i7 2600k işlemci asus p8z68-v anakart asus gtx 580 ekran kartı g.skill 8gb ram seagate 500gb hbrd hd seasonic 850w psu
gelecekte gtx580 ile sli yapmayı da düşünüyorum
Kasalar derken? ikiside RC-690II bunların. Diğer kasa ne? Sorun olmaz RC-690' a rahat sığar o donanımlar
Kasa ve anakartın ATX formunda sığarsın ama biraz daha iri bir kasa alman ilerisi için daha iyi olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
Kasa ve anakartın ATX formunda sığarsın ama biraz daha iri bir kasa alman ilerisi için daha iyi olabilir.
ne açıdan daha iyi olur, sli da falan küçük gelme gibi bi sıkntı çıakrır mı?
yada ekran kartı uzunlukları ile kasaların çakışması gibi bi durum oluşuyormuş, bunun gibi şeyler yaşar mıyım,?
İleride sistemi daha da yükseltmek istediğinde kasa içinde yeterince yer kalmaz hava akışı sorunlu olur ısınmaya yol açar tabi çok doldurursan. Bazı anakartlar sığmaz o kasaya mesela ama bu sistemi kaldırır sorunsuz.
Bende daha önce bu kasadan kullanıyordum ama sistem sürekli geliştikçe kasaya sığamaz oldum en sonunda HAF serisine geçtim. Ben kasaya 1 defa para verip onu değiştirmeden içini değiştirmeyi seviyorum bu yüzden alırken en büyüğü ne ise onu alırım bundan sonra.
Kartınız tam sığıyor kasaya lakin ileride sli yapacaksanız Psu nuzu 1000 w alın
mid tower kasa ileride sli yaparken ısınma sorunu yapabilir mi diyorsunuz