Şimdi Ara

Kasanın Power Işığı Yanmıyor. Sebebi ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart bağlantılarını doğru yaptığım halde kasanın Power ışığı yanmıyor sebebi ne olabilir? Hdd ışığı,reset ve power tuşunda sorun yok işlevlerini yerine getiriyorlar sorun sadece Power ışında. Dediğim gibi bağlantılarda sorun yok.

Anakart:MSI Z97 Gaming 3
    Kasa: Corsair Carbide 300WR GAMING

• Güncel.
  • anakarta doğru taktıysan ışık patlamş olabilir başka ihtimal var mı :)
  • banada öyle geliyor, tamirini yapmak mümkünmüdür? parçayı nerden isteyebilirim.
  • Kabloyu anakarta yanlış taktıysan büyük ihtimalle yanmıştır yada yanlış taktığın için yanmıyordur.Aynı şey benimde başıma geldi şöyle çözdüm;
    Kasanın o bölümündeki devreyi söküp yeni bi led taktım.Garantisi devam ediyorsa yetkililerle iletişime geçmeni tavsiye ederim
  • elektronik parça satan yerlerde vardır eski power ışığı rengine göre bi led takabilirsin
  • Aslında olay şöyle başladı;

donanımhaber forum
    ACİL! PC Reset Atıyor, Power Tuşuna Basıyorum Açılmıyor. » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_95772104/f_//tm.htm#95772104

Power LED'lerin yanlış bağlandığını farkettikten sonra doğru yerlere kendim taktım, bu resetlenme olayları kesildi yaklaşık 4 gündür hiçbir sıkıntı yok fakat şimdi Power Led hiçbir şekilde yanmıyor. Tüm parçaların garantisi devam ediyor fakat kasayı her gün aktif olarak kullanıyorum.

Bir LED tamiri için Vatan Bilgisayar'da birkaç gün kalması işime gelmez açıkcası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.