Şimdi Ara

Kaş'ın ortasını almak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
84.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• bende kaş ortasını ağda ile alıp üzerine bıoder kullanıyorum. hem azalmasına yardımcı oluyor, hemde kurumayı engelliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

hocaam naptın sen ya...
    http://images.google.com.tr/images?hl=tr&source=hp&q=ka%C5%9F%20ortas%C4%B1%20alma&rlz=1R2ADSA_trTR340&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Kötü olmuş gerçekten

• benim kaşımın ortasında az sayıda kıl vardı ama olanlar da belliydi o yüzden 6 seans lazere gittim ancak kesin çözüm olmadı zaten bunun garantisini size hiçbir epilasyon merkezi vermez Bende de tüyler oldukça azaldı çıkanlar da eskiye göre az ve inceydi Ama ayva tüyü gibi farkedilmeyecek gibi de değildi
  • Sakal, yanak, ense, koltuk altı kılları ne kadar pisse kaşta öyle, yani almak değil almamak hoş değil! Kim nereden çıkartmış erkek kaş almaz diye çözemiyorum hala hani erkek etek traşı olmaz deseler bundan daha mantıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türco -- 19 Ağustos 2010; 5:56:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 31

Kaş'ın ortasını almak

•  Kaş'ın ortasını almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

hocaam naptın sen ya...
    http://images.google.com.tr/images?hl=tr&source=hp&q=ka%C5%9F%20ortas%C4%B1%20alma&rlz=1R2ADSA_trTR340&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

LOOOOOOOOOOOOLLL

uahahahaha istesen yapamazsın :D yarıldım :D

• birazdan bişey olmaz toprak
  • bende alıyorum valla yıl olmuş 2011 tek kaşlamı dolaşalım ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Fß!-

quote:

Kaş'ın ortasını almak

• BENCE KAŞLARI ALMAYIN ALINCA DAHA BETER BİR GÖRÜNTÜ ÇIKIYOR
  • Arkadaslar bende var biraz cimbizla alsam tekrar cikarmi? Annemle cok didisiyorum arkadas ortaminda falan cok utaniyorum acil cevap
  • quote:

Kaş'ın ortasını almak

off abi çok güldüm ya otobusteyim şuanda rezil oldum millet bana bakıyor. Otobüsten ineyim tekrar bakacağım resme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan_ali

Arkadaslar bende var biraz cimbizla alsam tekrar cikarmi? Annemle cok didisiyorum arkadas ortaminda falan cok utaniyorum acil cevap

Cikar. Surekli al ne olacak ben de aliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan_ali

Arkadaslar bende var biraz cimbizla alsam tekrar cikarmi? Annemle cok didisiyorum arkadas ortaminda falan cok utaniyorum acil cevap

Tekrar çıkar tabi haftada bir falan alman gerekir. Ama sakın ha yanlardan falan alayım deme ortasını düzelt yeterli.
  • ben alıyorum şahsen ve temiz oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Kaş'ın ortasını almak

• Hepsini mi aliyim peki? Cok buyuklerde var cok kucuklerde?
    Sadece buyukleri mi mesela? Yoksa hepsini mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D152FD58 -- 26 Mart 2012; 17:34:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.