Şimdi Ara

İşlemci değiştirdim .Ekrana görüntü gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun gitti gidiyordan intel q6600 model işlemci aldim.Bilgisayara taktığımda ekrana görüntü gelmiyor. Ana kartim Foxconn g41.
    İşlemciyi test edicek başka bilgisayarda yok bozukmu değilmi anlayamadim .Bios güncellemesi falan diyenler varda oda cok karışık hic bir fikrim yok ve iade için 1 gun zamanim kaldi .napmami onerirsiniz. Eger bu işlemciyi verip e8400 alsam yine boyle sorunlarla karsilasirmiyim sizce?
    Suanki işlemcim e2180

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realexile -- 20 Haziran 2017; 0:7:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasayı fişten çek, bios pilini çıkar 5 dakika bekle, pilsiz şekilde çalıştır sistem açılırsa bios pilini geri takarsın.
    Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Eski işlemciniz e2180 ise mevcut anakartınız quad desteklemiyor olma ihtimali var, anakart modeliniz nedir?

Foxconn g41mxe

Orijinalden alıntı: realexile

quote:

Eski işlemciniz e2180 ise mevcut anakartınız quad desteklemiyor olma ihtimali var, anakart modeliniz nedir?

Foxconn g41mxe

Anakart işlemcinizi destekliyor. Bios update falan da gerekmiyor. İşlemci sıkıntılı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU
  • İşlemci FAN'ı ve diğer FAN'lar çalışıyorsa RAM'leri çıkarıp tak, bazen biri kalsın bazen diğeri, öyle dene. Ekran kartını konrol et, hem çıkışlarını hem de kablolarını. Görüntüyü anakartın VGA ya da hangi görüntü birimine sahipse o çıkışından görüntü almayı dene.

Ramleri teker teker söküp farklı slotlara takarak deneyin

Oda denendi malesef olmuyor. Bios update ile ilgisi yoksa iade edim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.