Şimdi Ara

Karthus ve Twich 3150 IP ARTIK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alllah yandim tw yi 2-3 hafta once almıstım bıktım ya nese 2314 ü biriktirip kartus alam :D

• zamanında bütün saçma sapan heroları aldıydım şimdi hepsi indirime giriyo

ÖFFFFFFFFFFFFFFF
  • corkiyi dusurup de bedava yaptılarsa kartusa da aynısını yaparlar eminim :D
  • Karthus 3150 olmuş Gurcell basar bu konuyu

Edit: Yazık oluyo championlara.Ben çoğunu rp ile aldım kaybım yok ama heryer bu herodan dolunca insanın oynayası gelmez.

Edit2: Şuanki mainim malzaharında fiyatını düşürmesinler yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 15 Ekim 2011; 11:40:16 >
  • Ireliayı da 3150'ye çekerlerse süper olur
  • Twitch düşünüyordum, bence free olur yakın zamanda.
  • Bence Gayet güzeL bir karar olmuş bir sürü champ cıktı hala da cıkmaya devam ediyor o yüzden bu tarz indirimler herkes için daha iyi olacak herkes champ sahibi olsun mantık güzel ;)
  • Dün 5 oyun oynadım üst üste, yanlış hatırlamıyorsam 3 yada 2 tanesinde Karthus vardı. Ultisini geçtim, pasifi bile nefret edilesi bir şey. Şimdi bir sürü Karthus dolacak ve biz birini keserken az canımız kaldığında %90 ihtimalle ölüp duracağız.
  • karthus olayı kötü olmuş,zaten 2-3 kill alınca durdurulamıyor artık
  • Twichi 2 gün önce 6300 aldım kazığın babasını yedim önceden haber verselerya :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguz23

Twichi 2 gün önce 6300 aldım kazığın babasını yedim önceden haber verselerya :@

3150 IPni geri verirler.
  • Abi böyle bir şey olamaz geçen Anivia ile Blitzcrank almıştım 2side 3150 şimdide 3150 olacak 2si toplamda 12600 IP zararım var ve riot 2 hafta bahanesiyle uyduruyor birşeyler. 6300 lük champ alacak kadar enayi değilim artık.
  • ;,(
    Yedigi acimasiz nerflerden sonra simdi birden IP indirimi geldi. Ne diyelim; Rest In Piece Karthus ;,(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

;,(
    Yedigi acimasiz nerflerden sonra simdi birden IP indirimi geldi. Ne diyelim; Rest In Piece Karthus ;,(

Rest in Peace olacak

Edit: Bekliyordum seni konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 15 Ekim 2011; 14:54:45 >
  • karthus şöyle bir ulti çekse riot corp. binasına ne süper olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuems

karthus şöyle bir ulti çekse riot corp. binasına ne süper olurdu

• önceden alanlara gelir herhalde yarı miktarı? yaklaşık1 ay önce flan almıştım ama
  • quote:

;,(

Karthus ve  Twich 3150 IP ARTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikayeci51

önceden alanlara gelir herhalde yarı miktarı? yaklaşık1 ay önce flan almıştım ama

son 2 hafta için veriyolar 3150 ipyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

quote:

;,(

Karthus ve  Twich 3150 IP ARTIK

resimdeki sen misin (avatardaki)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.