Şimdi Ara

Karşınızda: iPhone 5S... (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
8
Favori
34.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: falptekn

quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

Her çeşit ve marka telefon kullanmış biri olarak söylüyorum: 4 " ekran artık yetetsiz. En azından benim açımdan.

turkcell e 800 lira fazla verene kadar getirene 300 lira fazla helal olsun, 1800 liram hazır

Bu yazdığınızla benim dediğimin ne alakası var? Yanlış alıntı yaptınız sanırım.

Orijinalden alıntı: antonidas

neden bu telefonda 1gb ram var.
    Millet 3gb ram koymaya başladı.
    2 gb ram olmalıydı.

Çünkü 1gb yeterli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

2 gb ram olmalıydı.

Çünkü 1gb yeterli

evet 1gb yeterli ancak 2gb ram olsaydı kim şikayet ederdi?
    Şuna bak 1gb ram yeterliyken, 2 gb ram koymuşlar, şeklinde kim şikayet eder ki?
    Fazla ram göz çıkartmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

2 gb ram olmalıydı.

Çünkü 1gb yeterli

evet 1gb yeterli ancak 2gb ram olsaydı kim şikayet ederdi?
    Şuna bak 1gb ram yeterliyken, 2 gb ram koymuşlar, şeklinde kim şikayet eder ki?
    Fazla ram göz çıkartmaz.

Evet fazla ram göz çıkartmaz ama göz boyar, misal; bahsettiğiniz millet Bakış açınız enteresan ama dediğim gibi bi eksiklik değil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 18 Eylül 2013; 3:14:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

iPhone 5S çıktıktan sonra olacakları yazıyorum;

Teknolojiden anlamayan, eski model iPhone kullanıcısı, teşir malı veya arkadaşının iPhone 5S'i eline alacak. Menüde iki geri bir ileri yapıp, ''Yeni hiç bir şey yok yeaaa, 5S'e geçilmeye değmez. Kamerası da aynı, 8 MP.'' diyecek. Çünkü bu tip insanlar için telefonun işlemcisi, GPU birimi vb önemli değildir. Sadece teknik detay olarak kameranın kaç MP olduğuna bakarlar.

Her yeni iPhone çıktığında istisnasız bu olay yaşanıyor.

yada parası olan dar gelirliğin alemi yok diyip 2500tl sayıp 5s e geçecek

Bir hafta once 2.500 e 7. İp5 imi aldim almaz olaydim yine 2-3 bin cikacak

• quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

iPhone 5S çıktıktan sonra olacakları yazıyorum;

Teknolojiden anlamayan, eski model iPhone kullanıcısı, teşir malı veya arkadaşının iPhone 5S'i eline alacak. Menüde iki geri bir ileri yapıp, ''Yeni hiç bir şey yok yeaaa, 5S'e geçilmeye değmez. Kamerası da aynı, 8 MP.'' diyecek. Çünkü bu tip insanlar için telefonun işlemcisi, GPU birimi vb önemli değildir. Sadece teknik detay olarak kameranın kaç MP olduğuna bakarlar.

Her yeni iPhone çıktığında istisnasız bu olay yaşanıyor.

yada parası olan dar gelirliğin alemi yok diyip 2500tl sayıp 5s e geçecek

Bir hafta once 2.500 e 7. İp5 imi aldim almaz olaydim yine 2-3 bin cikacak

neden 7.? dolayısıyla 7x2500 lira mı?

• Burada boş konuşmakla iş olmuyor. Eğer ios ile androidi karşılaştırcaksanız nexus serisi ile karşılaştırmanız gerekiyor. Nexus ham android yani ios ile aynı işletim sistemi gibi düşünebiliriz. İkiside sadelikten yana ve boş gereksiz uygulamalar yok. İphone 5s android ile kıyaslamak için daha çok erken. Nexus 5 yolda, ip5s android ile karşılaştırılacaksa Nexus 5 ile karşılatırılamlı. Nexus 4 lede karşılaştırılabilir ancak nexus 4 çıkalı 1 seneye yakın olcak daha çıkmamış bir telefon ile 1 senelik telefonları karşılaştırmak mantıksız. Eğer iphoneda diğer android cihazlar gibi arayüzüne 10 larca hatta 20 lerce özellik eklese iphone kasar merak etmeyin. Mesajımda hiç bir türlü taraf tutmadım bunu şimdiden söylüyorum. Kullandığım cihazlar ip5 ve s4.

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

İlk cep telefonu üreticisi nokia dır.
    İlk antensiz cep telefonun mucidi nokia dır.
    İlk akıllı cep telefonun mucidi symbian ile nokiadır.
    İlk dahili kameralı cep telefonun üreticisi nokiadır.
    İlk 3g şebeye bağlanabilip veri gönderebilen telefonun üreticisi nokiadır.(1999)
    İlk ois ve 41mp kameralı telefonu nokia üretmiştir.
    İlk kablosuz şarj olabilen telefonu nokia üretmiştir.
    İlk nfc li telefonu 2010 yılında piyasaya süren nokia olmuştur.
    İlk wifi ve gps teknolojisi destekleyen telefonu nokia piyasaya sürmüştür.

