Şimdi Ara

Karsıyaka'da 1300 agac kesilecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izmir buyuksehir belediyesinin yeni tramvay projesiyle Karsiyakanin yuzu olan 1300 adet palmiye agaci kesilecek.Belediye hepsine kagit baglamis buraya suraya tasiniyorum orada gorusmek uzere falan diye ama o palmiyeler bizim icin cok degerli.1992 yilinda diye biliyorum ayni sekilde bir olay olmustu.Babalarimiz,annelerimiz engellemisti.Tekrar engellemek bizim elimizde.

17 mayis pazar gunu saat 16.00 da sahilde bulusmaya bekliyorum hepinizi.
     Karsıyaka'da 1300 agac kesilecek! Karsıyaka'da 1300 agac kesilecek!

Tarihi bilmeyenler Palmiyeler hakkında ne bilebilir ki ?
    Yıllar önce bu palmiyeler kesilmesin diye kendini o ağaçlara bağlamış kişilerin evlatlarıyız.Çok şükür onların büyük gayretleri sayesinde şuan güzel bir sahile sahibiz.Ancak şuan için aldığımız bilgilere göre Mavişehir-Karşıyaka hattına yeni bir ''Çin Seddi'' izban yapımına başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi bu güzargah üzerindeki 1300 ağacı kesicek ! Biz Sahilimizde palmiye istiyoruz ! Şunu anlamanız gerekiyor oradaki her ağaç bir tarih ve bizler için hep bir anıdır.

Mavişehir - Karşıyaka Hattı için Sahilimizi, Tarihimizi, Yeşilimizi Katledicekler..
    1300 Ağacımız kesilecek..

FARKINDA MISIN KARŞIYAKALI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 12 Mayıs 2015; 13:22:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• izmirliyim, tramvay lazım, eğer başka bir bölgeden geçemeyecek durumdaysa kesilsin, ama başka bir bölgeden geçebiliyorsa kesilmesin tabi ki.
  • zamanında Yalova'da da kesildi... çevreciler gezi parkında olduğu gibi çok duyarlı davrandılar, haberlere dahi çıkmadı nerdeyse... ama bir akp belediyesi olsaydı o zaman çevreciler gerekeni yapardı
  • Sizin için yapılıyor birader hem ağaçları köküyle alacaklardır taşınacaktır mutlaka bir yere
  • İstanbulda yapılsa bütün çapulcular ve tencere tavacılar toplanırdı simdiye
  • Tramvay o kadar berbat bir yere yapılıyor ki bilenler bilir tramvay olmadan önce ordaki iş çıkışı trafiğinin kilit notasına geldiğini. Tramvay yolu daha da daraltıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

zamanında Yalova'da da kesildi... çevreciler gezi parkında olduğu gibi çok duyarlı davrandılar, haberlere dahi çıkmadı nerdeyse... ama bir akp belediyesi olsaydı o zaman çevreciler gerekeni yapardı

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

zamanında Yalova'da da kesildi... çevreciler gezi parkında olduğu gibi çok duyarlı davrandılar, haberlere dahi çıkmadı nerdeyse... ama bir akp belediyesi olsaydı o zaman çevreciler gerekeni yapardı

doğru teşhis menfaat için ağaçlar bahane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Tramvay o kadar berbat bir yere yapılıyor ki bilenler bilir tramvay olmadan önce ordaki iş çıkışı trafiğinin kilit notasına geldiğini. Tramvay yolu daha da daraltıyor

Cigli folkart tarafi zaten rezildi,iyice mahvettiler artik.

• ben başkan olsam şehri komple söker orman yaparım.. doğal ortamı bozmamak gerek
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Daha dün gectim sahilden, gözüm agaclara takildi. Bir kez daha buyulemislerdi beni. Cevrenin bozulmasina izin vermemeliyiz. Verdigin tarihten tum karsiyakalilarin haberi varmi yoksa sadece forumdakiler mi biliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peygamber efendimiz bile savaşa giderken yolunda yavrusunu emziren köpek görünce korkmasın diye yolunu değiştiriyor . Baska istikametten geçer tramway

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 12 Mayıs 2015; 12:24:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Daha dün gectim sahilden, gözüm agaclara takildi. Bir kez daha buyulemislerdi beni. Cevrenin bozulmasina izin vermemeliyiz. Verdigin tarihten tum karsiyakalilarin haberi varmi yoksa sadece forumdakiler mi biliyor?

Taraftar grubu yazdi tarihleri,bir iki gune net belli olur.

• Bu olay birazda belediyeyle taraftarın stad restleşmesi

• cehape çalışıyor işte
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Güzel hikaye.
  • Akpli belediye olsa giderdim de chp yapıyorsa bir bildiği vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Noldu gezicilere? Chp yapınca sesiniz çıkmıyo dimi?

Gerekli sebepleri vardır canım yoksa olur mu hiç
  • #Direnizmirinpalmiyeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Noldu gezicilere? Chp yapınca sesiniz çıkmıyo dimi?

Geziciyim,tüm Karşıyaka grubu öyleyiz gayette sesimiz çıkıyor.Provoke etmeye havlamaya gelmeyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burden XX

izmirliyim, tramvay lazım, eğer başka bir bölgeden geçemeyecek durumdaysa kesilsin, ama başka bir bölgeden geçebiliyorsa kesilmesin tabi ki.

Dostum tramvay benim adıma lazım değil.Zaten otobüs,taksi dolmuş,dılmuş,metro var.Ha eğer dolmuşları kaldırcaklarsa mantıklı ama yoksa sadece şekil amaçlı bence.Folkart tarafından geçmenizi şiddetle tavsiye ederim.Zaten iş çıkısı kalabalıktı,iyice daralttılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.