Şimdi Ara

Karthus ve Twich 3150 IP ARTIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

İndirimlerden nefret ediyorum. Tam nocturne için biriktiriyordum 6k var şu anda. Twitchi alsam mı ki ? Geçen indirimde de Anivia'yı almıştım tam Nocturne alacakken. Püff. Bilemedim.

valla öyle çok prof değilim ama gördüğüm kadarıyla twitch çok iyi değil, yani en azından karşılaşmalarda artan tüm paraya red ward alıp orya buraya koyuyorum takımda almadıysa bi kaç kere söylüyorum heryer red ward oluyor ve twitch mal oluyor..tabi dediğim gibi ranged de oynayan proflar vardır orasını bilemem ama kafası çalışan 1-2 player olursa twitch bana göre bi işe yaramıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

quote:

İndirimlerden nefret ediyorum. Tam nocturne için biriktiriyordum 6k var şu anda. Twitchi alsam mı ki ? Geçen indirimde de Anivia'yı almıştım tam Nocturne alacakken. Püff. Bilemedim.

valla öyle çok prof değilim ama gördüğüm kadarıyla twitch çok iyi değil, yani en azından karşılaşmalarda artan tüm paraya red ward alıp orya buraya koyuyorum takımda almadıysa bi kaç kere söylüyorum heryer red ward oluyor ve twitch mal oluyor..tabi dediğim gibi ranged de oynayan proflar vardır orasını bilemem ama kafası çalışan 1-2 player olursa twitch bana göre bi işe yaramıyor..

Yazdıktan sonra aldım tw'i. 1 oracle alır temizlersin wardlerı. Tw eve gibi bir hero değil. Team fight'a 3 saniye geç dahil olup tam ortalğın kızıştığı sırada ultisi ile dağıtabilir. 6.3k lık hero almamaya karar verdim. Nocturne alacaktım ama alayı düşüyor. Karthus , Blitz , Taric , Morgana falan bir ton hero düştü. Aslında o ödediğim farklar geri gelse iyi olur ama vermiyorlar. Bu durum da pek adil değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Heryer karthus kaynayacak şimdi

E iyi ya, kazanmak daha kolay.
  • İşte bu mükemmel oldu. Twitch :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

İşte bu mükemmel oldu. Twitch :)

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Heryer karthus kaynayacak şimdi

E iyi ya, kazanmak daha kolay.

Senin takıma bi gelsin görürüm seni
  • Beyler 6300lerinde bir zaman sonra indirime girmesi gerekiyor yeni herolar geldikce diger 6300'leri 3150'ye düşürüyorlar bence mantıklı yeni heroların neredeyse hepsi 6300 geliyor birsürü 6300 hero yapmıyorlar 3150'ye düşürüyorlar.
  • bende karthus vardı gine benim ıplerim güme gidiyor
  • i love riot <3
  • Geçen indirimde 2 champım güme gitti.Bu sefer rahatım.Neden?Çünkü başka 6300 luk champım kalmadı
  • Tam dün gece twich mi alsam diyordum. Teşekkürler Riot
  • Karthusum vardı benim 3150 sini geri ne zaman verirler
  • quote:

twitch tavsiye etmem.ben de yeni almıştım 6300ken 3150yi geri verirler umarım.
    twitche gelince oynarken fazla dikkatli olman gerekiyor fazla efor sarfetmen gerekiyor en ufak hatanda ölüyorsun.hele bi de solo girdiysen takımla anlaşabilmen lazım sana uyumlu olmaları lazım.zor kasıyorsun.ward oracle falan twitchi engelleyemiyor çok onlardan korkma.sabredersen latede emeğinin karşılığını alıyosun.rankedde twitchle 2.maçımda quadra atmıştım.latede şerit halinde midden gelen düşmanı ultiyse kesmek çok zevkli bi de tankları yoksa tiamatla anında ölüyorlar.düşük eloysan alma takımına nooblar geliyor sen de useless oluyorsun emeklerin de boşa gidiyor

• karthus alıcaktım indirime girmiş vazgeçtim bu ne yahu şimdi bu hafta heryer karthus dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

Karthusum vardı benim 3150 sini geri ne zaman verirler

2 hafta içinde almışsan verirler daha önce almışsan vermezler

1 ayda olabilir bilmiyorum
  • quote:

quote:

2 hafta
  • twich almaya düşünüyordum iyi oldu.
  • Noob twichleri oracle alıp daldığım zaman görünmez oldukları için(büyük şok geçiriyorlar) atak bile veremeden şaşkınlık içinde ölüp WTF! demeleri kadar hoşuma giden bir şey yok :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercimen -- 15 Ekim 2011; 11:06:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

quote:

quote:

2 hafta

O zaman ben bir bardak soğuk su içim 7 ay önce almıştım :(
  • oracle a ne hacet gerekli yerlere birer ward twitchn numarası kalmıyor. burdan ward al hayat kurtar kampanyasına desteklerimizi gönderiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.