Şimdi Ara

KASET YERİNDEN AUX ÇIKIŞI YAPMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta yazdıgım konuyu araştırırken aşşağıdaki yazıyı görüm 3 lü kablolu olanı buldum 3 adet ince (sarı kırmızı beyaz) bi adet gri kalın kablo var ama ters aux nasıl yapılır bilgim yok 4 kablo var auxda 2 adet nasıl bağlıcam bunları

Kasetleri okuyan başı sök. Birinde 2 diğerinde 3 kablo varsa 3 kablo olanı ters aux yapabilirsin.
    http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1078646103/-font-b-Recorder-b-font-head-font-b-radio-b-font-font-b-cassette-b.jpg
    Fotoğraftaki gibi bir parça. Kabloları söküp erkek 3.5mm jack bağlarsan istediğin gibi cep telefonu bağlarsın, bilgisayarı bağlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPAEL_ -- 28 Ekim 2015; 15:57:52 >

• Teyp Marka Modeli Ne?
  • uguraa09 kullanıcısına yanıt
    müzik seti cd teyp fm şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaseti okuyan okuma kafası o, kristal de denir, teyp kristali..
    genelde 4 uclu ise, stereo olması açısından, kafa içinde bağımsız 2 bobin bulunur.
    ölçü aleti ile ölç, hangi ikisi eş ise ohmaj gösterir, diğer eş olanlarda da ohmaj gösterir.
    ohmaj gösteren iki uçta bir bobin, diğer ohmaj gösteren iki uçta diğer bobin bulunur.
    bobinlerin birer uclarını birleştir, ortak uç olur o, şase yani.
    diğer boşta kalan uclar, R (sağ) kanal, ve L (sol) kanal ses çıkışlarıdır.
  • ahmet/elektro A kullanıcısına yanıt
    hocam kablonun bağlantı yerler iburası renk ile anlatmanız mümkünmü
     KASET YERİNDEN AUX ÇIKIŞI YAPMA
  • Ben Şemasına Bakarak Ses Entegresinden Alıyorum Aux Girişini Hem Volume Aç Kapa Yapıncada Uyum Sağlıyor Kaliteli Ses Alıyorum.
  • _RAPAEL_ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle, teypte play veya ileri geri tuşuna basınca, teyp bölümünü çalıştıran kontak var, mekanikte,, onun kablosunu drekt bağlayın. motor kablosunu deneme yaptıktan sonra iptal edin.. yoksa kristal devreye girmez..
    En basityolunu anlatayım,, elinize tel veya iğne gibi birşey alıyorsunuz.. teybin kaset bölümünü çalıştırıp, kablo uçlarına veya bacaklarına dokunuyorsunuz,, bir kabloda bir hoparlrden diğer kabloda diğer hoparlörden ses verir,, bunlar sağ ve sol uçlarınız.. diğer şeffaf kablonun içindeki ise eksi(GND) uçtur. 3.5mm kablonuzdaki 2 kablo eksi, diğer iki kablo ise sağ ve sol dur..
    jakın en uç bölümü sağ, ortadaki sol, gerideki uzun olan ise eksidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 29 Ekim 2015; 13:45:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende böyle birşey arıyorum detaylı anlatacak birisi varmı hiç bilmeyen birisi için?
  • enesshn18 kullanıcısına yanıt
    Siz soracağınız detayları paylaşın, duruma göre yonlendirelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Siz soracağınız detayları paylaşın, duruma göre yonlendirelim

Hocam toyota corolla 2003 orjinal teyini var araç üzerinde ben buna usb takmak ya da aux çıkışı yapmak için benim yapabilecegim birsey var mi onu merak ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.