Şimdi Ara

Karşınızda: iPhone 5S... (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
8
Favori
34.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav arkadas apple mapple pahali degil , sorun senin ulkende!! bunu anlayin artik adamlar 2000-3000$ maas aliyor bizim aldigimiz maas 500-1000$ ulkendeki hersey cok pahali Dunyanin en pahali benzinini , telefonunu , elektrigini.... oduyorsun ve adam tum maasini gidiyor telefona yatiriyor ac kaliyor , vergi desen %500 vergi var ferrari aliyorsun 3 trilyon bunun 2 trilyonu zaten vergi 1 trilyon da arabanin parasi , Dunyanin hicbir yerinde vergi yuksek degil arabadan veya herhangi birseyden

pahali pahali deyip durmayin adamlarin aldigi maasla cok iyi fiyati iPhonelarin sadece o degil LG ve Samsung icin de gecerli... adamlar 2 yil kontratli 199$ bizim yarim akilli turkcell aveada gidiyor teknosadaki ayni fiyatla telefonu satiyor

allah akil versin hepinize , gelecegimiz berbat ampulle kararan ulke olduk

• her kelimesine katiluyorum. Bir de yeni model cikar cikmaz onu almak icin elindeki cihazi satiliga cikaranlar var.
    yeni cihaz yeni ne getirdi de hemen onu elde etmek icin teli satiliga cikariyorsun. tabi ihtiyac olabilir,uzun suredir ayni teli kullaniyordur ve artik yetersiz geliyordur. bunu anlarim, ama daha dune kadar en iyi ios cihaza sahipken bu aletin nesi seni tatmin etmedi de degistiriyorsun bunu anlayamiyorum
    para kolay kazanilmiyor. Kapitalist duzenin kurbani olmaya gerek yok bana gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nightsoldier

her kelimesine katiluyorum. Bir de yeni model cikar cikmaz onu almak icin elindeki cihazi satiliga cikaranlar var.
    yeni cihaz yeni ne getirdi de hemen onu elde etmek icin teli satiliga cikariyorsun. tabi ihtiyac olabilir,uzun suredir ayni teli kullaniyordur ve artik yetersiz geliyordur. bunu anlarim, ama daha dune kadar en iyi ios cihaza sahipken bu aletin nesi seni tatmin etmedi de degistiriyorsun bunu anlayamiyorum
    para kolay kazanilmiyor. Kapitalist duzenin kurbani olmaya gerek yok bana gore

ben iphone 4'ten sonraki modelleri model yükseltmek için gerekli görmüyorum. bir ara niyetlenmiştim, almadım. alsam şimdiye kadar değiştirmez kullanmaya devam ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindowsPhone

hocam siz pasaport kullanıyor musunuz? Çünkü pasaportun içerisindeki çipte parmak izi kaydı var. Hava limanında bu veriye ulaşabiliyorlar, o veri de devletin kontrolü altında bu da öyle. gerçi apple serverlarda tutmayacağız, çipte saklayacağız diyor ama belli olmaz.

Yok kullanmıyorum , benim bilgisizliğim olmuş bu biraz.
    Ama telefon almak ile yurtdışına çıkmak arasında baya bir fark olsa gerek

Ülkemizde insanların bileklerini ne zaman keserler merak ediyorum

Orijinalden alıntı: Gurkαn

yav arkadas apple mapple pahali degil , sorun senin ulkende!! bunu anlayin artik adamlar 2000-3000$ maas aliyor bizim aldigimiz maas 500-1000$ ulkendeki hersey cok pahali Dunyanin en pahali benzinini , telefonunu , elektrigini.... oduyorsun ve adam tum maasini gidiyor telefona yatiriyor ac kaliyor , vergi desen %500 vergi var ferrari aliyorsun 3 trilyon bunun 2 trilyonu zaten vergi 1 trilyon da arabanin parasi , Dunyanin hicbir yerinde vergi yuksek degil arabadan veya herhangi birseyden

pahali pahali deyip durmayin adamlarin aldigi maasla cok iyi fiyati iPhonelarin sadece o degil LG ve Samsung icin de gecerli... adamlar 2 yil kontratli 199$ bizim yarim akilli turkcell aveada gidiyor teknosadaki ayni fiyatla telefonu satiyor

allah akil versin hepinize , gelecegimiz berbat ampulle kararan ulke olduk

+1. cok net.

• Acaba vodafone'a ne zaman gelir ? herhangi bir fikri olan var mı ?
  • doğru söylüyorsun. bizim 10 sene önce eski bir kamyonumuz var eskiden şimdi 3 TIR, 1 taksi oldu. şimdi dersin çalışmışsın olmuş. devlet bu imkanları kredi faizlerinin düşmesi, üretimin artması ile birlikte taşıma işlerinin artması, primler vs. sunmasaydı nerden olacaktı? asker yurtdışından çok büyük bir bölümü giyiniyordu şimdi yurtiçinde %60 yerli malı ile giyiniyor. 2002'de 250 milyar dolar olan gayri safi milli hasıla bu sene 750 milyar dolara yükselmiş. 2013 hedefi 2.2 trilyon dolar. yollar, hızlı trenler, havaalanları vs... yollarda mercedes bmw'den geçilmiyor. bırakın bu işleri dünyanın en iyi ülkesi de olsak siz illa bir kulp bulursunuz. bırakın at gözlüklerini artık. keşke bunları ampül dışında başka parti yapsaydı da onu alkışlasaydık. adamlar milleti yaşat ki, devlet yaşasın mantığı ile hareket ediyor. millet ağlıyor ama aç gözlülüğünden ağlıyor. sürekli daha fazlasını istiyor. birazda çuvaldızı kendimize batırmamız lazım.

