Şimdi Ara

Bi kızı peşinden koşturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızı kendinize nasıl bağlarsınız arkadaşlar. Peşimden koşmasını nasıl sağlarım. Genelde ilk mesajı hep erkekler atar diye bi muhabbet var bu kanıyı nasıl bozarız? Onlar atsın biz niye koşturuyoruz peşlerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothic10 -- 17 Ocak 2016; 23:28:36 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadın Ne Yaparsa Erkek Peşinden Koşar: Ayrıntılı Bir Rehber

Bir kadının davranışları, bir erkeğin ona ilgi duymasına ve onu takip etmesine önemli ölçüde katkı sağlayabilir. İşte kadınların erkekleri peşlerinden koşturmak için yapabilecekleri bazı şeyler:

1. Kendine Güven: Kendine güven, erkekler için oldukça çekicidir. Kendinden emin kadınlar daha rahat ve çekici görünürler.

2. Bağımsız Ol: Bağımsız kadınlar, erkeklerin ilgisini çeker. Erkekler, hayatlarını bir kadına bağımlı olmayan kadınlarla paylaşmak isterler.

3. Gizemli Ol: Gizemli kadınlar, erkeklerde merak uyandırır. Her şeyi açıkça ortaya koymaktan kaçın ve erkeklerin seni çözmesi için biraz alan bırak.

4. Pozitif Ol: Pozitif kadınlar, erkekleri kendilerine çeker. Gülümseyen, neşeli ve iyimser kadınlar, erkeklerin yanında olmaktan keyif alırlar.

5. Bakımlı Ol: Bakımlı kadınlar, erkekleri etkiler. Temiz, düzgün giyimli ve hoş kokulu kadınlar, erkeklerin ilgisini çeker.

6. Sohbet Edilebilir Ol: Sohbet edilebilir kadınlar, erkekler için çekicidir. Erkekler, iletişim kurması kolay, ilginç konular hakkında konuşabilen kadınlarla sohbet etmekten hoşlanırlar.

7. Samimi Ol: Samimi kadınlar, erkeklerin güvenini kazanır. Gerçek ve samimi kadınlar, erkeklerin kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlar.

8. İlgi Göster: Erkeklerin ilgisini göstermek, onları peşlerinden koşturmanın etkili bir yoludur. Onlarla konuş, sorular sor ve onları tanımak için çaba göster.

Önemli Not: Bu metin, bir kadının bir erkeği nasıl peşinden koşturacağına dair genel tavsiyeler içerir. Her birey farklıdır ve herkes için işe yarayan tek bir yaklaşım yoktur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arz talep meselesi. Ona yazan kitle sayısı sana da yazsa sende ilk mesajı atmazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2 ay oncesine kadar bolumden bir kiz pesimden deli gibi kostu. Ben de anlamadim bi nasil oldu yakisikli biri sayilmam, kizin pesimden kosmasi icin de bir seyler yapmadim Sonunda ben kiza baglandim bu sefer terkedildim

• Kafkaslara gitmişsin hala kız nasıl tavlanır diye konu açıyorsun.Kafkas kızlar kendileri bizzat teklif ediyor şahitlerim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Arz talep meselesi. Ona yazan kitle sayısı sana da yazsa sende ilk mesajı atmazsin.

Haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Kafkaslara gitmişsin hala kız nasıl tavlanır diye konu açıyorsun.Kafkas kızlar kendileri bizzat teklif ediyor şahitlerim var.

biraz karakter meselesi sanırsam. Oralar buralar gibi de değil küçük yerler olduğu için bi istanbul daki kızla ordaki kızın egosu bir olmuyor sanki
  • Cok yakisikli ve kasli olman gerek + agzin laf yapmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

Cok yakisikli ve kasli olman gerek + agzin laf yapmali

Bu kaslı vücut etkisi çok büyük sanırsam
  • gothic10 kullanıcısına yanıt
    E güzel kızlara daha çok yazıldığı gibi erkekler içinde aynısı geçerli doğal olarak

• Abi bence erkekler abazan kaçıyor biraz. Her gördüklerine yazıyor çoğunluk. Ama kızlar böyle değil. Bi kız profiline bak onca takipçisi vardır erkekten daha fazla isteği vardır bunlar hep abazanlıktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothic10 -- 17 Ocak 2016; 23:51:04 >
  • günümüz insanın en büyük sorunlarından birisi; sevmek değil sevilmek. sevmek istemiyoruz. sadece sevilmek , övülmek, ilgi görmek amacımız. ancak bu şekilde değerli olacağını zannetmek ne büyük bir yanılgı. hiçbirimiz mutlu olamayacağız. çünkü var oluş amacımızı başkalarından değer görmek zanneden zavallı insancıklarız.
    iyi geceler mübarekler
  • F9Cemil kullanıcısına yanıt
    Fuzuli'ye sormuşlar: Sevmek mi güzeldir, sevilmek mi ?

