Şimdi Ara

Kask tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.. Kardeşim yakın zamanda chopper motosiklet almış kendine. Olabileceği kadar güvenli bir kask almak istiyorum ona.. Kendisi bi kaç tane yolladı bunlar olur diye ama anlamadığım için size sormak istedim. Bi kaç örnek yolladı sizce hangisi uygun olur? Ve tavsiye edeceğiniz kask olursa çok memnun olurum.. Yolladığı kasklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gktgemre kullanıcısına yanıt
    Hocam 100bin km yi aşkın bir motosiklet tecrübem var ve aize önereceğim tek şey yarım kasktan kaçının.
    Ilk aldığım kaskim kappa kv1 di 600 tl civarındaydı ve pisman oldum çünkü çene açılır özelliği mevcut bu tehlikeli alacağın kask fulface olmali kesinlikle diğer türlü başına gelebilecek en ufak kazada yüz üstü düşerse kardeşini tanıyamazsın. İstersen bana özelden bütçeni yaz sana model önerisi yapayim ve kask bedeni nasil seçilmeli tarif edeyim
    Öyle ha diye internetten sipariş olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Linkini verdiğin kasklar sadece polisin ceza yazmasını engelleyecek, güvenlik anlamında yoğurt kovasından hallice kasklardır.

Yarım kask, nazi kaskı, çene açılır gibi kasklardan uzak durun. Adam akıllı full face kask kullanın.
  • Maksimum güvenlik istiyorsan tam kapalı kask alman gerekir. Mt nin kaskları iyidir. 4 yıldır kullanıyorum ve memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

Linkini verdiğin kasklar sadece polisin ceza yazmasını engelleyecek, güvenlik anlamında yoğurt kovasından hallice kasklardır.

Yarım kask, nazi kaskı, çene açılır gibi kasklardan uzak durun. Adam akıllı full face kask kullanın.
    İnatla full face kaskı takamıyorum diyor kardeşim. Boğuluyomuş onunla. Max 350 400 tl bi kask tavsiye edebilir misiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Maksimum güvenlik istiyorsan tam kapalı kask alman gerekir. Mt nin kaskları iyidir. 4 yıldır kullanıyorum ve memnunum.
    Ne kadar söylediysem tam kapalı kask kullanamam dedi. İnatçıdır kendisi. Ona göre bi kask öneriniz var mı

• Kusura bakmayın tavsiye vermem. Kardeşiniz kendine değer vermiyor ben niye tavsiye vereyim.

Herkes kafasına biçtiği değer kadar kask takar bu işin gerçeği budur.

Biz bayılıyoruz yaz sıcağında full ekipman takılmaya....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kask önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Bisiklet tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgemre

Ne kadar söylediysem tam kapalı kask kullanamam dedi. İnatçıdır kendisi. Ona göre bi kask öneriniz var mı

Alıntıları Göster
    Çenesi açılır kask olabilir. Bende çenesi açılır mt kask var.
  • 500 liradan yukarı olsun alacağınız kask.
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt

İş görür mü hocam sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgemre

https://urun.n11.com/kask/mt-raptor-cene-acilir-kask-P247169712?cid=604001&gclid=Cj0KCQjw3InYBRCLARIsAG6bfMRGPjL10uRphxvG7ucXI8nlMpnyoGyF4uQBoGcnIB5eOJH8LaIdHQ8aArMJEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

İş görür mü hocam sizce?
    Senin linkini verdiğin kask , benim şuan kullandığım kask. Uzun süredir kullanıyorum ve taş gibi hala. Fakat yüzü biraz eskidi eğer imkanın varsa daha yeni modellerinden tavsiye ederim.

urun.n11.com
    Motosiklet Parçaları - Modifiye Ürünleri - n11.com
    https://urun.n11.com/kask/mt-atom-mat-siyah-cene-acilir-kask-supriz-hediyeli-P242353429

• Bütçeyi belirtmemişsiniz. Uygunsa venom vf 301 tavsiye ederim.
  • Kişisel bir şey bu, kendine denettirmeden kask alınmaz. her marka her kafaya uymaz ebat ve şekil farkları var. Mesela bana AGV nin kaskları olmuyor hepsi kafamı sıkıyor. Nolan mükemmel oluyor gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.