Şimdi Ara

KARŞINIZDA HTC S710 SMARTPHONE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
20.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar amerikadan yeni gelen telefonumun resimlerini sizlere sunuyorum.cihaz harika gerçekten.ve en önemlisi türkçe dil paketi cihazda yüklü.windows mobile 6 işletim sistemiyle en ufak klavyeli smartphone

• Özelliklerini de ekleyelim daha güzel olsun

http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=679 adresinden alınmıştır.

Datasheet Views: 39488 views since upload of datasheet (December 08, 2006)
    Datasheet State: Final specifications
    Release Date: April, 2007
    Dimensions: 50 x 101.5 x 17.7 millimetres
    Mass: 140 grams (battery included)
    Software Environment
    Operating System: Windows Mobile 6 Standard
    Microprocessor
    CPU: 32bit Texas Instruments OMAP 850
    CPU Clock: 201 MHz
    Memory, Storage capacity
    ROM capacity: 128 MB (accessible: 63.4MB)
    RAM capacity: 64 MB (accessible: 49.6MB)
    Hard Disk capacity: Not supported
    Display
    Display Type: color transflective TFT , 65536 scales
    Display Resolution: 240 x 320
    Display Diagonal: 2.4 "
    Sound
    Microphone: mono
    Speaker: mono
    Audio Output: Proprietary jack
    Cellular Phone
    Cellular Networks: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900
    Cellular Data Link: CSD, GPRS, EDGE
    Call Alert: 64 -chord melody
    Vibrating Alert: Supported
    Control Peripherals
    Positioning Device: Not supported
    Keyboard: Slide-out QWERTY-type keyboard, 37 keys
    Directional Pad: 5 -way block
    Jog / Scroll Wheel: Not supported
    Interfaces
    Expansion Slots: SDIO, microSD, TransFlash
    Serial: RS-232 , 115200bit/s
    USB: USB 2.0 client, 60Mbit/s , USB Series Mini-B (mini-USB) connector
    Bluetooth: Bluetooth 2.0
    Wireless LAN: 802.11b, 802.11g
    Multimedia Telecommunication
    Analog TV: Not supported
    Analog Radio: Not supported
    Built-in Digital Camera
    Main Camera: CMOS sensor, 1.9MP
    Built-in Flash: Not supported
    Power Supply
    Battery: Lithium-ion , removable
    Battery Capacity: 1050 mAh

Yorumlarım:
    Bir defa boyutu telefon(6515 e göre) kadar olduğu için çok güzel bir cihaz.
    Ayrıca siyah(plastik) olması, boya kalkması ve çizilme sorununu büyük ölçüde etkisiz kılıyor

Ama
    Ekran dokunmatik değil,
    GPS yok
    200Mhz işlemci, telefon için normal, PPC için düşük bir işlemcidir.
    SDIO demiş fakat microSD yuvaya sahip, yani SD SGP veya SD TV kartı takamazsınız(şimdilik)

microSD wifi kartı piyasada mevcut fakat zaten wifi si var.(bende ilk görünce şaşırmıştımhttp://www.brighthand.com/default.asp?newsID=12539 )

Fiyatını bilmeden yorum yapamam ama alınabilecek bir telefon gibi görünüyor, fakat DivX için pek uygun olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasif -- 4 Temmuz 2007; 16:19:57 >

• HTC *OMAP850 200mhz (*çift çekirdek) işlemciyi çok seviyor ve tutuyor tüm ürünlerine kullanıyor...
  • kasif arkadaşım eklediğin bilgiler için teşekkür ederim.fazla vaktim olmadığı için ben fazla bişi yazamadım.ama en kısa zamanda incelemelerimi yazacağım
    saygılarımla
  • @conjure:
    Merhaba,
    Cidden çok hoş bir telefon, tam aradığım gibi birşey, gerçi bence QWERTY klavye gereksiz smartphone için, ekstra kalınlık olmuş ama yine de ufak bir detay:) Acaba ne kadara aldın, yazman mümkün müdür..?
  • 1.000 ytl ye aldım
  • öncelikle iyi günlerde kullanın.
    kalite ve özellikl olarak mükemmele yakın bir cihaz bence.

- büyük 2,4' ekranı,
    - wi-fi,
    - bt,
    - mini usb,
    - WM6,
    - makro modu destekli (!) 2 MP kamera,
    - önde tuş takımı,
    - kayan klavye.

elbette iyi'nin sonu yok ama benim gibi ortalamanın biraz üzerinde beklenti içinde olanlara daha ne olsun dedirtcek bir cihaz. tasarım ve ergonomi açısından şu anda (smartphone kategorisinde) dünyada muadili yok. avrupa ve asya başta olmak üzere tüm dünyada "yok" satıyor bu cihaz.

