Şimdi Ara

kasadan ince bir ses geliyor yardım.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yeni sistem topladım herşey çalışıyor fakat fan sesinin dışında birde zzzzzzz diye bir ses geliyor arada gidip geliyor nedeni nedir acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: logibu

beyler yeni sistem topladım herşey çalışıyor fakat fan sesinin dışında birde zzzzzzz diye bir ses geliyor arada gidip geliyor nedeni nedir acaba.

Selam
    Fanlara kablo değiyor ya da kasa vidalarından bazıları gevşek kalmış olabilir. Bunların dışında PSU zorlandığı zaman yapar ama PSU Watt bakımından sağlamsa buna ihtimal vermiyorum..
    Kolay gelsin..
  • yakından dinleyince güç kaynağından geliyor sanki ama tam çözemedim psu 500w gigabyte
  • quote:

yakından dinleyince güç kaynağından geliyor sanki ama tam çözemedim psu 500w gigabyte

Bilgisayarın fişini çıkartın ve sonrasında da PSU'yu kasadan ayırarak, hiç bir kabloyu sökmeden ters çevirip fişini takarak çalıştırın.
    Bu şekilde de ses geliyorsa, muhtemelen PSU'da bir sorun var demektir. Ya güç yetmiyor ya da içindeki trafo sargısından elektrik atlama yapıyordur..
    Başka ihtimal göremiyorum..

Elinizde başka PSU varsa onunla deneyip durumu net bir şekilde öğrenebilirsiniz..
  • sağol hocam deniycem. bu sesi fareyi oynatınca yapıyor bide onu farkettim.
  • kondansatörler yapıyordur normal birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

kondansatörler yapıyordur normal birşey

Sizin bilgisayardan da geliyor mu bu ses?
    Eğer geliyorsa sorununuz var demektir. Ayrıca kondansatörler ses çıkartmaz! Ses sadece sargılı olan aksamlardan gelir ki, eğer sargıda iyi izole edilmemiş teller varsa elektrik atlaması yaparak zzzzzzzzzzz diye ses verir..

Benim ve topladığım bilgisayarlarda FAN sesi dışında hiç bir ses duyulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 30 Ocak 2014; 20:07:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bay_KG kullanıcısına yanıt
    Oyun acınca psudan ve ekran kartının kondansatöründen zırrr ses geliyor ama bir sorunu yok ne hata ne mavi ekran pc kasası kapalı balkonda duruyor içerde değil 10 metre monütör kaplosu ile masaya kadar cektim sıfır ses var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcinin yanında bulunan transformatörlerden geliyordur muhtemelen bişey sormak istiyorum sadece masaüstünde bi chrome sayfası aç bi siteye gir herhangibir youtube yada ne olursa o ince ses geliyormu dinleyin sonra bana haber verin hocam
  • zzzzzzz sesi kablo yalıtımlarındaki bir sıkıntıdan kaynaklı olabilir psudan geldiği kesinleşirse psuyu sakın geri takma pc için pek yararlı olmaz ama şu fareyi oynatınca geliyor şeyini anlamadım pek :D
  • the2hun kullanıcısına yanıt
    hocam sayfa açınca geliyor evet.cevap verirsen sevinirim.
  • quote:

hocam sayfa açınca geliyor evet.cevap verirsen sevinirim.

anakartta sorun var işlemci voltajını ayarlayamıyor anakartınız bendede vardı aynı sıkıntı garantiye yolladım anakartı
  • Titreşim sesi değilse kondansator arızası. Garantisi varsa hemen değiştirtin.

• thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    Hocam ıslemcının fanıda olabılır. Bıostan performans modunu acınca yapıyo ozellıkle bunu . Oncelıkle kasanı temızle , bıde ıslemcınde ısınma sorunu yoksa bıostan slıent moduna getır fan hızını .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.