Şimdi Ara

Kaş deldiren var mı erkeklerden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler. Kaşını deldiren var mı forumda foto atar mısınız varsa? Bir de tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim yani acıyor mu, bakım filan yapıyor musunuz?

• Kas dusuyormus galiba uzun sure takinca.
    Dusmekten kastim goze yakinlasiyomus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Kas dusuyormus galiba uzun sure takinca.
    Dusmekten kastim goze yakinlasiyomus

Anladım hocam yani gerginliğini kaybediyor, sarkıyor o deri galiba?
  • Acı yok, basit bir işlem. İlk hafta krem bakımı o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 2 Ocak 2015; 2:28:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HARAM

• quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Acı yok, basit bir işlem. İlk hafta krem bakımı o kadar.

Hocam peki kapanma gibi bir durum oluyor mu mesela 1 gün takmasak?
  • Pasif dicem diyemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takma diş takan var mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Kaş deldiren var mı erkeklerden?
  • Ne değişik adamlar var la memlekette..

• Evet kapanır. İlk 1 ay kadar sabit durması lazım iyileşmesi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Evet kapanır. İlk 1 ay kadar sabit durması lazım iyileşmesi için.

Anladım hocam. Yaza kalıyor o zaman . Peki kıkırdak deldirmenin acısı çok mu oluyor? Deldiren kızlar çok acıyor filan diyor da
  • Kıkırdak değildir o

• quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

Kıkırdak değildir o

Kulak kıkırdağı hocam belirtmemişim.
  • Arkadaşım kaş deldirmeye gitti adam da kaş yapçam diye benim arkadaşın gözünü çıkarmış çocuk şimdi korsan gibi dolanıyor ortalıkta

• Kıkırdağını deldireli 1 ay olmuştu bir kız arkadaşımın. Sarıldığımızda omzum, kulağına değmişti. Acıdan gözünden yaş geldi resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

Kıkırdağını deldireli 1 ay olmuştu bir kız arkadaşımın. Sarıldığımızda omzum, kulağına değmişti. Acıdan gözünden yaş geldi resmen

1 ay olmasına rağmen gözünden yaş geliyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

Kıkırdağını deldireli 1 ay olmuştu bir kız arkadaşımın. Sarıldığımızda omzum, kulağına değmişti. Acıdan gözünden yaş geldi resmen

Farklı arayışlara girme bence. Kulağa tak bi küpe, hevesini alana kadar tak

• 3-4 yıl önce ben de kaşıma piercing taktırmıştım. Çok ufak bir iğne batması hissettim, ardından adam ''tamam kalkabilirsiniz'' dedi. Ben bittiğini sanmamıştım, birkaç saniyelik bir işlem. Hele benim gibi iğneden filan acayip tırsan bir adam bu kadar az acı hissettiyse, sana bir şey olmaz Tek piercing ile kaş düşmesi filan olmaz, yan yana 3-4 tane deldirirsen anca başına gelebilir. Bir süre krem sürmüştüm, sonrasında gayet normal takılıyordum. Ama bazı hareketlerini değiştirmen gerekiyor; mesela kazak çıkarmak vs. Bir keresinde kabinde kazak denerken kazak piercinge takılmıştı. Acıdan ölücektim neredeyse, zonklamayı beynimde hissediyordum. Ben korkudan aynaya bile bakamadım koşa koşa fırlamıştım dışarı. Kesinlikle kaşım patladı diye düşünürken bir cesaretle aynaya baktım, kızarıklık dışında bir şey yoktu. Ardından aylar sonra bir sabah kalktığımda piercing yoktu, deliği de kapanmıştı. Ben de bir daha taktırmadım. Sorarsan pişman mısın diye; açıkcası değilim işte gençlikte bazı şeyleri yaşamak gerek diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

Farklı arayışlara girme bence. Kulağa tak bi küpe, hevesini alana kadar tak

Hocam sol kulağımda bir delik var zaten küpe takıyorum. Heveslik değil benimki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

3-4 yıl önce ben de kaşıma piercing taktırmıştım. Çok ufak bir iğne batması hissettim, ardından adam ''tamam kalkabilirsiniz'' dedi. Ben bittiğini sanmamıştım, birkaç saniyelik bir işlem. Hele benim gibi iğneden filan acayip tırsan bir adam bu kadar az acı hissettiyse, sana bir şey olmaz Tek piercing ile kaş düşmesi filan olmaz, yan yana 3-4 tane deldirirsen anca başına gelebilir. Bir süre krem sürmüştüm, sonrasında gayet normal takılıyordum. Ama bazı hareketlerini değiştirmen gerekiyor; mesela kazak çıkarmak vs. Bir keresinde kabinde kazak denerken kazak piercinge takılmıştı. Acıdan ölücektim neredeyse, zonklamayı beynimde hissediyordum. Ben korkudan aynaya bile bakamadım koşa koşa fırlamıştım dışarı. Kesinlikle kaşım patladı diye düşünürken bir cesaretle aynaya baktım, kızarıklık dışında bir şey yoktu. Ardından aylar sonra bir sabah kalktığımda piercing yoktu, deliği de kapanmıştı. Ben de bir daha taktırmadım. Sorarsan pişman mısın diye; açıkcası değilim işte gençlikte bazı şeyleri yaşamak gerek diye düşünüyorum.

Hocam ben acı çekmeyi seven biriyim açıkçası, iğneden filan tırsmam hiç. Tek piercing düşünüyorum. Son cümleyle özetlemişsiniz, bazı şeyleri yaşamak gerek tabii ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.