Şimdi Ara

kasa ve işlemci fanı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar s.a core2 duo e6420 4 gb ram 200 gb hdd bir pc ye sahibim bir pc kasası ve iyi bir işlemci fanı tavsiyesine ihtiyacım var önemli olan sessizlik olmalı fiyat hakkında hiç bilgim yok fazla pahallı olmamalı tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiOzl -- 8 Temmuz 2011; 17:05:46 >

• Lga 775 platformuna yatırım yapılmasını tavsiye etmem, özellikle o işlemci modeli epey eski fakat işin güzel tarafı yeni soğutucu alırsanız LGA775 platformu dahil AMD 938pin Am3 işlemcilerine takılabiliyor, umarım en kısa zamanda sisteminizide yenilersiniz.

Soğutucuyu alttaki linkten sipariş verebilirsiniz, en ucuz ve kalitelisi budur.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3772

İşin bir kötü tarafı olabilir kasanızın boyutlarını bilmiyoruz soğutucu kasanıza sığar mı acaba? Yukardaki soğutucu ve kasanızın boyutlarına bakarak karar vermeniz gerekiyor. Eğer kule tipi soğutucular kasanıza sığmıyorsa alttaki ürünü tercih edin.

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hdt-d1284-hdt-d1284-intel-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45734

• sistemim bana yetiyor

şuanki kasam bu
     kasa ve işlemci fanı tavsiyesi

aslında yeni bir kasa (psu lu) ve işlemci soğutucusu almayı istiyorum bu çerçevede tavsiyede bulunabilirmisiniz?

• hocam kasa baya pahallı ve tasarımını beğenmedim biraz daha uygun fiyat ta tavsiyede bulunabilirmisiniz..
  • Tam RPM'de 83 CFM hava verirken sadece 28 DB ses üretmiş. Bende bunu gördüm çok meth ettiler aldım yarın geliyor bir incele istersen.

http://www.teknobiyotik.com/catalog/product/view/id/1177/category/53/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU ve Kasa fanı Ayarları?
    12 yıl önce açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Tam RPM'de 83 CFM hava verirken sadece 28 DB ses üretmiş. Bende bunu gördüm çok meth ettiler aldım yarın geliyor bir incele istersen.

http://www.teknobiyotik.com/catalog/product/view/id/1177/category/53/

bunu sipariş ettim şimdi sıra kasa da kasa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: PcTeknik36

bunu sipariş ettim şimdi sıra kasa da kasa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...

An itibariyle elime ulaştı şuan bir yandan yazıp bir yandan paketi açıyorum istersen fotoğraf çekip ekleyebilirim ama sipariş etmişsin

Ekleme: Aras kargo koliyi getirirken kutunun üstündeki kodu bulmak için pat küt çevirdi içim gitti şimdi baktım akasa soğutucunun heatsink yapraklarının bazıları yamulmuş bazılarında darbe var

• siparişi iptal ettim tedarik sürecinde olduğu için kötü olmuş ya nasıl peki performansı resim alsak çok iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcTeknik36

siparişi iptal ettim tedarik sürecinde olduğu için kötü olmuş ya nasıl peki performansı resim alsak çok iyi olur...

MSI Power Cyclone 6850 aldım stok bitti
    Akasa Venom aldım stok bitti

sonların adamı oldum.

Performansını bilemiyorum en erken pazar günü gelecek anakart+işlemci+kasa. Bunlar eksik olanlar şuan takamıyorum. Resimi yarın detaylı şekilde eklerim.
  • hocam aras kargo böyle ne yazıkki. Benim de oyunun kutusu kırılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

hocam aras kargo böyle ne yazıkki. Benim de oyunun kutusu kırılmıştı.

Hayır anlamıyorum gözümün önünde yapmasa neyse. Getirdi koydu kapıya kimliğimi verdim bilgileri doldururken koliyi açmak için bıçak getirdim yazdı bilgileri kutuyu yere koymuştu öyle bir tuttu ki içim gitti kutunun içinde 6 parça eşya var eviriyor çeviriyor pata küte içinden sesler geliyor nerede bunun barkodu diye söyleniyor bir yandan afedersiniz hanzo gibi. Sanki günlerce aç bırakmışlarda kolinin içinde yiyecek var gibi saldırdı böyle iş yapılmaz ya

• karşı taraf ısrar etmediği sürece aras kargosan uzak duruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

karşı taraf ısrar etmediği sürece aras kargosan uzak duruyorum.

Teknobiyotik'ten alırken başka şansım yoktu
  • akasa venom u sipariş ettim şimdi sıra kasada (psu lu) tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.