Bildirim
Kasa psu sesi ve vurunca sesin gitmesi.Sorun nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yeni çekiç al bence -
quote:
Orjinalden alıntı: ramroat
pc yi açınca psudan acayip yüksek gürültülü ses geliyor
kasaya vurunca ses gidiyo
aradan zaman geçiyor ses gene artıyor azalıyor
yeni psu mu aliim yeni kasa mı:)
saygılar
psu nun tozunu al, hatta fanını değiş.... -
Toz almak sorunu çözecektir büyük ihtimalle. Tabi bu işi yapan özel makinalarla yapmak en akıllıcası.
Bir de psu ne? C(Central)P(Procession)U(Unit) : Merkezi İşlem Birimi: MİB olacak doğrusu
Bilgi olsun diye, malumatfuruşluk için değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReichWilhelm -- 18 Mart 2006; 0:38:43 > -
quote:
Orjinalden alıntı: sadiker
Bir de psu ne? C(Central)P(Procession)U(Unit)
sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün
PSU = Power Supply Unit
CPU = Central Processing Unit
neyse
PSU dan gelen ses manyetik birşeyden gelen sese mi benziyor yoksa fana takılmış bir parçanın yaptığı ses filan mı
Fanı temizle bence geçmezse PSUyu değiştir elinde patlayabilir öyle vurunca geçen ses pek hayra alamet değil -
quote:
Toz almak sorunu çözecektir büyük ihtimalle. Tabi bu işi yapan özel makinalarla yapmak en akıllıcası.
Bir de psu ne? C(Central)P(Procession)U(Unit) : Merkezi İşlem Birimi: MİB olacak doğrusu
Doğru söylüyorsun arkadaşım ,bir de benim sinir olduğum bir nokta var,geçenlerde bir arkadaş için güç kaynağı(power supply) bakacaktık denizlide ,denizlideki bütün bilgisayarcıları dolaştık .Adama güç kaynağı diyoruz adam esas anlaması gerektiği gibi anlamıyor gidip kesintisiz güç kaynağı gösteriyor(universal power supply) bazısı da bön bön bakınca adama açıklama gereği duyuyorum hani kasanın içinde oluyo ya diye. Adam da diyo "ha,power supply desene şuna kardeşim" diye , gel de kafa atma adama , kaç dükkanla tartıştım,bir de haklılarmış gibi üste çıkmaya çalışıyorlar , en sonunda mecbur alttan almak zorunda kaldım. Bilgisayarcılarda güç kaynağı ile kesintisiz güç kaynağını karıştırma eğilimi var !!!
-
bence değiştir fanınnı psu nun kurtul -
Kasaya ne kadar sert vuruyorsun bilmiyorum ama.kasaya vurmayı kesmensen yeni bir hardiskte alman gerekebilir. -
Valla dostlar bende de ses problemi vardı ve işlemcinin fanındaydı sorun. Ben aynı şeyden bahsediyor sandım. Öbürüne kısaca power deyip geçiyorduk...
Pardon... -
herkez demiş zaten. tozunu al yağla. eğer geçmezse. yuvaları zarar görmüştür. yenisini almak lazım gelür. -
herkese teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
quote:
Doğru söylüyorsun arkadaşım ,bir de benim sinir olduğum bir nokta var,geçenlerde bir arkadaş için güç kaynağı(power supply) bakacaktık denizlide ,denizlideki bütün bilgisayarcıları dolaştık .Adama güç kaynağı diyoruz adam esas anlaması gerektiği gibi anlamıyor gidip kesintisiz güç kaynağı gösteriyor(universal power supply) bazısı da bön bön bakınca adama açıklama gereği duyuyorum hani kasanın içinde oluyo ya diye. Adam da diyo "ha,power supply desene şuna kardeşim" diye , gel de kafa atma adama , kaç dükkanla tartıştım,bir de haklılarmış gibi üste çıkmaya çalışıyorlar , en sonunda mecbur alttan almak zorunda kaldım. Bilgisayarcılarda güç kaynağı ile kesintisiz güç kaynağını karıştırma eğilimi var !!!
Universal değil hocam uninterrupted power supply. Herneyse bu olaya ben de gıcık oluyorum sonuç olarak. ADSL furyası başladığında kimse sorduysam a-de-se-le modem, karşıdaki adam ısrarla ey-di-es-el diye telaffuz ediyordu. Bok var sanki!
-
teknolojik ürünleri belası toz
bendede bilgisayarı açınca ses geliyo du
temizledik geçti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X