Şimdi Ara

Kasa çalışıyor monitör e görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, dün yeni bir sistem topladım. Kasa çalışırken görüntü monitör e gelmiyor. Monitör direk uykuya geçiyor (sinyal almiyor tahminim) Monitör ve hdmi kablolarinda herhangi bir problem mevcut değil. Monitörü laptopa yada uydu alıcısına bağladıgimda görüntu geliyor. Bilgisayarı TV ye bağladıgimda herhangi bir sorun yok görüntü geliyor. Bilgisayar açık TV den görüntü aldıktan sonra monitöre hdmı kablosunu bağladıgimda görüntu geliyor. Bios u güncelledim. Monitör çözünürlük düşük bir şekilde açmaya calistim aynı problem devam ediyor. Sorun ne olabilir? Acil yorumlarınızı rica ederim.

• Yeni birşey daha fark ettim, TV deyken ekran kartı sürücüleri normal çalışıyor, ancak monitöre kabloyu geçirdiğimde ekran kartı sürücülerinde hata oluştuğunu belirtiyor.
  • görüntü hiç mi gelmiyor yoksa gelip bir süre sonra gidiyor mu

• Bilgisayarı power düğmesine basılması ile kasa çalışıyor, ancak görüntü monitöre hiç gelmiyor.
  • Hocam yılların geyiği öncelikle monitörün fişini taktığından emin ol. Sonralıkla dönüştürücü kullanıyorsan bozuk olma ihtimali var.

• ekran kartı driveri güncel mi? monitörün mhz i düşürdün mü?

• CRhackSH kullanıcısına yanıt
    Evet son güncel hali mevcut. MHz değerleri ile oynadım düzelmedi. Çözümü hdmı dan DP kablosuna geçerek buldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.