arkadaşlar kasanı yan tarafını tamamen plexyden kestirip sonra onu vidalamak için vida deliği lazım. burayakada okde aradığım asıl şey o vidaların gireceği tornavidayla oturacak oynamayan vida yuvaları. vida yuvası nereden bulunabilir? (conta değil) yada nasıl bir çözüm bulunabilir? saygılar..
Somunlu civata kullanabilirsin
dostum olay şu somutlu civata tarzı bişeyle tutturamam çünkü bu yan kapak. kapağı kapadıktan sonra içeriye müdahale etme şansım yok. arkadan civatayı vs.. tutcak bişey yok
Kılıtlı vıdalar var bır tarafı kapagın arkasından normal vıda gıbı takıyorsun sıkarak kılıtlenıyor kapaga ama ucu dısı sora kapagın dısından erkek bıdayı vıdalıyorsun ben kullanıyorum suan ıstersen aksama resımlerını yolllayabılırım
Bu iş için elinde bir matkabın olması gerekir. Önce plexiyi nerden vidalamak istiyorsan, ordan 4mm kalınlıkta bir uç yardımı ile del. Sonra plexiyi kasaya yapıştır ve o deldiğin yerlerden, kasaya denk gelen yerleri işaretle. (8 adet vida deliği olmalı) Sonra o işaretlediğin yerleri 3mm kalınlıkta bir uçla del. Bir nalbur veya civatacıdan, 3.2 veya 3.5 mm kalınlıkta ve 15mm uzunlukta sac vidası al. Önce vidaları boşta alıştır yerine ve daha sonraplexi yi kasaya vidala.. Kolay gele..
şöyle bir yol deneyebilirsin yanlız bunun için dremel yada matkap lazım kasanda bu tarz kesikler olmalı kalın bir alyanvida bu iş için çok uygun büyük hırdavatçılarda bulursun , yanlız kasandaki deligi vidadan biraz küçük yapmalısınki vida dönerek girsin yani sıkı şekilde ilk başlarda biraz zor girer ama snr alışır gayet kolay olur yani tak çıkartlı bir kapagın olur
çok saol anfibi dediğin olayı anladım eğer matkaba uygun uç bulabilirsem denerim. bide şu kilitli vida olayını merak ettim. nası bişey nası monte ediliyo? olursa resimlerini görmek isterim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme