Bildirim
kasanın içinden ne çıktı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bende Aopen H600 B27 almıştım ama bende öyle birşey çıkmamıştı. Ne işe yarar acaba... -
ön panel için olabilir o ledleri yapıştırmak için -
çok sayıda var, yani saymaya kalkılsa yarım saat içinde anca bitirilebilir, yani belki 1000 tane vardır, ve her biri çok küçük yaklaşık 2-3 mm çapında -
Bu torbadaki taneler, rütubet önleyici arkadaşlar.
Elektronik malzeme olan tüm ham aygıtlarda olur.
Ama toplanmış bir cihaza konulmazlar.
Yanlışlıkla kasanızda unutulmuştur. -
quote:
Orjinalden alıntı: suslu76
çok sayıda var, yani saymaya kalkılsa yarım saat içinde anca bitirilebilir, yani belki 1000 tane vardır, ve her biri çok küçük yaklaşık 2-3 mm çapında
nem emici paket açılmış olmasın. hafif şeffaf parçacıklardan oluşur... -
Anakart kasanın içinde temas etmesin diye olabilir.Anakartın altına konulmuştur. -
Tereddüt etmeden çöpe atabilirsin.... -
yok kasa daha sıfır, yani toplanmamış, üzerine silika mı ne yazıyordu zaten bir kısmı döküldü, nem emici olması aklıma gelmişti çünkü üzerinde "do not eat" yazıyordu (ilaç değildir yutmayınız)
-
bak kardes bunlar yeni kasalarda olur hep toplana bi kasada yeri yoktur
yani toplanmadan once acılana kadar orda durması gerekir rutubeti onlemek amacıyla ve imalatı sırasında koyarlar
kasayı toplayacak eleman da bu torbayı cope atar
unutma toplanmış bir kasanın içinde yeri yok işine yaramaz direk cope at
paketin açılması kaza sonucu olmuştur toplamadan önce kasanın içinde bunlardan bir tane bile kalmadığından emin ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk Igci -- 8 Eylül 2007; 23:33:09 > -
kasa içinde o silikaların kalmasının ne zararı olur ki? gerçi o sıcaklıkta rutubet olmaz ama -
çok düşük ihtimalle de olsa
kasanın olmadık bir yerine kacabileceğını dusundum ben soğutucuya fln yada fanların arasına kacıp durdurabilir
say say bitmez aslında yani olamamsı lasım ne işi war ne üdüü belirsiz parcaların kasanın içinde yaw -
iyi hadi bakalım atarız -
quote:
Orjinalden alıntı: Levcho
Yanlışlıkla kasanızda unutulmuştur.
aynı ameliyatta hastanın içinde neşter unutmak gibi -
bende de cıkmıştı o paketten. Halen saklıyorum belki bigün bi işe yarar diye hoş ben kabloların jelatinlerini bile atmıyorum olurda bigün taşınırsam pcyi parça parça götürürüm diye
-
quote:
Orjinalden alıntı: Raist_tsişaR
quote:
Orjinalden alıntı: Levcho
Yanlışlıkla kasanızda unutulmuştur.
aynı ameliyatta hastanın içinde neşter unutmak gibi
Bu cevabı wallahi ben verecektim ağzımdan aldın bravo sana
-
butun herkesde cıkmıs yaw ne kadar revacta bı posetmıs -
iyi de onun özelliği paketlenmesinde. açıp dökmek zorunda değilsiniz ki. poşetiyle at kasanın içine yere, bir yere de kaçamaz. oluşan nemi de alır -
civ civ çıkacak kuş çıkacak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X