Şimdi Ara

kasko hasar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabayı otopark da dönerken beton sütüne sürttüm

arka kapı ortası göçtü ve sürttüm boyası gitti baya zarar oldu

şimdi arabanın kaskosu var ben şimdi kaza yaptıgıma dair polisin zabıt tuttması gerekiyor mu?

yoksa zabıt tuttmadan kasko hasarı karşılar mı? :(

• rapor tutturmak zorundasın
  • 3 milyara kadar hasarlari beyanla yaptirabiliyorsun.. tabi senin kasko sirketin ne kadara kadar olan hasarlari beyanla yapiior bilmen lazim.
  • rapora gerek yok , masraf az ise servise git, çok masraf çıkmışsa anlaşmalı tamirciye git, bir beyan yazıyorsun tamam.
  • rapora gerek yok..sen bir yazı yazıyorsun kasko şirketine ,onlar senın söyledıklerıne istinaden yapıyolar..bende öyle olmuştu..1 hafta kullandım arabayı sonra çarptım dedım bı yazı yazdım 1 mılyar cıvarı masrafı odedıler..guneş sigorta
  • Ne kaskosu arkadalar.Kaskon bozulur boşuna kaskodan yaptırma hasarsızlık indirimin bozulur. Bzı kaskolarda bir kereye mahsus belli miktara kadar tamire musade ediyorlar onu iyice öğren öyle değilse kaskon bozulur yuzde 30 a varan hasarsızlık indiriminden ebedıyen mahrum olursun.Sadece kapıysa çok tutmaz 200 e yaparlar sanırım cebınden ver cunku her sene 300 kagıt hasrsızlık ındırımınden faydalanamazsın 1000 ytl lik kasko tutuyorsa eger.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasko göçük düzeltme
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya bizim servi ufak kazlara bile istiyor kaza raporunu kaza raporu olmadan ödeme yapmıyor. Sebebi ise kazayı alkollü y ada ehliyeti olmayan bi kiş yaptıysa hasarı ödemem diyor. Kazayı yapanın alkollü ya da ehliyetsiz olmadığını belgelemesi gerekiyor polis tutanağında.
  • rapora nasıl gerek yok anlamıyorum en ufak bir ayrıntı için bile kasko rapor istiyor

bu yeni çıkan kasko şirketlerinin maddesimi ufak kazalarda rapor istememek?
  • beyanla olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

Ne kaskosu arkadalar.Kaskon bozulur boşuna kaskodan yaptırma hasarsızlık indirimin bozulur. Bzı kaskolarda bir kereye mahsus belli miktara kadar tamire musade ediyorlar onu iyice öğren öyle değilse kaskon bozulur yuzde 30 a varan hasarsızlık indiriminden ebedıyen mahrum olursun.Sadece kapıysa çok tutmaz 200 e yaparlar sanırım cebınden ver cunku her sene 300 kagıt hasrsızlık ındırımınden faydalanamazsın 1000 ytl lik kasko tutuyorsa eger.

bi kere kaza yapınca ebediyenmi hasarsızlık indiriminden yararlanılamıyomu??ben bi kaza yaptım.8/8 de suçluydum.kasko 1.00 liraya yakın hasar ödedi.şimdi bundan sora hayatım boyunca hasarsızlık indirimi alamıcammı yani??
  • 1 senelik hasarsızlık indiriminden yararlanamıyorsun

1 senen dolduktan sonra tekrar indirimden faydalanabiliyorsun
    quote:

Orjinalden alıntı: rikimaru

quote:

Ne kaskosu arkadalar.Kaskon bozulur boşuna kaskodan yaptırma hasarsızlık indirimin bozulur. Bzı kaskolarda bir kereye mahsus belli miktara kadar tamire musade ediyorlar onu iyice öğren öyle değilse kaskon bozulur yuzde 30 a varan hasarsızlık indiriminden ebedıyen mahrum olursun.Sadece kapıysa çok tutmaz 200 e yaparlar sanırım cebınden ver cunku her sene 300 kagıt hasrsızlık ındırımınden faydalanamazsın 1000 ytl lik kasko tutuyorsa eger.

bi kere kaza yapınca ebediyenmi hasarsızlık indiriminden yararlanılamıyomu??ben bi kaza yaptım.8/8 de suçluydum.kasko 1.00 liraya yakın hasar ödedi.şimdi bundan sora hayatım boyunca hasarsızlık indirimi alamıcammı yani??

• quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

1 senelik hasarsızlık indiriminden yararlanamıyorsun

1 senen dolduktan sonra tekrar indirimden faydalanabiliyorsun
    quote:

Orjinalden alıntı: rikimaru

quote:

bende böle düşünüyordum

• Park halindeyken sağ ön kapıdan sağ arka kapının bitimine kadar aracımı çizmişler,sağ ön kapıda ayrıyeten içeri göçük var.ben sonradan farkettim sağ tarafda oldugu için.sigortayı aradım servise yönlendirdiler,500 ytl masraf varmış orada bir yazı yazdılar altına imza attım.bu kadar aracaımı bıraktım 4 gün sonra aldım.Polis raporu tutulmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.