Şimdi Ara

Kasa psu sesi ve vurunca sesin gitmesi.Sorun nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc yi açınca psudan acayip yüksek gürültülü ses geliyor
    kasaya vurunca ses gidiyo
    aradan zaman geçiyor ses gene artıyor azalıyor
    yeni psu mu aliim yeni kasa mı:)

saygılar

• Yeni çekiç al bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

pc yi açınca psudan acayip yüksek gürültülü ses geliyor
    kasaya vurunca ses gidiyo
    aradan zaman geçiyor ses gene artıyor azalıyor
    yeni psu mu aliim yeni kasa mı:)

saygılar

psu nun tozunu al, hatta fanını değiş....
  • Toz almak sorunu çözecektir büyük ihtimalle. Tabi bu işi yapan özel makinalarla yapmak en akıllıcası.
    Bir de psu ne? C(Central)P(Procession)U(Unit) : Merkezi İşlem Birimi: MİB olacak doğrusu
    Bilgi olsun diye, malumatfuruşluk için değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReichWilhelm -- 18 Mart 2006; 0:38:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadiker
    Bir de psu ne? C(Central)P(Procession)U(Unit)

sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün

PSU = Power Supply Unit
    CPU = Central Processing Unit

neyse

PSU dan gelen ses manyetik birşeyden gelen sese mi benziyor yoksa fana takılmış bir parçanın yaptığı ses filan mı

Fanı temizle bence geçmezse PSUyu değiştir elinde patlayabilir öyle vurunca geçen ses pek hayra alamet değil
  • quote:

Toz almak sorunu çözecektir büyük ihtimalle. Tabi bu işi yapan özel makinalarla yapmak en akıllıcası.
    Bir de psu ne? C(Central)P(Procession)U(Unit) : Merkezi İşlem Birimi: MİB olacak doğrusu

Doğru söylüyorsun arkadaşım ,bir de benim sinir olduğum bir nokta var,geçenlerde bir arkadaş için güç kaynağı(power supply) bakacaktık denizlide ,denizlideki bütün bilgisayarcıları dolaştık .Adama güç kaynağı diyoruz adam esas anlaması gerektiği gibi anlamıyor gidip kesintisiz güç kaynağı gösteriyor(universal power supply) bazısı da bön bön bakınca adama açıklama gereği duyuyorum hani kasanın içinde oluyo ya diye. Adam da diyo "ha,power supply desene şuna kardeşim" diye , gel de kafa atma adama , kaç dükkanla tartıştım,bir de haklılarmış gibi üste çıkmaya çalışıyorlar , en sonunda mecbur alttan almak zorunda kaldım. Bilgisayarcılarda güç kaynağı ile kesintisiz güç kaynağını karıştırma eğilimi var !!!

• bence değiştir fanınnı psu nun kurtul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasaya ne kadar sert vuruyorsun bilmiyorum ama.kasaya vurmayı kesmensen yeni bir hardiskte alman gerekebilir.
  • Valla dostlar bende de ses problemi vardı ve işlemcinin fanındaydı sorun. Ben aynı şeyden bahsediyor sandım. Öbürüne kısaca power deyip geçiyorduk...
    Pardon...
  • herkez demiş zaten. tozunu al yağla. eğer geçmezse. yuvaları zarar görmüştür. yenisini almak lazım gelür.
  • herkese teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Toz almak sorunu çözecektir büyük ihtimalle. Tabi bu işi yapan özel makinalarla yapmak en akıllıcası.

Doğru söylüyorsun arkadaşım ,bir de benim sinir olduğum bir nokta var,geçenlerde bir arkadaş için güç kaynağı(power supply) bakacaktık denizlide ,denizlideki bütün bilgisayarcıları dolaştık .Adama güç kaynağı diyoruz adam esas anlaması gerektiği gibi anlamıyor gidip kesintisiz güç kaynağı gösteriyor(universal power supply) bazısı da bön bön bakınca adama açıklama gereği duyuyorum hani kasanın içinde oluyo ya diye. Adam da diyo "ha,power supply desene şuna kardeşim" diye , gel de kafa atma adama , kaç dükkanla tartıştım,bir de haklılarmış gibi üste çıkmaya çalışıyorlar , en sonunda mecbur alttan almak zorunda kaldım. Bilgisayarcılarda güç kaynağı ile kesintisiz güç kaynağını karıştırma eğilimi var !!!

Universal değil hocam uninterrupted power supply. Herneyse bu olaya ben de gıcık oluyorum sonuç olarak. ADSL furyası başladığında kimse sorduysam a-de-se-le modem, karşıdaki adam ısrarla ey-di-es-el diye telaffuz ediyordu. Bok var sanki!

• teknolojik ürünleri belası toz
    bendede bilgisayarı açınca ses geliyo du
    temizledik geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.