Sevmek demiş çünkü sevildiğinden asla emin olamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gothic10

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

Cok yakisikli ve kasli olman gerek + agzin laf yapmali

Bu kaslı vücut etkisi çok büyük sanırsam

Dediklerinizle ALAKASI YOK. Öncelikle bu konu üzerine yıllarımı verip araştırma yapan biriyim. Burada amacım yanlış bildiğinizi veya kulaktan dolma vb. bilgilerle yanlış bilgi yaymanızı önlemek.
    Eğer ki dış görünüşle birini bulabilseydik çevremdekilerin peşinde kız koşuyor olurdu :) Gerçekten çok yakışıklı erkekler var fakat nerede konuşmasını bilmeyen, düzgün espri yeteneği olmayan, sosyal iletişimi bozuk, özgüven eksikliği hat safada.. Olayın ikinci kısmında kendimi örnek vereceğim. Bende tip yok. Ancak diğer erkeklerden FARKLI olarak ve ufak püf noktaları ile öne çıkıyorum, çevremdekiler şaşırıyor nasıl oluyor filan diye :) Demek istediğim tip ve vücut kız çekmek için önemli değil. Şansını arttıracak. Ancak sakın karın kası yapıp da bunu instagrama atmak kadar saçma bir şey yapmayın. Bunu gören bir kız en fazla gülecektir. Böyle bulunabilseydi ohoo :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• applez A kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapılır peki? Popülerlik sanırım.

• TechR T kullanıcısına yanıt
    Popüler olmak için diğer insanlardan farklı olmanız gerek. Özgüvenli olursanız daha çok insanla da tanışacaksınız ki popülerlik başlasın ;) Mesela bir kızı beğendiyseniz gidip konuşun. Kaybınız ne ? Şöyle düşünün. Sizi yarışmaya çağırıyorlar ve şöyle diyorlar,
    Size bir soru soracağız. Soruyu bilemezseniz 3000 tl alacaksınız. Eğer soruyu bilirseniz x2 para (6000₺) alacaksınız. Bu da buna benzer. Zararınız değil karınız olacak aslında. PM ile konuşabiliriz.

• applez A kullanıcısına yanıt
    Evet gülerim. Sonra da objeleştirrim. Kaşarlar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bolum dedigime bakmayin, hazirlik sinifindayiz. Tabi benden sikilip baska birini bulmus olma ihtimali de var

• quote:

Orijinalden alıntı: applez

Popüler olmak için diğer insanlardan farklı olmanız gerek. Özgüvenli olursanız daha çok insanla da tanışacaksınız ki popülerlik başlasın ;) Mesela bir kızı beğendiyseniz gidip konuşun. Kaybınız ne ? Şöyle düşünün. Sizi yarışmaya çağırıyorlar ve şöyle diyorlar,
    Size bir soru soracağız. Soruyu bilemezseniz 3000 tl alacaksınız. Eğer soruyu bilirseniz x2 para (6000₺) alacaksınız. Bu da buna benzer. Zararınız değil karınız olacak aslında. PM ile konuşabiliriz.

Aşkta sansini denersen şanini kaybedersin. Ona yaz, buna yaz olayi ne kadar mantikli

• Benden hoşlandığını sandığım bir kızı sanırım fazla bağladım kendime. İlk başta güzel geliyordu ama sonradan gerek kıyafet seçimleri, gerek gördüğüm de heyecanlanmamam soğumama sebep oldu mesaj v.b hiç bir şey yapmıyorum o da anladı zaten.

Neyse bağlama bölümüne geçelim senin bağlama durumu ile biraz farklı olabilir ama örnek olarak vereyim. Kızın baktığını fark ettim bi sürede bekleyip emin oldum, sonra sosyal medyadan twitter da yazdıklarına baktım vs derken instagramdan takip ettim, twitterdan falan derken. İnstagramdan mesaj attım, baya konuştuk dersler falan ben 4. senedeyim o 2. işte derslerden şu zor falan muhabbet cart curt konuştuk. Notu yokmuş görüntü verdim biraz, yüz yüzeyken teşekkür etmişti akşamına özel olarak bi teşekkür mesajı daha attı. Sonra ben işlemeye başladım twitterdan, yem olarak duman'dan Elleri ellerime paylaşılır. Bu şarkı da %100 başarı ile gidiyorum bu arada, beğenmeler falan derken. Şiir seviyormuş, arada da iki şiir retweet yapa yapa baya yol katettik ama sonradan benden soğuma başlayınca olmadı. Diyemedim de kusura bakma, yapamıyorum diye. Suçlu hissediyorum, fakültede karşıdan görecek şekilde oturuyor ama bakmamaya çalışıyorum. Velhasıl kelam, eğer birinin senden hoşlandığını öğrenirsen o kişiden hoşlanman sevmen o kadar zor oluyor. Kısaca bi yerler tavana kalkıyor. Sıkıntı olursa yardımcı olabilirim istersen. Başarılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.