Şimdi Ara

Kaşımpaşa maçı Muhtemel 11!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar maç için kadro böyle olacakmış Sporx'e göre.

Ufuk
    Sabri Neill Cana Hakan
    Barış Ayhan
    Aydın Kewell Serdar Özkan
    Pino

Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Cumartesi akşamı oynanacak olan Kasımpaşa maçı öncesinde soğuk algınlığı nedeniyle hafta boyunca antrenmanlara çıkamayan Servet'in halsizliğinin devam ettiği ve karşılaşmada forma giyemeyeceği, teknik direktör Hagi'nin bu oyuncunun yerine savunmada Neill'ın yanında Cana'ya şans vereceği öğrenildi. Hagi, Beşiktaş derbisinde de son dakikalarda Servet'i oyundan çıkarıp Cana'yı stopere çekmişti.

Servet'in hastalığının yanı sıra sakatlıkları süren ve ilk yarıyı kapatan Baros ile Mustafa Sarp da forma giyemeyecek.

Sakatlığı tamamen geçen kaptan Arda'yı riske etmek istemeyen teknik direktör Hagi'nin yıldız oyuncusunu yedek kulübesinde oturtacağı ve oyunun gidişatına göre ikinci yarıda sahaya süreceği vurgulandı.

Öte yandan Sabri'nin sağ bekte, ön liberoda ise Barış'ın oynaması bekleniyor.

Beşiktaş maçının kadrosunda değişiklikler yapmayı planlayan Hagi'nin Serdar Özkan ve Aydın gibi isimleri Kasımpaşa maçında ilk 11'de sahaya sürmeyi düşündüğü Kewell'ı forvet arkasında, Pino'yu ise yine forvette oynatacağı ileri sürüldü.

• Ali Turan

Ali Turan Servet Çetin Servet Çetin Ali Turan
    SARP SARP
    AYHAN
    AYHAN AYHAN
    ZAN
  • Kadro bu olacaksa geçmiş olsun diyorum ama bellide olmaz yılmaz vural ilginç adamdır 10 kişiyle hücum eder gs 5 atar 3 ihtimalli maç
  • Servet yerine oynayabilecek Ali Turan ve Gökhan Zan varken Cana'yı oynatırsa Hagi bu iki futbolcuyu gözden çıkarmış olabilir ki gayet doğal bir durum.Bize faydaları olmadı.Ama bence son bir kez Ali Turan'ı stoperde de bir denemeli Hagi.
  • cana'nın defansta ne işi var yahu
    bu arada messi serdar kadroya mı girmiş
  • Balta

Balta - Balta - Balta - Balta

Balta - Balta - Balta - Balta - Balta

Balta
  • ben olsam kalan 3 maça bu oyuncular ile çıkarım.

http://www.galatasaray.org/altyapi/takim.php
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 kişiyle mi oynicaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

12 kişiyle mi oynicaz

tamam fail oldum
  • Sağ bekde Ali Turan ve sol bekde Hakan Balta oynamasında kadronun gerisi farketmez.
  • quote:

quote:

12 kişiyle mi oynicaz

tamam fail oldum

Ben de FAIL olacaktım ama tekrar sayarak bundan kurtuldum.
  • Arda ilk 18de yer almayacak. Kendi ağzından bilgi geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.