Şimdi Ara

Kasiyerlerin Para Çalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün markete girdim. Biraz domates aldım ve tarttırdıktan sonra kasaya gittim. Önümde bir bayan vardı posla ödemesini yaparken kasiyer etikete baktı bayanın fişini verdikten sonra bana 3,65 kuruş dedi. Aslında ben etikete baktığında anlamıştım olayı ama bir şey diyemedim fiş niye vermiyorsun diyemedim para üstünü alıp çıktım. 10 ay mağazacılıkta çalıştım ve çalıştığım 5 kasiyerde bu işlemi yapıyordu anlamıyorum sanıyorlardı ama ne müdüre(onun yaptığından bile şüpheliyim) ne kimseye bu bunu yapıyor diyemedim.

Ama şunu anladım ki bir insanın dini inançları vs. ne olursa olsun yapacağından geri kalmıyor.

Ben hiç kıskanmadım bende o paradan pay etmek hiç bir zaman istemedim ama bu durumu kimseye söyleyemedim için hep içimde sakladığım için pişmanım. Yüz yüze iyi ne haber nasılsın diyorum ama bir yandan kendimden iğreniyordum.

21 yaşındayım ama şu dünyada kolay kolay hiç kimseye güvenmemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 14 Kasım 2015; 21:48:56 >

• Sayim vakti eksik mal cikip calisanlardan kesiyolar. Payrronun cebinden gitmiyo. Yl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

Sayim vakti eksik mal cikip calisanlardan kesiyolar. Payrronun cebinden gitmiyo. Yl

10 ay çalıştım satış danışmanı olarak öyle bir şey olmadı.
  • Bi tane keko vardı ucz markette. Aldım 1.25 lik içeceği dedi ki 1.75. Dedim fiş nerde ? Unutmuşum diyip fişi alıp baktı. Pardon 1.25 miş dedi allahın kekosu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Envanter sayımın da cıkar ortaya mağaza mudurune soylesen kızı iyi çarpar.

• Bu dediğin olsa soyulmadık market kalmazdı kardeşim diğer arkadaşların dediği gibi envanter=nakit usülüyle çalışıyorlardır iki taraftan biri eksik olursa fişini çekerler o elemanın.
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    197 kasa noksani ve sonra da kasiyere ceza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.