Şimdi Ara

kasanın içinden ne çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aldığım aopen marka kasanın içinden bir paket silikon damlası çıktı, ve paket biraz yırtıktı, içinden bayağı kasaya dökülmüştü, bunlar ne işe yarar? parçaları kasaya sabitlerken mi kullanacağım? öyle ise nasıl olacak? kullanmazsam ne olur?

• Bende Aopen H600 B27 almıştım ama bende öyle birşey çıkmamıştı. Ne işe yarar acaba...
  • ön panel için olabilir o ledleri yapıştırmak için
  • çok sayıda var, yani saymaya kalkılsa yarım saat içinde anca bitirilebilir, yani belki 1000 tane vardır, ve her biri çok küçük yaklaşık 2-3 mm çapında
  • Bu torbadaki taneler, rütubet önleyici arkadaşlar.
    Elektronik malzeme olan tüm ham aygıtlarda olur.
    Ama toplanmış bir cihaza konulmazlar.
    Yanlışlıkla kasanızda unutulmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suslu76

çok sayıda var, yani saymaya kalkılsa yarım saat içinde anca bitirilebilir, yani belki 1000 tane vardır, ve her biri çok küçük yaklaşık 2-3 mm çapında

nem emici paket açılmış olmasın. hafif şeffaf parçacıklardan oluşur...
  • Anakart kasanın içinde temas etmesin diye olabilir.Anakartın altına konulmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tereddüt etmeden çöpe atabilirsin....
  • yok kasa daha sıfır, yani toplanmamış, üzerine silika mı ne yazıyordu zaten bir kısmı döküldü, nem emici olması aklıma gelmişti çünkü üzerinde "do not eat" yazıyordu (ilaç değildir yutmayınız)
  • bak kardes bunlar yeni kasalarda olur hep toplana bi kasada yeri yoktur
    yani toplanmadan once acılana kadar orda durması gerekir rutubeti onlemek amacıyla ve imalatı sırasında koyarlar
    kasayı toplayacak eleman da bu torbayı cope atar
    unutma toplanmış bir kasanın içinde yeri yok işine yaramaz direk cope at
    paketin açılması kaza sonucu olmuştur toplamadan önce kasanın içinde bunlardan bir tane bile kalmadığından emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk Igci -- 8 Eylül 2007; 23:33:09 >
  • kasa içinde o silikaların kalmasının ne zararı olur ki? gerçi o sıcaklıkta rutubet olmaz ama
  • çok düşük ihtimalle de olsa
    kasanın olmadık bir yerine kacabileceğını dusundum ben soğutucuya fln yada fanların arasına kacıp durdurabilir
    say say bitmez aslında yani olamamsı lasım ne işi war ne üdüü belirsiz parcaların kasanın içinde yaw
  • iyi hadi bakalım atarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Levcho

Bu torbadaki taneler, rütubet önleyici arkadaşlar.

aynı ameliyatta hastanın içinde neşter unutmak gibi
  • bende de cıkmıştı o paketten. Halen saklıyorum belki bigün bi işe yarar diye hoş ben kabloların jelatinlerini bile atmıyorum olurda bigün taşınırsam pcyi parça parça götürürüm diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raist_tsişaR

quote:

Orjinalden alıntı: Levcho

Bu torbadaki taneler, rütubet önleyici arkadaşlar.

aynı ameliyatta hastanın içinde neşter unutmak gibi

Bu cevabı wallahi ben verecektim ağzımdan aldın bravo sana

• butun herkesde cıkmıs yaw ne kadar revacta bı posetmıs
  • iyi de onun özelliği paketlenmesinde. açıp dökmek zorunda değilsiniz ki. poşetiyle at kasanın içine yere, bir yere de kaçamaz. oluşan nemi de alır
  • civ civ çıkacak kuş çıkacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.