• Android niye kasıyor la ? Adamlar niye çözemiyor bu sorunu ? Telefonlardan anlamam da herkes bunu söylüyor özellikle galaxy serisinde sıkıntı varmış rehbere geç girme, donmalar, takılmalar

SAÇLARIMIZ DÖKÜLMESİN .(
  • Yani şu konuya giriyorum birşeyler bulabilmek bir bilgi almak için, istisnasız her yıl böyle ülke, hükümet, vergi konuları, işte benzin, açlık sınırı, bizdeki insanlar aç kalıp telefon alıyor muhabbetleri, bilmemne.

Yeter gerçekten ya, ülkenin içinde bulunduğu durum hakkında Iphone forumlarında mı içinizi dökeceğiniz tuttu. Artık mide bulantısınıda geçti bu konular.

Yurtdışındaki forumları da takip ediyorum, bir tekinde böyle muhabbetler yok, adamlar ne zaman çıkacak, şu özelliği de olsa, sim free nin çıkış zamanları, telefonda hoşlarına giden, beğenmedikleri şeyler vs. Ülkenin durumu cep telefonu bölümünde tartışılır mı? Böyle bir saçmalık başka hiçbir yerde yoktur herhalde.

Bir almış yürümüş pahalı pahalı diye. Adamlar her yıl aynı fiyatı veriyor, sende $ ve Euro her yıl % kaç artıyor dolayısıyla her yıl cihazın fiyatı yükseliyor, bu basit mantık dahi yapılamıyorsa benim söyleyecek birşeyim yok. İnsanlar ayağını yorganına göre uzatmıyorsa bunun sorgulamasını yapmak kimseye düşmedi, her koyun kendi bacağından asılır.

• #Direniphone5

Orijinalden alıntı: Mawerik

Farklı bir bakış açısı getirebilir miyim?

- Almadıkları bir parmak izimiz kalmıştı.

+1111111111111111111111111111111111111111111111111

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Yani şu konuya giriyorum birşeyler bulabilmek bir bilgi almak için, istisnasız her yıl böyle ülke, hükümet, vergi konuları, işte benzin, açlık sınırı, bizdeki insanlar aç kalıp telefon alıyor muhabbetleri, bilmemne.

Yeter gerçekten ya, ülkenin içinde bulunduğu durum hakkında Iphone forumlarında mı içinizi dökeceğiniz tuttu. Artık mide bulantısınıda geçti bu konular.

Yurtdışındaki forumları da takip ediyorum, bir tekinde böyle muhabbetler yok, adamlar ne zaman çıkacak, şu özelliği de olsa, sim free nin çıkış zamanları, telefonda hoşlarına giden, beğenmedikleri şeyler vs. Ülkenin durumu cep telefonu bölümünde tartışılır mı? Böyle bir saçmalık başka hiçbir yerde yoktur herhalde.

Bir almış yürümüş pahalı pahalı diye. Adamlar her yıl aynı fiyatı veriyor, sende $ ve Euro her yıl % kaç artıyor dolayısıyla her yıl cihazın fiyatı yükseliyor, bu basit mantık dahi yapılamıyorsa benim söyleyecek birşeyim yok. İnsanlar ayağını yorganına göre uzatmıyorsa bunun sorgulamasını yapmak kimseye düşmedi, her koyun kendi bacağından asılır.

son gunlerde konudaki en guzel yorum olmus. +1 katılıyorum . özellik tartısmak varken diğer ülke konularının bence de burada yeri yok.

• quote:

Yani şu konuya giriyorum birşeyler bulabilmek bir bilgi almak için, istisnasız her yıl böyle ülke, hükümet, vergi konuları, işte benzin, açlık sınırı, bizdeki insanlar aç kalıp telefon alıyor muhabbetleri, bilmemne.

evet o yıl cıkan iphone hep 900 euro oluyor. ama kur iphone 4 te 1,9 tl şimdi 2,7 tl
    zam yok! ama galiba ekonomi iyiye getmiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tümör

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

İlk cep telefonu üreticisi nokia dır. İlk antensiz cep telefonun mucidi nokia dır. İlk akıllı cep telefonun mucidi symbian ile nokiadır. İlk dahili kameralı cep telefonun üreticisi nokiadır. İlk 3g şebeye bağlanabilip veri gönderebilen telefonun üreticisi nokiadır.(1999) İlk ois ve 41mp kameralı telefonu nokia üretmiştir. İlk kablosuz şarj olabilen telefonu nokia üretmiştir. İlk nfc li telefonu 2010 yılında piyasaya süren nokia olmuştur. İlk wifi ve gps teknolojisi destekleyen telefonu nokia piyasaya sürmüştür. Bugüne kadar apple ne yapmışta ona teknolojiye yön veriyor diyelim. ?

ilk insanların satın alıp evde kullanabilecekleri bir bilgisayar APPLE
    ilk kullanılması düzgün adam gibi çalışan bir işletim sistemi APPLE
    İlk grafik arayüzü APPLE
    ilk fare kullanılan bilgisayar APPLE
    İlk doğru düzgün kullanılabilen tablet APPLE
    İlk doğru düzgün kullanılabilen akıllı telefon APPLE
    İlk ultrabook APPLE

Bilgisayar al hacı sen o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

evet o yıl cıkan iphone hep 900 euro oluyor. ama kur iphone 4 te 1,9 tl şimdi 2,7 tl
    zam yok! ama galiba ekonomi iyiye getmiyi

niye eyiye gitmesin .... gastamonu bennnnnn ......

daha neler görücez bakalım...

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal 20 Eylül'de kontratlılarla birlikte çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.