Şimdi Ara

Trafik Sigortası Axa Sigortadan, Kasko Garanti Euroka'dan Sorun Çıkar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kasko yaptıracaktım fakat garanti euroka poliçe tarihini yanlış girmiş, poliçeyi iptal edip tekrar denedi fakat sistemleri hata vermiş. Yarın tekrar arayacaklar.

Sizce trafik sigortası AXA'dan, kasko garanti euroka'dan olunca kaza anında sorun çıkar mı?

Garnati Euroka 659 TL nakit yapıyor. (ihtiyadi tedbir 50.000, kasko 34.250 TL, hukuki destek 5.000 TL)
    Axa 800 TL nakit (fakat teminat şartlarını bilmiyorum)

• Kaskoyu daha iyi bir firmadan yaptirin

Anadolu
    Ergo
    Aillanz
    Gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sorun çıkmaz. ikisini de istediğiniz yerden yaptırabilirsiniz.

kasko için büyük firmaları tercih etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kaskoyu daha iyi bir firmadan yaptirin

Anadolu
    Ergo
    Aillanz
    Gibi

anadolu mu? euroka anadoludan daha iyidir dostum. anadoludan yaptırmada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

Anadolu
    Ergo
    Aillanz
    Gibi

bunu neye dayanarak söylediniz
  • Neden Garanti Euroka'dan yaptırmayalım? Garanti bankasından maaş aldığım için maaş müşterisi indirimi yapıyor euroka sigorta (garanti ortağı).
  • Garanti Euroka maaş indirmi yaptığı için garanti bankasından yaptırmayı tercih ettim. Axa sigorta çok kaliteli bir sigorta firması fakat ermenilere tazminat ödediği haberlerini okuyunca artık fransız firmalrına öncelik vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 15 Mart 2012; 22:56:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

Anadolu
    Ergo
    Aillanz
    Gibi

Bir sigorta acentesi olarak müşterilerin görüşleri önemlidir.Bunu neye dayanarak söylediniz anlatırsanız ben ve diğer arkadaşlar aydınlanabilirler.Şu anda Türkiye' de 2011 ve 2012 3. ayına kadar Kasko sigortasında Anadolu Sigorta en çok prim üreten firma olarak 1. sırada bundan önceki seneler Axa Sigorta kasko branşında 1. sırada idi Anadolu Sigorta 2011 verilerine göre az farklada olsa Axa Sigorta' yı kasko branşında geride bırakmış durumda.Prim üretimi deyince aklınıza pahalı satarsa 1. sıraya geçebilir gibi bir düşünce oluşmasın şu an bir çok araçta en uygun fiyatları ( sunduğu hizmet kalitesine ve ekstra hizmetlere göre ) veren sigorta şirketi Anadolu Sigorta' dır.Gidip bugün 12 yaşında bir araç alsanız ve kasko yaptırmak isteseniz Allianz Sigorta 10 yaştan büyük araca kasko kesmez Axa Sigorta 4-5 yaştan büyük araca kesmez ve daha pek çok firma kesmezken ( bu araçlar yeni tescil edilmiş ise bu kuralları geçerli fakat önceden gelen kaskosu var ise isterse araç 20 yaşında olsun ) Anadolu Sigorta 15 yaşa kadar kasko sigortası düzenliyor.Auto King ile mini onarım,sınırsız İMM sınırsız ( yani 2.500.000 TL ile sınırlı ) olara sunulurken diğer firmalarda yukarıda arkadaşımızın ihtiyadi tedbir dediği aslında ihtiyari mali mesuliyet dediğimiz teminat 50.000 TL 20.000 TL gibi rakamlarla sunulmakta olup her arttırımınız prim artışına yol açacaktır.Aracınızın kaskosunu geçen sene başka şirkette bu sene anadolu sigorta' dan yenileteceksiniz hasarınız yok ve hasarsızlık indirimi kazanmışsınız bakın araştırın hangi firma 10 TL prim alarak çift hasar koruma eminatı veriyor.bazı firmalarda tek birtane yok iken bazı firmalarda sadece 1 tane var ve belirli bir miktarı geçince hasarsızlığınızı yakıyorken anadolu sigorta' da hasar limiti bile yok.Son olarak araçtan çalınan kişisel eşyalarınız 1.000 TL ye kadar sigortalı iken bir çok firma bu hizmeti bile müşterisine sunmuyor.Benim bildiğim bu hizmet Anadolu Sigorta Ergo Sigorta ve Yapı Kredi Sigorta' da mevcut başka firmalarda varmı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Bugün kasko yaptıracaktım fakat garanti euroka poliçe tarihini yanlış girmiş, poliçeyi iptal edip tekrar denedi fakat sistemleri hata vermiş. Yarın tekrar arayacaklar.

Sizce trafik sigortası AXA'dan, kasko garanti euroka'dan olunca kaza anında sorun çıkar mı?

