim sorum 4 tane bridgestone b330 lastiğimiz vardı 1 yıllık. Bunun ikisi yanaktan şişlendiği için aldılar. Servis açıldığında, perşembe günü bize iki yeni lastikmi verirler yoksa kullanılmışmı verirler ve lastiği aynı marka mı verirler (b330). Diğer sorum ise arka sol stop lambasının sadece dış camı 10 cm falan kırılmış (dikdörtgen biçiminde), bunu da değiştirirler demi ? Son sorum ise 1 ay sonra yıllık kasko ödememiz gelecek. Biz bu sene ilk defa kaskoyu bu sebeple kullanıcaz, hasarsızlık indirimini etkilermi etkilemezmi ? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 1 Ocak 2007; 17:23:41 >

• hasarsızlık indirimi gider.eğer ilk yılsa %30 indirim var. az değil.
  • ray sigortada senede 2seferi geçmemek ve toplamıda 1500ytlyi geçmiyosa hasarsızlık bozulmuyodu kasko poliçenizi iice oku bak bakalım ne yazıo mutlaka hasarsızlık die bi başlık altında açıklaması vardır olmazsa sigorta müdürlüğünü ara öğren ama bozucağını sanmıyorum çokda bi masraf yok ztn 300-400lasatikler tutsa bi 80-90da stop yani yuvarlasak maksimum 400-500milyon tutar kasko karşılar hasarsızlıkda düşmez bence ama genede bi sor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasko ve kasko iptali
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.