Bildirim
Kask tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam 100bin km yi aşkın bir motosiklet tecrübem var ve aize önereceğim tek şey yarım kasktan kaçının.
Ilk aldığım kaskim kappa kv1 di 600 tl civarındaydı ve pisman oldum çünkü çene açılır özelliği mevcut bu tehlikeli alacağın kask fulface olmali kesinlikle diğer türlü başına gelebilecek en ufak kazada yüz üstü düşerse kardeşini tanıyamazsın. İstersen bana özelden bütçeni yaz sana model önerisi yapayim ve kask bedeni nasil seçilmeli tarif edeyim
Öyle ha diye internetten sipariş olmaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Linkini verdiğin kasklar sadece polisin ceza yazmasını engelleyecek, güvenlik anlamında yoğurt kovasından hallice kasklardır.
Yarım kask, nazi kaskı, çene açılır gibi kasklardan uzak durun. Adam akıllı full face kask kullanın. -
Maksimum güvenlik istiyorsan tam kapalı kask alman gerekir. Mt nin kaskları iyidir. 4 yıldır kullanıyorum ve memnunum. -
İnatla full face kaskı takamıyorum diyor kardeşim. Boğuluyomuş onunla. Max 350 400 tl bi kask tavsiye edebilir misiniz acabaquote:
Orijinalden alıntı: sanatairum
Linkini verdiğin kasklar sadece polisin ceza yazmasını engelleyecek, güvenlik anlamında yoğurt kovasından hallice kasklardır.
Yarım kask, nazi kaskı, çene açılır gibi kasklardan uzak durun. Adam akıllı full face kask kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar söylediysem tam kapalı kask kullanamam dedi. İnatçıdır kendisi. Ona göre bi kask öneriniz var mıquote:
Orijinalden alıntı: III I II III I I
Maksimum güvenlik istiyorsan tam kapalı kask alman gerekir. Mt nin kaskları iyidir. 4 yıldır kullanıyorum ve memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kusura bakmayın tavsiye vermem. Kardeşiniz kendine değer vermiyor ben niye tavsiye vereyim.
Herkes kafasına biçtiği değer kadar kask takar bu işin gerçeği budur.
Biz bayılıyoruz yaz sıcağında full ekipman takılmaya.... -
Çenesi açılır kask olabilir. Bende çenesi açılır mt kask var.quote:
Orijinalden alıntı: gktgemre
Ne kadar söylediysem tam kapalı kask kullanamam dedi. İnatçıdır kendisi. Ona göre bi kask öneriniz var mı
Alıntıları Göster -
500 liradan yukarı olsun alacağınız kask. -
haklısınız hocam -
urun.n11.com
Mt Raptor Cene Açılır Kask - n11.comhttps://urun.n11.com/kask/mt-raptor-cene-acilir-kask-P247169712?cid=604001&gclid=Cj0KCQjw3InYBRCLARIsAG6bfMRGPjL10uRphxvG7ucXI8nlMpnyoGyF4uQBoGcnIB5eOJH8LaIdHQ8aArMJEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
İş görür mü hocam sizce?
-
Senin linkini verdiğin kask , benim şuan kullandığım kask. Uzun süredir kullanıyorum ve taş gibi hala. Fakat yüzü biraz eskidi eğer imkanın varsa daha yeni modellerinden tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: gktgemre
https://urun.n11.com/kask/mt-raptor-cene-acilir-kask-P247169712?cid=604001&gclid=Cj0KCQjw3InYBRCLARIsAG6bfMRGPjL10uRphxvG7ucXI8nlMpnyoGyF4uQBoGcnIB5eOJH8LaIdHQ8aArMJEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
İş görür mü hocam sizce?
urun.n11.com
Motosiklet Parçaları - Modifiye Ürünleri - n11.comhttps://urun.n11.com/kask/mt-atom-mat-siyah-cene-acilir-kask-supriz-hediyeli-P242353429
-
Bütçeyi belirtmemişsiniz. Uygunsa venom vf 301 tavsiye ederim. -
Kişisel bir şey bu, kendine denettirmeden kask alınmaz. her marka her kafaya uymaz ebat ve şekil farkları var. Mesela bana AGV nin kaskları olmuyor hepsi kafamı sıkıyor. Nolan mükemmel oluyor gibi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X