Garnati Euroka 659 TL nakit yapıyor. (ihtiyadi tedbir 50.000, kasko 34.250 TL, hukuki destek 5.000 TL)
    Axa 800 TL nakit (fakat teminat şartlarını bilmiyorum)

Merhaba ,

Müşteri tercihleri her zaman tabiki 1. sıradadır ama eureko sigorta aslında pek tercih edilen bir firma değildir.Birde yaptırdığınız yer bir banka şubesi anladığım kadarıyla.Otomobil bayileri ve banka şubeleri kaskoyu satarken iyide mesela bir acenteniz yok ve hafta sonu başınıza birşey geldi kime ne danışabilirsiniz ? Kimden yardım isteyebilirsiniz ve oradaki çalışan insanların sigorta acenteleri kadar sigorta geçmişi varmı ne kadar bilgililer bunlarıda göz ardı etmemeniz gerekmektedir.

Trafik Sigorta' nız ile kasko sigortanızın ayrı firmalardan olması sorun olmayacaktır.Kasko sigortanız sizin aracınızı karşılar trafik poliçeniz karşı tarafa verilen hasarları karşılamaktadır.Bu yüzden trafik poliçeleri her sene yaptırmak zorunda olduğumuz poliçelerdir.Şunuda unutmayınki 20-30 lira pahalı bile olsa kesinlikle trafik poliçesinde bile büyük firmaları tercih ediniz.Sonra başınız ağrıyabilir.

Bundan sonra size tavsiyem büyük sigorta şirketlerine yönelmeniz olacaktır.Dilerseniz aracınız için fiyatlar sunabilir poliçenizi tanzim edebiliriz.

• Merhaba,

Euroka Sigorta, araçta çalınan eşyalarda sigorta temiantı kapsamında olduğunu söyledi.

Acente olarak Üsküdar'daki bir acente görünüyor. 444 66 60 nolu telefondan destek alabilirmişim ve 4446660 nolu telefondan beni aradılar. Maaş müşterisi indirimi yaptıkları için Euroka Sigortayı tercih ettim akat Garanti Bankasının hiç bir hizmetine karşı güvenim yok.
  • Merhaba sıfır Focus HB araç bedeli 65Bin TL (%60 hasarsızlık). Axa ve Alianz 1100Tl fiyat verirken, Anadolu 770TL fiyat verdi. Tavsiye edermisiniz.? Bir hasar anında kalitesiz, yan sanayi bakım onarım, ekstra zorluk vs yaşarmıyım?
  • Burada sigorta şirketlerini karalamak çok yersiz arkadaşlar
    Sigorta şirketleri arasında poliçelerin özel şartlarında ve teminatlarında farklar vardır
    Anadolu Sigorta Poliçelerine gelince

Öncelikle şunu belirteyim sigortalılar araç sahipleri haklı olarak ödeyeceği prime bakıyor
    o şunu vermiş bu yüksek vermiş bu daha az vermiş
    şartlar aynı mı tabiki de değil

İhtiyari Mali Sorumluluk Teminatı
    Anadolu sigorta da 2 farklı şekilde veriliyor

1) 100.000 TL (maddi ve bedeni zarar ayırımı yapılmadan kombine tek limit)
    2)Sınırsız (maddi ve bedeni zarar ayırımı yapılmadan kombine tek limit)

Nedir İHtiyari Mali Sorumluluk Örnek
    Kaza yaptınız % 100 kusurlusunuz ve 200 bin tl lik jipi pert ettiniz
    Trafik poliçenizde yazılı kaza başı teminat diyelim 35 bin tl
    buradan ödeme yapılacak
    Kalan 165 bin tl için de sizin kasko poliçenizdeki İhtiyari Mali sorumluluk poliçesinden karşılanacak

eee 50 bin liralık bir teminat verilmiş ise size 50 bin de burası ödeyecek
    etti 85 bin

Kalan : 115 bin TL sizin cebinizden çıkacak

Bu çok önemli bir husus göz ardı edilemeyecek kadar önemli

üstelik bu teminatı sınırsız olarak almanız size sadece 100 tl bir külfet getirmekte

• quote:

Orijinalden alıntı: Sigortacıyım

Burada sigorta şirketlerini karalamak çok yersiz arkadaşlar
    Sigorta şirketleri arasında poliçelerin özel şartlarında ve teminatlarında farklar vardır
    Anadolu Sigorta Poliçelerine gelince

Öncelikle şunu belirteyim sigortalılar araç sahipleri haklı olarak ödeyeceği prime bakıyor
    o şunu vermiş bu yüksek vermiş bu daha az vermiş
    şartlar aynı mı tabiki de değil

İhtiyari Mali Sorumluluk Teminatı
    Anadolu sigorta da 2 farklı şekilde veriliyor

1) 100.000 TL (maddi ve bedeni zarar ayırımı yapılmadan kombine tek limit)
    2)Sınırsız (maddi ve bedeni zarar ayırımı yapılmadan kombine tek limit)

