Şimdi Ara

Kasanın ön tarafındaki girişten ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasanın ön tarafındaki hoparlör ve mikrafon girişinden ses gelmiyor arka tarafa takıyorum hoparlörü ses geliyor fakat ön taraftan gelmiyor. Acaba ön tarafın kabloları takılmamışmı diye kasayı açtım takıklmış ana kartın üzerine ben çıkartıp tekrar taktım fakat yine çalışmadı acaba ne yapabilirim . Yardımlarınızı bekliyorum.

• -Bazı kasalar çok dandik oluyor, o yüzden çıkış vermiyor olabilir
    -ses çıkışı için doğru yere takıldığından emin olun derim. anakartın kitapçığında hangi çıkışın ses olduğu yazar. belki de yanlış bir yere takılıdır kablo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Temren

-Bazı kasalar çok dandik oluyor, o yüzden çıkış vermiyor olabilir

-ses çıkışı için doğru yere takıldığından emin olun derim. anakartın kitapçığında hangi çıkışın ses olduğu yazar. belki de yanlış bir yere takılıdır kablo

evet genelde kasaların önündeki girişler sadece görüntü oluyopr anakarta bağlı bile olmuyorlar çoğu zaman.
  • arkdaşlar belki dandikliğinden olabilir XD. Ama anakartın kılavuzuna baktım doğru yere takılmış . Yani Dandik bir kasa sahibiyim he XD
  • Yanlız şöyle bir sorunda var benim hoparlör ve kulaklık girişinin yanında usb girişi var ve aynı parça üzerindeler usbler çalışıyor fakat hoparlör ve kulaklık girişi çalışmıyor
  • bios da ön panel audio seçeneğini enabled yapmalısın
  • zaten enabledeymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ses kartının programındaki ayarları kurcalamanı da öneririm. Ordan dolayı da olabilir.
  • realtek kullanıyorumda ondada çok aradım kurcalayacak yer ama yok :D
  • Realtek HD de vardı ön panel jak saptamasını engelle gibi bişeyler. Ordan düzeliyordu hatırladığım kadarıyla Realtekin programının her yerini kurcalamanı öneririm :)
  • hocam yoksa experin şu yatık kasalarından mı kullanıyorsunuz?
  • yok exper deil toplama pc benimki kasanın markası Aopen :D . Tamam tekrar bi kurcalıyım bakam programı
  • ben baya uğraşmıştım ancak bi sonuç alamadım. mecburen arka kısımdan kullanıyorum
  • Şimdi halloldu ama buseferde hem önden hem arkadan ses veriyo hey allahım ya :D.

Update ettim düzeldi. Realtekin resmi sitesinden indirdim hd audio kurdum :D
  • bu aynı anda hem öncen hem arkadan ses vermesini nasıl engelleriz. Kabloları çıkarmadan ve ses kısmadan
  • arkadaşlar benim asus p5kc anakartım var ve ön ses girişinden ses gelmiyo ksanın içinde audio diye bi kablo var önden gelen gaiba ses kablosu o ama nereye takıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edermisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.