Şimdi Ara

Kartal ya da Beşiktaş dövmesi önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, koluma kartal dövmesi yaptıracağım. önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dovme dinimizce ve saglik acisindan uygun degil kardesim hatirlatmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Dovme dinimizce ve saglik acisindan uygun degil kardesim hatirlatmak istedim.

uyarın için teşekkür ederim dostum. Evet bunu göz önünde bulundurarak yaptıracağım.

• Yasaksa niye yaptırıyon ozaman. Bak haani sildirmek falan istersin sonra hem 2 katı daha fazla para alırlar hemde 10 kat daha çok canın yanar. 2 şekilde de paran gidiyor yani.
  • Kardeşim öncelikle 20 yaşın altında isen kolay kolay görünür bölgelerine dövme yaptırma, hem sıkılırsın hem yaşın ilerledikçe hoşnutsuz olursun vazgeçmeye kalkarsın, silmesi dert olur. Özellikle büyük çaplı dövmelerde iyi düşün derim...
  • Yaptırınca SS at

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Kardeşim öncelikle 20 yaşın altında isen kolay kolay görünür bölgelerine dövme yaptırma, hem sıkılırsın hem yaşın ilerledikçe hoşnutsuz olursun vazgeçmeye kalkarsın, silmesi dert olur. Özellikle büyük çaplı dövmelerde iyi düşün derim...

yaşım 25 dostum. aslında tam karar veremedim sadece hoşuma gidiyor, karar verme aşamasındayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHU1895

Yasaksa niye yaptırıyon ozaman. Bak haani sildirmek falan istersin sonra hem 2 katı daha fazla para alırlar hemde 10 kat daha çok canın yanar. 2 şekilde de paran gidiyor yani.

dini kurallar umrumda değil

• Mete Kalkavan dövmesi yaptır hocam ,yakışır baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

quote:

Kardeşim öncelikle 20 yaşın altında isen kolay kolay görünür bölgelerine dövme yaptırma, hem sıkılırsın hem yaşın ilerledikçe hoşnutsuz olursun vazgeçmeye kalkarsın, silmesi dert olur. Özellikle büyük çaplı dövmelerde iyi düşün derim...

yaşım 25 dostum. aslında tam karar veremedim sadece hoşuma gidiyor, karar verme aşamasındayım.

Dostum açıkçası mevzu yaptıracağın bölgeye ve dövmenin büyüklüğüne bağlı, büyük ve göz önünde bir dövme olacaksa 2 kere düşün diğer türlü zaten en fazla plajda filan gözükür. Bu dediğim dövmeden sıkılırsan veya ileride beğenmezsen filan...Bütün yaş aralıklarında hoşuna giderse ayrı bir durum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

quote:

Dostum açıkçası mevzu yaptıracağın bölgeye ve dövmenin büyüklüğüne bağlı, büyük ve göz önünde bir dövme olacaksa 2 kere düşün diğer türlü zaten en fazla plajda filan gözükür. Bu dediğim dövmeden sıkılırsan veya ileride beğenmezsen filan...Bütün yaş aralıklarında hoşuna giderse ayrı bir durum..

evet zaten aklımı kurcalayan ilerde sıkılırsam. Koluma yaptırmayı düşünüyorum, görünen bölgeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Mete Kalkavan dövmesi yaptır hocam ,yakışır baya.

• Arkadaşım Çince BJK yazdir ama dövme başlamadan kontrol ettir yazilan doğru mu diye bazen buzdolabı veya değişik küfürler çıkabiliyor ortaya

• Sen yukardaki şakirtleri takma hocam,estetik olan herşey dinizimizce haram zaten.

kartal çok şeyi sembolize ettiği için milyonlarca örnek bulabilirsin,googlea eagle tatoos yaz seç beğen yaptır :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerlik yaptın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

askerlik yaptın mı

evet

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Dovme dinimizce ve saglik acisindan uygun degil kardesim hatirlatmak istedim.

Dövmenin din açısından bu sakıncası yok kardeşim. Sağlık açısından dediğin doğru

Kardesim kalici dovme derinin yuzeyine isledigi icin abdestin sikintiya dusebilir. Peygamber efendimiz dovme yapanlari lanetlemistir diye biliyorum.

• Ben yaptıracak olsam şöyle sade bir şey yaptırırdım futbolcuların yaptırdığı gibi karışık ne olduğu belli olmayan dövmeleri sevmiyorum

Kartal ya da Beşiktaş dövmesi önerileri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.