Şimdi Ara

Kaşıkla Portakal Soymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler böyle bir yöntem var bileniniz vardır. İnternette videosunu bulamadım. Video bulabilecek varsa çok iyi olur tabi ama yoksa da yöntemini anlatır mısınız? Çok merak ettim

• Hocam kaşığı kabukla zar arasına sokuyosun beyaz yere yani , sonrada portakalı sıkı tutup elinde çeviriyorsun , yada kaşığı çevirebilirsin. Ben sadece elimi kullanarak daha hızlı soyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi çukuru portakala dönük sıyırıyorsun portakalı. Yahu daha kış gelmedi napıyosunuz 😶

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Hocam kaşığı kabukla zar arasına sokuyosun beyaz yere yani , sonrada portakalı sıkı tutup elinde çeviriyorsun , yada kaşığı çevirebilirsin. Ben sadece elimi kullanarak daha hızlı soyuyorum.

peki kaşığı zara sokmak için önce biraz elimizle açıyormuyuz, çünkü direk kaşıkla girersek portakal ezilir diye düşünüyorum
  • üstten ve alttan kaşığın tersiyle daire şeklinde kes bıçakla açmış gibi.sonra yine kaşık arkasıyla hafif dürt yol aç yandan.sonra elle giriş soymaya.
  • İlginç fikirmiş ilk kez duydum portakal çıksın deneyim hemen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bardakta mısır yapımı
    16 yıl önce açıldı
    Arabaya Turşu suyu döktüler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam unuttum tabiki ilk alttan ve ustten baş kısımlarını kesiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

wisdom valla bu şekildeyse alttan üstten kesip bıçakla 4 parça kesip soymak daha kolay gibi :D

portakallar çıksın öyle görelim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

valla böyle zormuş ama başlığı okuyunca aklımda şöyle canlandı.

portakalın kellesini alıyoruz karpuz gibi, sonra portakalla kabuk arasına sokup kaşığı 360 derece portakal çevresinde döndürüyoruz. sonra kabuğu yırtınca portakal elimizde kalmış oluyor. böyle yapmak daha kolay gibi geldi.
    daha önce denemedim ama kışın denerim.

Bu beyfendinin dediğiyle benim dediğim aynı şeyler hocam

• Bıçak yok mu ki kaşıkla soyana kadar elle soyulur güç ister kaşıkla soymak ama merak ettim deneyeyim portakal çıkınca

• quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

Bıçak yok mu ki kaşıkla soyana kadar elle soyulur güç ister kaşıkla soymak ama merak ettim deneyeyim portakal çıkınca

valla askerden gelen arkadaş söylemişti gece gece aklıma geldi merak ettim, orda hep kaşıkla soymuşlar forever falan diyorlardı baya hoşlarına gitmiş yöntem şimdi yazayım dedim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

Bıçak yok mu ki kaşıkla soyana kadar elle soyulur güç ister kaşıkla soymak ama merak ettim deneyeyim portakal çıkınca

valla askerden gelen arkadaş söylemişti gece gece aklıma geldi merak ettim, orda hep kaşıkla soymuşlar forever falan diyorlardı baya hoşlarına gitmiş yöntem şimdi yazayım dedim :))

Sabırsızlıkla bekliyorum portakalı :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.