Bliz ve Corkiden sonra şimdie Karthus ve Twichi 3150 ip ye cektiler yakında irelia ezreal nocturneyi falanda cekerler tam olur allahım ya cok sinir bozucu bir tamam şuanda o kadarda iyi heroları indirmediler ama yakında indirlerse cok sinir bozucu olur COOOOOK
Oha süper tam da talon için para biriktiriyodum ama nabsam
Heryer karthus kaynayacak şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta
Heryer karthus kaynayacak şimdi
Banlarız hacı xD
Şimdi 1v1 gir adamı al kartush kill alsın rakibe assist gitsin ugras dur...
Bi karthusu free yaptıklarında sövüyordum birde 3150 oldu diye sövüyorum.Önüne gelen alıyor az hp ile dolaşamaz olduk arkadaş
3k ipden nolacak ya,sanki millet oha 6k yae neremi satsam da alsam falan diyordu.7-8k iple geziyo herkes artık harcıyacak şey bulamıyo.
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Enemy`
3k ipden nolacak ya,sanki millet oha 6k yae neremi satsam da alsam falan diyordu.7-8k iple geziyo herkes artık harcıyacak şey bulamıyo.
aynen su anda yaptıgım tek sey 2 haftada bir yeni cıkan heroları almak o da olmsa oynayacagımı sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Arch Enemy`
Yoo çoğu kişi keşke salı gelsede yeni free herolarla oynasak diyo
feeder twitchler dolacak
mordenin fiyatı niye düşmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
3150 işte, daha ne kadar düşsün
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
üstüne para mı versinler bide?
Her şampiyon indiriminde siniri bozulan profesyonel arkadaşları turnuvalarda görmek istiyorum artık. Bu gazla CLG'yi 1vs5 alırlar.
İndirimlerden nefret ediyorum. Tam nocturne için biriktiriyordum 6k var şu anda. Twitchi alsam mı ki ? Geçen indirimde de Anivia'yı almıştım tam Nocturne alacakken. Püff. Bilemedim.