Bugüne kadar apple ne yapmışta ona teknolojiye yön veriyor diyelim. ?

Senin mantığınla gidersek

Dünyanın ilk otomobil üreticisi Fransızlardır marka olarak Peugeot'dur.

Şimdi Almanlar Otomobil konusunda dünyayı yönetiyor.
    Mercedes Bmw Porsche Bugatti Audi vs vs

şimdi kaybol.

Bugatti nin alman olduğuna eminmisin?

pardon bugatti yok doğrudur

Bugatti Veyron wolkswagen tarafından almanya da üretiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

bi telefona 3000 bin lira verilir mi arkadaş yazıktıe günahtır. Afrikadaki insanlar aç susuz can çekişirken bizim burda iphone5i bile beğenmeme durumumuz çok zavallıca.. bunu yazan benim ama yinede teknoloji içinde olan benim kahretsin.

dostum gecen senede aynı şeyler söylendi yine alındı yine alınacak bu sadece iphone için geçerli değil 2250 den note 3 satılacak yakında birsuru bekleyen var gelsede alsak diye s4 2000 tl den gırdı bırsuru satıldı htc one da oyle kac lıra derlerse desınler yıne alınacak kısaca

• iPhone 4 kullanıyorum ve iPhone 5S'de bile beni almaya çeken bir şeyler yok. Her sene ufak ufak özellikler ekleyip önümüze koyuyorlar. Bu Touch ID benim neredeyse hiç kullanmayacağım bir şey. Telefonda zaten kilit kullanmıyorum ya da kullanınca da açmam zaten 1 saniye sürüyor. Ekran küçük, şarj sorunu ortada. Bu gibi sorunları çözmek yerine Touch ID gibi pek kullanılmayacak bir özellik getirmek saçma olmuş bence.

Note 3 alacağım, bence yeni çıkacak telefonlar arasında açık ara en iyisi o.
    "Ben size manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır. Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, cemiyetlerin, fertlerin saadet ve bedbahtlık telâkkileri bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur."
    -Mustafa Kemal ATATÜRK
  • dunya ekonomik krizle bogusuyor millet 4g nin daha taksitini bitiremeden simdi 5s cikartiyorlar :D

Bir telefonu 3 milyardan satanlar ve bu fiyattan o telefonları alıp, böyle kazık fiyata satanlara prim yaptıranlar utansın
    "Ben size manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır. Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, cemiyetlerin, fertlerin saadet ve bedbahtlık telâkkileri bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur."
    -Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

bu telefon olmus abı keske turkıyeye bırazdaha erken gelse apple beklenmedık bır hareket yaptı ılk defa heyecanlandım bu kadar. ramcılerde gelır sımdı s4 unku 2 gb yhaaa

adam hakli beyler dagilin

cop diyenlerde ben hic bi copde parmak izi okuyucu gormedim note 3 diyenlerde var aranizda buyuk ekran seviyosaniz
    artik smart tvler var tasiyin kucaginizda

quote:

Orijinalden alıntı: falptekn

quote:

Her çeşit ve marka telefon kullanmış biri olarak söylüyorum: 4 " ekran artık yetetsiz. En azından benim açımdan.

turkcell e 800 lira fazla verene kadar getirene 300 lira fazla helal olsun, 1800 liram hazır

Bu yazdığınızla benim dediğimin ne alakası var? Yanlış alıntı yaptınız sanırım.

• Bu ay sonunda Honkonga gidiyorum. Şampanya renkli olan modelden bir miktar getireceğim. 16 GB için 2400, 32 GB için 2600 gibi bir fiyat düşünüyorum. İlgilenenler mesaj atabilirler.

Fakat Apple yanlış yolda gidiyor gibi bence. 5c daha ucuz olsaydı da rekabet kızışsaydı diye düşünüyorum.

Ayrıca kalitesi ile övünen bir markaya soyulan boya ve eğilen kasa yakışmadı diye düşünüyorum. Plastik eğilir benim bildiğim. Metal kasanın eğilmemesi gerekir.

Ayrıca her iki tarafı da çok narin telefonlar üreterek kılıf ve film sektörü yarattıkları için kınıyorum. Her yere kılıfçı açılmaya başladı.
  • yöneteci ne kadar kelime kullanıp uzun cümlelerle yazıyı süslesem o kadar göz boyarım mantığında heralde.büyün apple konularında bu yapılıyor diğer telefonlar 3 satırla tanıtılıyorken ş apple telefonlarına geldimi nerdeyse ansiklopedi yazacak duruma geliyorlar

POTANSİYEL TROLL
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.