Şimdi Ara

Kasa için fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar işlemci çok fazla ısınıyor şuan stok fanla idare ediyorum ve kaliteli bir işlemci fanı alamam onun yerine rc-430 kasam var yukarı bir egzoz ve bir tanede içeri üflemesi içn fan alsam fayadasını görür müyüm

• etkisini görür müyüm oyun oynarken çok fazla ses çıkartıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazamunzur

kasa fanı işlemciye hiç fayda etmez diyebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboy83tr

kasa fanı işlemciye hiç fayda etmez diyebilirim..

Alıntıları Göster
    çok ufak miktarlarda işlemci ısısını düşürür. ama ona para harcamak yerine 50-60 tlye de gayet güzel işlemci fanları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

çok ufak miktarlarda işlemci ısısını düşürür. ama ona para harcamak yerine 50-60 tlye de gayet güzel işlemci fanları var.

Alıntıları Göster
    peki 60 tlyi geçmeyecek fazla sesli olmayan bir fan önerebilir misiniz
  • quote:

kesinlikle bunu al kullan hem sorun yaşamazsın hemde sessizdir hatta ufakçada olsa o.c. yapmana bile izin werir gayet iyi bi ürün

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-loki-sd963-loki-sd963-intel-lga77511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51607

daha sonra kasa içi resimlerinide atarsan fanlarına göre içe dışa üfleme olayındada yardımcı olurum kasa içi soğutma gpu ve cpu için çok önemlididr etkisi olmaz diyenlere kulak asma

• quote:

Orijinalden alıntı: ercyn

quote:

kesinlikle bunu al kullan hem sorun yaşamazsın hemde sessizdir hatta ufakçada olsa o.c. yapmana bile izin werir gayet iyi bi ürün

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-loki-sd963-loki-sd963-intel-lga77511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51607

daha sonra kasa içi resimlerinide atarsan fanlarına göre içe dışa üfleme olayındada yardımcı olurum kasa içi soğutma gpu ve cpu için çok önemlididr etkisi olmaz diyenlere kulak asma

Alıntıları Göster
    şu an koyamam da siz tarif etseniz ben anlarım

• quote:

Alıntıları Göster
    MERHAB ARKADAŞLAR BENİM İŞLEMCİ SICAKLIĞI ÇOK FAZLA ISINIYOR BU YÜZDEN BANA KALİTELİ 14 CM 1 EGZOZ FAN VE KUVETLİ İŞLEMCİ SIĞUTUCU LAZIM STOK FAN KULLANIYORUM İŞLEMCİ İNTEL PENTİUM D CPU 2,80 GHR

• quote:

Orijinalden alıntı: berke3210

MERHAB ARKADAŞLAR BENİM İŞLEMCİ SICAKLIĞI ÇOK FAZLA ISINIYOR BU YÜZDEN BANA KALİTELİ 14 CM 1 EGZOZ FAN VE KUVETLİ İŞLEMCİ SIĞUTUCU LAZIM STOK FAN KULLANIYORUM İŞLEMCİ İNTEL PENTİUM D CPU 2,80 GHR

yukarıdaki yorumda tavsiye ettiğim fanı alabilirsin gayet iyi bi fandır senin tabirinle güçlüdür yani fiyatıda uygundur ayrıca

• quote:

şimdi arkadaşım tarif edeyimde neyi tarif edeyim yerini sayısını çapını bilmediğim fan veya fanlarla ilgili bişey söylememi bekleme benden ya tarif et şurda şu burda bu var diye yada resim at ki yardımcı olabilelim ezbere yapılcak bişey değil her kasada farklı sayıda fan ve çıkış olabiliyo sonuçta yada kasanın linkini at bakayım ordan
  • ercyn E kullanıcısına yanıt
    tamam o fanı deneyeciğim
  • quote:

tamam o fanı deneyeciğim

deneme al uzun süre bile kullanırsın yeni sisteme geçsen bile kullanırsın rahat ol işini görür her türlü
  • quote:

quote:

tamam o fanı deneyeciğim

deneme al uzun süre bile kullanırsın yeni sisteme geçsen bile kullanırsın rahat ol işini görür her türlü

Alıntıları Göster
    Kasa fanı fayda ediyor ama doğru şekilde ve kule tipi ise onun dışında hiç fayda etmez ne yazıkki.Benim bu şekilde mesela cpu soğutucusunun üstüne taktım 10 derece kadar fark etti

Kasa için fan

• quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

Kasa fanı fayda ediyor ama doğru şekilde ve kule tipi ise onun dışında hiç fayda etmez ne yazıkki.Benim bu şekilde mesela cpu soğutucusunun üstüne taktım 10 derece kadar fark etti

Kasa için fan

tavsiye edenide unutma hala buralardayım
  • quote:

quote:

Kasa için fan

Tabikide dostum

• quote:

quote:

quote:

Kasa için fan

Tabikide dostum

Alıntıları Göster
    Selamlar arkadaşlar aynı sorun bende de var. Sistemim aşağıda yazılı. Oyunları orta ve Yüksek ayarlar arasında oynarım, ısınmnadan dolayı bazen oyunda anlık takılmalar oluyor, Speccy ve GPU-Z programlarından baktığımda;

İşlemci en fazla 43-44 C
    Ekran kartı: 60 C

Anakart: Gigabyte GA 970 UD3
    Ekran kartı: Sapphire 7850 1 GB
    Kasa: Zalman Z11 Plus
    İşlemci Soğutucu: Thermaltake Contac 30

Not: Sistemi 2012 yılı kasımda ayında aldım ve kurdum, Mart ayı içerisinde işlemcinin macununu Zalmanın orjinal macunu ile değiştirdim. Evde klima kullanmıyorum ve ev ortalama 30 C derece

Sistemin sıcaklığını düşürmek için ne yapmalıyım ?

Kasa için fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 17 Haziran 2013; 23:04:44 >

• Aseuz kullanıcısına yanıt
    kasa içinin resmi varsa at bakalım optimize edilebilcek ve bildiğmiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışalım
  • quote:

kasa içinin resmi varsa at bakalım optimize edilebilcek ve bildiğmiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışalım
    70 tlye xigmatek gaia tavsiyemdir. 70 dereceyi çok rahat vururdu benim işlemci, şimdi 45i zor geçiyor. Ayrıca 0 ses.
  • ercyn E kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar sistem çalışırken çekildi.

Kasa için fan

Kasa için fan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.