Şimdi Ara

Kart icra Süreci Baştan Sona (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.687
Cevap
64
Favori
175.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kapıya kağıt bırakıp gidiyorlar hele ki ilk gelişse bu. Çok kuduruk bir hukuk bürosu değilse öyle polis eşliğinde çilingirle kapı kırma işi kalmadı gibi bir şey. Çoğu zaman polis bile olmuyor. İcra dairesi personeli bir memur, görevli şofor ve hukuk bürosunu temsil eden dürümcü bir avukat yamağı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok kuduruk bir büro değil galiba haklarında çok şikayet görmedim, sürekli aramadılar da 2-3 ayda bir aradılar. Bakalım bundan sonrası kısmet artık hocam

hocam peki bu kadar borca iik 332 den falan dava açmıyolar mı aczine kendi fiiliyle sebep olmaktan falan.

Biz aciz miyiz ağa elimiz eppek tutuyor kendimizi aciz de etmedik gayet çalışmaya maaşımızdan ödemeye devam ediyoruz. Senin dediğin çok başka bir olay ama merak etme parayı nasıl yedik içtik nasıl patladık hepsini de ispat ederiz evelallah. Kader mahkumuyuz diyorum inanmıyorsun  

Kredi Kartı Ve Avans Hesap yapılandırma hakkında faiz ve vade'ler ile ilgili bilgimiz olması açısından konu açtım.

donanımhaber forum
    2025 Güncel Kmh- Kredi Kartı Yapılandırma Vade Ve Oranları | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/2025-guncel-kmh-kredi-karti-yapilandirma-vade-ve-oranlari--162692177

Bakalım sonumuz hayrolsun

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.