Şimdi Ara

Kaş deldiren var mı erkeklerden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha435 -- 2 Ocak 2015; 13:43:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de deldireceğim yarın ama acısı var mı diye tırsmıyorum değil

• Kaşını deldiren adam mıdır?

• Kasini deldiren adam degildir NET

• Ben bi ara heves ettim babam izin vermedi ünv gidince takarım dedim , sonra birinde gördüm Yakışmamış dedim sonra algıa Seçicilikden mi bilmem kaç kişi de gördüysem fark ettim ki erkeğe Yakışmıyor öyle dışardan saçma sapan bi görüntü oluyor iğrenç oluyor kızlar bile beğeniyor umrumda değil dersin bi kız görürsün ön yargı kırmak ne zor anlarsın 50 60 tl arasında deliyorlar çelik sanırım ideal olandı tavsiye etmiyorum

benim çene altında uzun sakal vardı tarz olur du belki ama şimdi daha iyiyim bi kaç kişi de görmeden karar ver më tavsiye

• Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Hocam siz cok yanlis anlamassiniz kas dusmesini kas duser evet ama goze falan yakinlasma olayi plavra :)

Kas dusmesi nasil olur derseniz binde bir rastlanan bir seydir piercing ci amatorse olan biseydir ve kasiniz delindigi deliklerden ayrilir orasi bosluk kalir kas dusmesi budur.

Acisina gelince saniyelik bir acidir piercing 1 2gun sisme yapar 15-20gun vcud demiri istemez ve orayi surekli duzeltmeye calisir sisme hafif agri olabilir 2-3ay sonra alisma donemine girerseniz 5-6ay sonra artik sizin vcudunuzdan biridir.
  • Küpe neyse de kaşa piercing nedir la 😑

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.