Şimdi Ara

Karşıyaka'dan Havaalanına nasıl gidebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım izban banliyo treni var. Ben mavişehir tarafındayım ama sanırım burada istasyon yok. Karşıyaka çarşısından binersem direkt havalimanına gidiyor mu yoksa aktarma mı yapmak lazım ?

• bir aydın'lı olarak yazıyorum.

karşıyaka çarşıdan binersen direk havalimanında inersin.

" belki "alsancakda aktarma olabilir
  • Direk gidiyor.Mavişehirde de var izban.
  • merhaba

mavisehir egsnin ordan havas otobusleri kalkiyor , izbanda havaalani duragi var ve birde iskeleden havaalani otobusleri kalkiyor. iyi yolculuklar
  • İzbanla gidebilirsin üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarsiyakaSk

merhaba

mavisehir egsnin ordan havas otobusleri kalkiyor , izbanda havaalani duragi var ve birde iskeleden havaalani otobusleri kalkiyor. iyi yolculuklar

Pegasus ile gideceğim. havaş otobüsleri sadece thy alıyor değil mi ? ücretli mi ? bilet göstermek yeterli mi ?
  • izban carrefour un arka tarafinda var ordan yuruyus mesafesi fazla uzun ksk iskeleden otobuse binmen daha mantikli yada dolmusla ksk ye gidip metroya binebilirsin mavisehir istasyonun orasi fazla tena
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ksk çarşıdan binersen havaalanına kadar gidiyor.
  • Ya EGS den Havaş (10 TL idi sanırım) yada Eshot'un otobüsleri 4 yol durağındanda geçiyor ama ne sıklıkla bilemiyorum.
  • havas otobusleri 10tl
  • eywallah babalar. herkese teşekkürler.
    en mantıklısı karşıyaka çarşısından izban'a binmek galiba. havaş saatlerini de araştıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

eywallah babalar. herkese teşekkürler.
    en mantıklısı karşıyaka çarşısından izban'a binmek galiba. havaş saatlerini de araştıracağım.

iyi yolculuklar
  • belediyenin 200 no lu otobüsü var mavişehirden geliyor olması lazım..izban var çiğli kipaya giderken üst geçide girmeden sağ tarafta kalıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.