Şimdi Ara

karton ambalaj nasıl satılır kime satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
23.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karton ambalaj nasıl satılır kime satılır kim alır firkirlerinizi alabilirmiyim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karton Ambalajların Satışı: Nereye ve Nasıl

Karton ambalajlar, evsel ve endüstriyel atıkların önemli bir bölümünü oluşturur. Bu atıkların geri dönüşümü, çevreyi korumak ve kaynakları verimli kullanmak açısından büyük önem taşır. Karton ambalajlarınızı satarak hem çevreye katkı sağlayabilir hem de ek gelir elde edebilirsiniz.

Karton ambalajlarınızı satabileceğiniz çeşitli yerler mevcuttur:

• Atık Kağıdı Toplama İşletmeleri: Bu işletmeler, atık kağıtları toplayarak geri dönüşüm tesislerine gönderirler. Kartondan gazete kağıdına kadar çeşitli kağıt atıklarını kabul ederler.

• Geri Dönüşüm Merkezleri: Birçok belediye ve özel kuruluş, geri dönüşüm merkezleri işletmektedir. Bu merkezler, karton ambalajlar da dahil olmak üzere farklı türlerde geri dönüştürülebilir malzemeleri kabul ederler.

• Kağıt Toplayıcıları: Kağıt toplama kamyonları, mahalleleri dolaşarak atık kağıtları toplarlar. Karton ambalajlarınızı evinize gelen kağıt toplayıcılarına verebilirsiniz.

• Hurda Metal İşletmeleri: Bazı hurda metal işletmeleri, karton ambalajları da kabul ederler. Bu işletmeler, kartonları geri dönüşüm tesislerine satarak gelir elde ederler.

Karton ambalajlarınızı satmadan önce aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz:

• Ambalajları temiz ve kuru tutun.
    • Plastik bantlar ve etiketler gibi yabancı maddeleri çıkarın.
    • Ambalajları düzleştirin ve bağlayın.

Böylece karton ambalajlarınızı en iyi fiyata satabilir ve geri dönüşüm sürecine katkıda bulunabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kağıt toplayan geridönüşüm fabrikaarı var. oraya götür. kilosuna para verirler. ama nerededir araştırman lazım
  • Google amcaya ambalaj geri donusum yaz. Hangi ildeysen onuda ekle aramaya. Suan ankarada 15 ile 25 kurus arasi kilosu. Ben gunluk 1500 kg arasi satiyorum. 24 kurustan. Aylik odeme yapiyorlar. Senin sattigin miktara gore fiyat verirler. Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkazm -- 2 Ekim 2013; 12:15:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • döünüşüm değil yenisi satcam sıfır ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazmerkaya

Google amcaya ambalaj geri donusum yaz. Hangi ildeysen onuda ekle aramaya. Suan ankarada 15 ile 25 kurus arasi kilosu. Ben gunluk 1500 kg arasi satiyorum. 24 kurustan. Aylik odeme yapiyorlar. Senin sattigin miktara gore fiyat verirler. Saygilar

Günlük 360 lira mı kazanıyorsunuz? Ayda 10800TL?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Google amcaya ambalaj geri donusum yaz. Hangi ildeysen onuda ekle aramaya. Suan ankarada 15 ile 25 kurus arasi kilosu. Ben gunluk 1500 kg arasi satiyorum. 24 kurustan. Aylik odeme yapiyorlar. Senin sattigin miktara gore fiyat verirler. Saygilar

Adam kartel oluşturmuş,kendi koltuğunda puro tüttürürken rant sağladığı yerlere de elemanlarını gönderiyor ve onlara kar payı veriyormuş diye duydum.Ayrıca sıkı hükümet bağları sayesinde belediyelerden ve kamu kuruluşlarından destek alıyormuş..Hatta bir rivayete göre karton toplama araçları son model kapalı kasa mavi Transporter'larmış,ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi bu duyum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

quote:

Adam kartel oluşturmuş,kendi koltuğunda puro tüttürürken rant sağladığı yerlere de elemanlarını gönderiyor ve onlara kar payı veriyormuş diye duydum.Ayrıca sıkı hükümet bağları sayesinde belediyelerden ve kamu kuruluşlarından destek alıyormuş..Hatta bir rivayete göre karton toplama araçları son model kapalı kasa mavi Transporter'larmış,ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi bu duyum sadece.

5 kişi çalıştırsa maaş + yol yemek sigorta 1250 lira desek 5.1250=6250 lira 10800-6250=4550 yapar.İyi para.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böbrek satılır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Pleksi nerde satılır?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

döünüşüm değil yenisi satcam sıfır ürün

Bunun sıfırı ikinci eli olmuyor yanlız

• quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

quote:

5 kişi çalıştırsa maaş + yol yemek sigorta 1250 lira desek 5.1250=6250 lira 10800-6250=4550 yapar.İyi para.

Tabi bu yasal bir hesap,ayrıca ben afişe olmamak için miktarı az yazdığını düşünüyorum.Üç vardiya eleman çalıştırıyormuş,yani bu yazdığımız miktarlar bile iyi parayken bence bu adam çok çok daha fazlasını kazanıyor.Vergi derdi de yok ayrıca,yasal boşluktan yararlanıyor kartonların efendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

döünüşüm değil yenisi satcam sıfır ürün

Sifir kartonu biraz zor satarsin. Ambalaj boyutu nedir? Birde uzerinde logo, yazi vs. Bisey var mi?

• quote:

Günlük 360 tl Ayrıca hergün 1500 kiloyu nereden buluyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

quote:

migrosun deposundan

• taşımacılık firmaları alabilir. ya da taşınacak kişiler alabilir. karton ambalajdan kastın koli ise tabii
  • quote:

quote:

Kamyonum var aksamlari topluyorum. Sabahta topladigimi teslim ediyorum. Asagi yukari 1500kg civari. Yani aylik 10000 tl civari para oduyorlar bana. Vergide yok. Ayrica 3 tane evim var kirada. 2008 model E230 avangard mercedesim var. Gunduz kizlar , ortam , mercedes geziyorum. Gelirde yuksek olunca hayat guzel sikinti yok. Mesala aksam gorsen beni birde gunduz gorsen bu ikisi ayni kisi degil dersin. Ozetle herkese tavsiye ederim. Saygilar

• quote:

quote:

quote:

Kamyonum var aksamlari topluyorum. Sabahta topladigimi teslim ediyorum. Asagi yukari 1500kg civari. Yani aylik 10000 tl civari para oduyorlar bana. Vergide yok. Ayrica 3 tane evim var kirada. 2008 model E230 avangard mercedesim var. Gunduz kizlar , ortam , mercedes geziyorum. Gelirde yuksek olunca hayat guzel sikinti yok. Mesala aksam gorsen beni birde gunduz gorsen bu ikisi ayni kisi degil dersin. Ozetle herkese tavsiye ederim. Saygilar

Gülceğim hiç yoktu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.