Şimdi Ara

kasadan çık çık sesler geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazen kasadan çık çık sesler geliyor acaba hardisk kafsını parkedip çalışıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 11 Ağustos 2005, 20:35:01 >

Kasadan derken Hdd denmi bahsediyorsunuz. Hdd den ise hdd içindeki aksam harekete geçmiş olabilir bence en kısa zaman da elden çıkartın derim. Bunun olmaması için kasanızın hareket etmemesini sağlayın. Özellikle çalışırken kasanızı hareket ettirmeyin.

Anıl KARABIYIK
  • Hocam acilen HDD nin yedeğini al.Bilgin belgen varsa mutlaka yedekle.Bahse konu hdd kısa zamanda tamamen arıza yapabilir.Anladığım kadarıyla ses zaman zaman geliyor.Hdd garantiliyse fazla vakit kaybetmeden servise gönder.Bakarsın birkaç güne tamamen elinde kalabilir.Hdd kafa vuruyor..Kolay gelsin..
  • Hocam bahsettiğiniz çık çık sesler sanki bilgisayar reset atmış gibi olan sesler mi? Bende de aynı o sesten vardı.. Bilmiyorum nasıl olmuş ama IDE kablolarının biri çok hasar görmüş, ezilmiş yani. Onu sistemden çokarınca ses de kesildi (nasıl bir ilgisi var anlamadım ben de).. Bir denemek de fayda vaar bence...
  • Ya da kasa sana çıkam gerektiğini söylüyordu.Çık çık.Kasayı bu kadar hafife almayalım.Benimki de zamanında "gir gir" diyordu

Şaka bir yana ama hdd uzatmaları oynuyor olabilir.Garantisi sürüyor mu?
    Yirmi yıl seni özleyerek yaşlanmak da güzeldi...
  • önemli değil normaldir çıkar arada bir pervaneye bir takılmştır

SAFAOGUZ@HOTMAİL.COM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses gidip geliyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ses efekti manyak çık çık heheh mikrofonla kaydedip yollarmısın çok merak ettim bu çıkçık'ı hem belki daha iyi analiz eder konu hakkında bilgisi olanlar..
    tamamen katılıyorum. bizzat tecrübeyle sabittir.
    quote:

Orijinalinden alıntı: bayrak2268

Hocam acilen HDD nin yedeğini al.Bilgin belgen varsa mutlaka yedekle.Bahse konu hdd kısa zamanda tamamen arıza yapabilir.Anladığım kadarıyla ses zaman zaman geliyor.Hdd garantiliyse fazla vakit kaybetmeden servise gönder.Bakarsın birkaç güne tamamen elinde kalabilir.Hdd kafa vuruyor..Kolay gelsin..
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

• hocam ben dede trrr trr ediyo napcaz(bu şaka değil,ciddiyim)şimdi diyeceksiniz ki bilgisayar tırlattı(!)
    ASUS TA230//Intel Pentium D 930 (4M Cache, 3.00 GHz, 800 MHz FSB)//Gigabyte GA-945PS3//HI-LEVEL 2+1 GB DDR2 //HIS Radeon X1550 512 MB PCI-E//Samsung 160 GB SataII 7200 Rpm//LG 52x24x52 CD-RW//LG-DVD//LG-Flat T710SH//FlyVideo 3000 Tv//USRobotics 5473 Wireless ADSL Router//XP Professional SP3//HP DeskJet 656C//NOKIA E75
  • Kedidir,kedi..
    Bu dünya gibi 1 Milyon dünya olsa
    Oda ağzına kadar BUĞDAY dolu olsa
    1 güvercinde 1000 günde 1 tane yese
    Bu biter ama SONSUZLUK BİTMEZ
    Neye Zar attığımızın farkındamıyız?

• bad sector oluşmuş olabilir..
    scandisk (tam) yapmayı denemeni tavsiye ederim..
    bu arada ses kaynağını tesbit etmelisiniz.. acaba hdd den mi geliyor yoksa kasa içi kablolar fanlara falan mı çarpıp çıkarıyor bu sesi???...
  • Bendede aynı ses çıkıyodu arada bir sistem çok yavaşlayıp hdd durmadan çalışıyo gibi gözküyodu, pc yi açıp sata kablosunu iyice yerine oturtturdum tekrar ses kesildi ve pc sorunsuz şu anda bi dene derim kolay gelsin

• Toz Veya vidasi gevsemistir onlara bi bak
    quote:

www.ilkerserhat.com.tr.tc
  • bencede kedı de olabılır
    İnanmamıştım gittiğine,seni aradım beni beklediğin o soğuk pencere kenarında..Düşlerimizi göğe yazdığımız o deniz fenerinin altında...Ne zamanki seni gördüm benim olmadığın beyazlarda,o zaman anladım..Sevdamız yaşanmamış bir kasımdaSevdan benim olmadığın bir pembe masalda...Affet,gözlerin gözlerimde bir damla olsada,senle süslenmiş hayallarim,affet!...
  • hdd nin kafası yapıyo onu.. 3 tane samsung hdd de karsılastım hatta 1 i sıfırdı.. kısa zaman sonra hdd i elimize alıyoruz bu sesten sonra..

HDD Yİ NASIL BİLİRDİNİZ DİYE SORARLARSA İYİ BİLİRDİK DERSİNİZ ARTIK
    dalgamı geçiyorsun
    Bu biter ama SONSUZLUK BİTMEZ
    Neye Zar attığımızın farkındamıyız?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.