Nedir İHtiyari Mali Sorumluluk Örnek
    Kaza yaptınız % 100 kusurlusunuz ve 200 bin tl lik jipi pert ettiniz
    Trafik poliçenizde yazılı kaza başı teminat diyelim 35 bin tl
    buradan ödeme yapılacak
    Kalan 165 bin tl için de sizin kasko poliçenizdeki İhtiyari Mali sorumluluk poliçesinden karşılanacak

eee 50 bin liralık bir teminat verilmiş ise size 50 bin de burası ödeyecek
    etti 85 bin

Kalan : 115 bin TL sizin cebinizden çıkacak

Bu çok önemli bir husus göz ardı edilemeyecek kadar önemli

üstelik bu teminatı sınırsız olarak almanız size sadece 100 tl bir külfet getirmekte

Anadolu Sigorta' da iki farklı şekilde değil 100-250-500-1000-2500 ve sınırsız şeklinde 6 seçenek mevcut olup 100.000 TL ile sınırsız seçim arasında 100 TL bir külfet değil sadece 11 TL tutarında bir külfet getirmektedir.

Ama doğru başka bir şirkette ekran 20.000 TL yi getirir siz 2.500.000 tl olsun derseniz hopp 90.00 TL yi size ekstra' dan ödetir ne yazıkki.Anadolu' da ise en alt limit 100.000 TL dir.

Ama dediğiniz gibi çok önemli bir husus bu atlamamak gerekiyor hangi şirkette olursa olsun.

Yukardaki arkadaşın sorusuna da cevap verelim anadolu 770.00 dediyse yaptırın fakat çift hasarsızlık koruma isteyin onada 10-15 tl fark ancak ödersiniz 2 hasarda hasarsızlık indiriminizi %60 olarak korumaya devam edecektir ve hasar boyutları önemli değildir pert' e ayrılmadığı sürece aynen korur.

• Bir groupama acentesi olarak ta musterilerimizi referans gostererek verilen hizmet kesinlikle biz acenteleri musterilerine mahcup etmeyen odemeleri asistan hizmetleri ve anlasmali servis sarti koymamasi en guzel ozellikler.fakat bahsedilen İMM limiti bizde maximum 200.000 tl.
    Hos 200.000 tl lik bir araci pert ederseniz onunda muhtemelen kendi kaskosu vardir ama olmayabilirde tabiki.
    Bir sirketin kullanicilarindan referans alabilirsiniz kasko yaparken ama buda onemli degil bazen acenteler de yanlis yapip musteriynin magduriyetine sebep oluyor ve musteri su acente beni yakti demiyor direk sirket ismi kullaniyor mesela oyaksigorta beni magdur etti diyor oyle bir sigorta olmadigi icin onu ornek verdim.saygilarimla
  • Yarın aracımın kaskosunu yenileteceğim. Birkaç yer ile görüştüm Anadolu için 950 - 1.100 TL Axa için 664 - 718 TL fiyat çıkardılar.
    Poliçeler elimde mevcut, hangi maddelere dikkat etmem gerekiyor. Hem Anadolu ve Axa için aldığım poliçeler arasındaki farklara hem de iki firmanın arasındaki farkları incelemek istiyorum. Bu konuda hiçbir bilgim olmadığı için anlayan kişilerden yardım rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ms1981

Yarın aracımın kaskosunu yenileteceğim. Birkaç yer ile görüştüm Anadolu için 950 - 1.100 TL Axa için 664 - 718 TL fiyat çıkardılar.
    Poliçeler elimde mevcut, hangi maddelere dikkat etmem gerekiyor. Hem Anadolu ve Axa için aldığım poliçeler arasındaki farklara hem de iki firmanın arasındaki farkları incelemek istiyorum. Bu konuda hiçbir bilgim olmadığı için anlayan kişilerden yardım rica ediyorum.

Ben Garanti Euroka sigortadan yaptırdım. Aviva Sigortanın poliçesini inceleyebilirsin. Kasko birden fazla şöförü desteklerse, doğal afet ve terör gibi olaylardan olacak zararlarınıda karşılarsa iyi olur. Birde mini hasara dikkat et, cam kırılması, göçük, boya çizilmesi gibi mini hasar detaylarını öğren. Ayrıca anahtarı kaybedersen kaç TL'ye kadar kasko ödeme yapıyor bunu öğren. Örnek yedek anahtarı kaybettin ve kilit sisteminin değişmesini istiyorsun, sigorta firması 1500 TL'ye kadar karşılarsa ve servis 2000 TL masraf çıkartırsa aradaki 500 TL'yi karşılaman gerekir.

http://d1207.hizliresim.com/z/4/97wc2.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 4 Temmuz 2012; 0:30:39 >

• axa iyidir ama makemelik olana kadar
    nerdenmi biliyorum çünkü mahkemeliğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ms1981

Yarın aracımın kaskosunu yenileteceğim. Birkaç yer ile görüştüm Anadolu için 950 - 1.100 TL Axa için 664 - 718 TL fiyat çıkardılar.

Merhaba arzu edeseniz tc plaka ve meslek yazarsaniz fiyat calisabilirim full kasko olarak bakalim ne cikacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.