Şimdi Ara

Psu dan ses geliyor (Fan Değil!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bilgisayarı tam açarken kasadan bir ses geldiğini fark ettim. dinledim biraz ve PSU dan geldiğini fark ettim. Yalnız sistem kapalıyken bile ses devam ediyor, yani Fan'dan gelmiyor ses. başka bir elektrik fişine taktım, ses aynı devam etti. PSU markam FSP 700W. Şu ana kadar (6 ay önce aldım) sorun çıkarmamıştı. Aslında şu anda da çalışıyor ama o ses beni korkutuyor. Sizce ne olabilir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis -- 22 Mayıs 2008; 14:08:05 >

• benim psudan da ses geliodu cok bağırıodu sanki kamyon sesi gibiydi adeta..kasanın içini açtım baktım cpu fanı başta olmak üzere sistemi toz bağlamış..bi güzel elektrikli süpürgeyle tozlarını aldım sistemin ve sistemi açtım o ses gitmişti..yalnız sistem kapalıyken bi ses duyamıodum o zaman sadece sistem kapandıktan 2 3 sn kadar ses devam ediyordu..sistem kapalıyken ses geliosa garantisi varsa ürünün garantiye yolla veya değiştir derim.sigortalarla ilgili sistematik bi problemde olabilir..
  • öncelikle

Başlığını değiştirirsen çok güzel olur "ötüyor" tabiri çok da doğru olmamış ve ilk okuduğumda güldüm istersen ses geliyor gibi daha anlaşılır ifadeler kullanabilirsin.Tabi yinede sen bilirsin

sorununa gelince aynı PSU'yu bende kullandım öyle bi sorunla karşılaşmamıştım yeni sayılır PSU istersen aldığın yere götür ve baksınlar gerekirse değiştirirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.