pda piyasaında olanların yakinen bildiği expansys.com sitesinde bile stoğu yok cihazın. buyrun linki;

http://www.expansys.com/p.aspx?i=145682

fiyata özellikle dikkatinizi çekerim, kdv dahil 260 sterlin. bizim paramızla 676 ytl. ürünün bu fiyatla Türkiye'de satılldığını düşünüyorumda, ortalık iyice karışırdı herhalde.
    elbette böyle cihazlar yurda getirilmeyince, dizüstü bilgisayar fiyatına satılan ve aslında pek "akılllı" olmayan 5 MP kameralı telefonlar sarıyor ortalığı maalesef.

htc'nin Türkiye ithalatçısı casper bilgisayar şu ana kadar bu cihazı yurda getirmemekte hayli ısrarlı görünüyor olsa da, dünyada "voxmania" diye bir akım yarattı bu alet.

ancak şu bilinmelidir ki, imkan varken bu cihazı Türkiye'ye getirmeyen ithalatçı mantığı bence çıok sağlıklı bir ticari bakış açısının göstergesi değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle teşekkür ederim nikelaj.bende anlayamadım bu zamandır pda ithlatçıları nedense hep geriden takip edip belli başlı cihazları getiriyorlar.aslında her modeli getirseler emin olun yoğun olarak satılır.acaba diyorum diğer ithalatçılardan baskı mı var.mesela nokia sonyericsson samsung.aklınıza ne geliyorsa.bunu düşünmemek elde değil.

bu arada gprs mms ayarlarını yapamadım.diğer wm5 cihazlarının gprs ayarları hakkında çoğu arkadaşıma yardımcı oldum ama şimdi kendi cihazımın ayarlarını yapamıyorum.wm6 olduğu için biraz garip ayarlar.yardımcı olabilecek varsa memnun olurum
    saygılar
  • bu arada cihazın ses kalitesi gerçekten iyi.ve kamerası diğer pda alara göre daha iyi.
  • bu arada gprs ayarlarını yapamadım bir türlü.yardım edecek kimse varmı
  • bende htc 4550 istiyorum ama kimilir nezaman gelicek ülkemize
  • evet htc kaiser yani 4550 de güzel bi cihaz.istemiyor değilim aslında.ama geç gelir zannediyorum.nedense casper bu tür cihazları seçerek getiriyor.her çeşidi getirse mutlaka daha güzel ürün satışı yapacaktır.ancak yurtdışından alınabilir şimdilik.
  • Global market yani Dunya piyasalari diye birsey duydunuz mu?
    Kendinizi illede yurticinden alacagim diye neden sinirliyorsunuz.

Tek bilinmesi gereken
    Internet yolu ile yapilan satinalmalarda ve posta ile teslim edilen urunler ile ilgili
    gumruk uygulamasi ve vergileri
    ve eger urun telefon ise ayrica iMEI kayit konusu...

Ondan sonra, Turkiye ye gelmis veya gelmemis kimsenin umurunda olmayacak.
    Boylece ic piyasadaki firsatcilarin da onu kesilmis olacak.
    Sizlerin bizlerin de eski modellere mahkum olmamiz sona erecek
    ve internetde, her yeni modeli gordugumuzde agzimizin suyu akip durmayacak bundan boyle.

Kendinize ve birbirinize biraz yardimci olmak istemez misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 6 Ağustos 2007; 10:14:49 >
  • güven olamıyorki malesef getirdik dielim kayıt yaptırma sorun olacak bu sefer ..

her telefona bir passaport o yıl içinde yurtd ısına çıkmak gerekli gibi bisürü saçma şeler söyleniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 6 Ağustos 2007; 16:11:33 >
  • Bu pda'de touch screen ve kalem olmaması kullanım açısından olumsuzluk yaratıyor mu? Özellikle web sayfalarında nasıl kontrol ediyorsunuz yön tuşları ile mi?
  • hayır imoraled sorun yaratmıyor.bilakis touch screen kullanamayanlar için büyük rahatlık.evet internette sörf yaparken yön tuşunu kullanıyorsun
    quote:

Orjinalden alıntı: imolared

Bu pda'de touch screen ve kalem olmaması kullanım açısından olumsuzluk yaratıyor mu? Özellikle web sayfalarında nasıl kontrol ediyorsunuz yön tuşları ile mi?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borlu -- 12 Eylül 2007; 16:34:08 >
  • İşlemcisi çok kötü bir işlemci değil.Bu işlemciyide intelin işlemcileri ile mhz hızına bakarak direk karşılaştırmayın.Benim emektar mpx220 de de benzer bir işlemci vardı canavar makinaydı.Burda tek sorun wifi üzerinden sesli konuşma yapabiliyormusunuz.Diğer türlü size sorn çıkarmayacaktır.Ayrıca çok kibar bir telefon.Hayırlı olsun.Geçmişte benzer bir smartphone kullandığım için sonraki tercihim kesinlikle pda olur.Yoksa alınabilir bir cihaz.
  • varmı yok değilmi hala bu smart?
  • henüz gelmedi ülkemize.ve sanırım gelmicek
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.