Şimdi Ara

Kasko Değer listesi tüm araçlar için aynı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sigorta uzmanlarına ve pert tazminatı almış kişilere birkaç soru.

TSB sitesinden aracın kaskoya esas değeri görülebiliyor, kasko primleri buna göre ödenip pert halinde tazminatı buna göre alıyoruz diye biliyorum. Bu liste sadece model yılı ve araç modeli olarak çalışıyor. Soru su:

1. 100.000 hasar kayıtlı 2016 Clio ile hasar kayıtsız 2016 Clio pert olduğunda her ikisi de bu değere göre aynı tutarda mı tazminat alır?
    2. 50.000 km'deki 2016 Clio ile 100.000 km'deki 2016 Clio pert olduğunda aynı tutarda mı tazminat alır?

Site: https://www.tsb.org.tr/tr/kasko-deger-listesi

// Ek soru: bazı modeller arasında dengesiz fiyatlama görmüştüm. Atıyorum 2018 Egea bedeli 800.000, 2019 Egea bedeli 880.000, 2020 Egea bedeli 900.000 gibi kendi içinde orantısızlıklar görüyorum. Tamamı aynı kasa ve paket. Bu normal mi?

• Pert halindeki ödeme o anki piyasa rayiç bedeline göre belirlenir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • poliçeye bakmak lazım bazıları direk kasko bedeli derken bazılarında piyasa rayicine göre, malum bizim ülkede araç fiyatları hala çok yüksek kasko değeri 800 bin olan arabalar 1.2 1.3 den satılıyor haliyle piyasa araştırmasına emsallerine göre fiyat alınıyor sigortadan

• Piyasa rayiç bedeline bakarlar.

Yapilan da sudur Piyasadaki en ucuz agir kayitsiz arabalari liste halinde alir ortalamasini alir teklif eder.

Biraz insafi varsa kilometreni de pert olan aracina gore sınırlar.
    O yüzden kasko tekliflerinden memnun olan azdır. Tahkim bunun için var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.