Şimdi Ara

Karthus hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kartush win rate de birinci sırada ne oldu da kazanma oranında birinci boyle? Birde hic oynuyan görmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karthus 1. Olsa ne yazar allasen o heronun hakkini vermek icin korelilerden baskasi oynamamali bence. Daha trde oynamasini bilen gormedim. Ayrica bana gore cop demesem de zibilyon tane oncelikli secim var.

• Hiçbir şampiyona kolay kolay çöp demem ama bu şampiyon gerçekten çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_endless -- 26 Mayıs 2016; 1:56:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easyhoon dışında gerçek manada oynayan göremedim turnuvalarda ki o da geçen sezon oynadı.Güçlü olsa bile oynanışı çok tuhaf bu yüzden beklenen etkiyi yaratmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 26 Mayıs 2016; 4:23:27 >
  • Ama işte ℅53 win oranı var o garibime gitti

• Ultisinden başka garanti hasarı yok qları tutturması sıkıntı çok geç patlıyo daha iyi seçenekler rework şart

• Pick rate e bak bir de, %0.15 di sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 26 Mayıs 2016; 7:34:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teemo'nun Mantarı Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texasred

Ultisinden başka garanti hasarı yok qları tutturması sıkıntı çok geç patlıyo daha iyi seçenekler rework şart

Ölmeden atarsa ultisi bile damage atmıyor fakat 4 ap 1 hyper carry compuna gidebilir e ya da w'sü emin değilim mr kırıyordu

• W olması lazım

• Şampiyonun mobil eksikliği var w bile kurtarmıyor zaten kısaca yakalandımı tek yer malum meta yüzünden

• mobil değil ani hasarı yok , q ları kolay dodgelenir düzeyde useless bir şampiyon.

• tek olayı ulti onunda cd si 300 saniye şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

Beyler kartush win rate de birinci sırada ne oldu da kazanma oranında birinci boyle? Birde hic oynuyan görmüyorum.

lolkingde %52
  • Kimse E skill'inden bahsetmemiş be. Güzel vuruyor aslında. Mid kalınca alırım bazen. Sevdiğim bir şampiyon. Ama son AP güncellemesinde değinilmemesi kötü oldu.

• pick rate i düşük olan champların win rate i genelde yüksek oluyor.
  • Destek oynarken ilk duvarını fullersek iyi oluyor arkadan gelmediği sürece herşeyden kurtuluyorsunuz iyi bir troll pick oluyor hem.

İtem sırası isteyenlere :

Keşiftaşı-Merkür-Rylai-DemirSolari-Donmuş yürek-YakutKeşiftaşı yapın-Liandry alın bu kadar.

Tf de adcnin yanında durun e açık kalsın birisi içeri girerse.Q sıkıntı ama w tüm koridoru kaplıyor.Hatta bir sonraki maç birdaha oynucam canım çekti
  • Benim gecen sene 20 ye 0 w/l orani vardi karthus ile hic bir sey de yapmiyordum ne acip nasil oynanir diye bakmistim ne de hangi item alinir diye.

Tp alip gozyasi parasi bitince base atip geliyordum sonra tp atip rylai rushliyordum.

Ayrica rylai ile her attiginiz q tutuyor nerdeyse, oyle zor bir sey degil rylai ile.

• Lolkingde pickrate 1.2/winrate 51.9 yani pekte oynayan yok.Oynanamaz bir hero değil ama oyunu onun ellerine bırakıyorsun ve oyun lateye kalsın taşır diye düşünüyorsun. Meta tekrar late comp mantığına dönmedikçe profesyonel maçlarda oynanmaz. Late comp mantığına dönse bile büyük risk earlyde takımı perişanda edebilir, latede tek başına fightta carryleyebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.