Bildirim
karşılastrma
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1-Tecrüben var mı yoksa daha düşük ccli motorla başlamanı tavsiye ederim.
2-Hangi modeller 2008 ise suzuki daha iyi ama hepsi aynı işte senin gidip ikisinede bakman lazım hangisi sana göreyse onu alırsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire
2-Hangi modeller 2008 ise suzuki daha iyi ama hepsi aynı işte senin gidip ikisinede bakman lazım hangisi sana göreyse onu alırsın.
yenı baslıcam pekı ne onerıısın coğu kısıye soruyorum honda cbr 125 cc dio ama...._?_
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinç duman -- 31 Temmuz 2008; 19:59:06 > -
bnce cbr 600 rr -
bence başlangıç için k9 gider siz ne dersiniz arkadaşlar? -
ybr 125 .. -
quote:
Orjinalden alıntı: erdinç duman
quote:
Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire
2-Hangi modeller 2008 ise suzuki daha iyi ama hepsi aynı işte senin gidip ikisinede bakman lazım hangisi sana göreyse onu alırsın.
yenı baslıcam pekı ne onerıısın coğu kısıye soruyorum honda cbr 125 cc dio ama...._?_
Cbr 125 olabilir diğer 125cc lere göre daha performanslıdır. -
cbf 150
cg 125
ybr 125
apache 150
dilediğini seç hepsi senin için uygun ama 600 cc bence ağır gelir -
walla ben ybr125 aldım onda bile intiba zor.sen 600 lük makineden bahsediyorsun kardeş.
ybr için bile backround lazım bence -
la sizde iyice suyunu çıkardınız ybr'e neyle background yapacağız mobiletle mi?
-
600rr ile başlamak çılgınlık olur.Mutlaka aldığında devireceksin motoru,sürerken olmasa bile yanlış bir yere park edeceksin düşecek mutlaka grenajı dağılacak.Ve sen çok pişman olacaksın yedek parça fiyatlarını öğrenince.
Küçük ve yedek parçası ucuz motor ile başla,kendine hakim ol.Naked tipte bir motor olmalı bu sayede grenajı az olur ve birde koruma demiri takarsın pişman olmassın. -
dilimde tüy bitti artık anlata anlata!!
Alın beyler.. 600cc bir zaman sonra kesmez. Direk 1000cc yada 1000cc üzeri bir makine alın! Hatta ikiteker sürmeyi hayabusa'nın üstünde öğrenin!
Hızlı yaşayın, cesediniz yakışıklı olsun!..
Bak kardeşim, uğraşma öle ufacık makinelerle. Biraz daha ekle cillop gibi GSXR 1300 Hayabusa var.
-
abi 1300cc birden nası aliscaz o motoru durduramam bn duserım bea -
quote:
abi 1300cc birden nası aliscaz o motoru durduramam bn duserım bea
saygıdeğer kardeşim hem başlangıç için motor istiyorsun hemde 600 cc olsun istiyorsun sen merak etme BurakMuratın önerdiği hayabusayıda sürersin başlangıç için 600 cc istediğine göre
Sen önce ehliyetini al sonra altına bi scooter veya 125 cc bir motor al 4-5 sene sonra 250 cc 500 cc 600cc sonra 1000cc geçersin ama emeklemeden yürüyemezsin çiğnemeden yutamassın sabır sabır herşeyin zamanı vardır
-
Naptın 4-5 sene beklenir mi hiç 125cc motorla Yani tabi kişiden kişiye değişir ama normal bi kullanıcının 125'lik makine ile 5000km yapması gayet yeterlidir, sonrasında 600cc yine ağır gelir ama alınca çok dikkatli şekilde kullanılırsa problem çıkarmaz, öyle ön kaldırayım, virajda dibine kadar yatırayım falan gibi mantıksız işler yapmayın trafik piste benzemez.. -
quote:
Orjinalden alıntı: esentepeli_90
quote:
abi 1300cc birden nası aliscaz o motoru durduramam bn duserım bea
saygıdeğer kardeşim hem başlangıç için motor istiyorsun hemde 600 cc olsun istiyorsun sen merak etme BurakMuratın önerdiği hayabusayıda sürersin başlangıç için 600 cc istediğine göre
Sen önce ehliyetini al sonra altına bi scooter veya 125 cc bir motor al 4-5 sene sonra 250 cc 500 cc 600cc sonra 1000cc geçersin ama emeklemeden yürüyemezsin çiğnemeden yutamassın sabır sabır herşeyin zamanı vardır
ehlıyet war bnde....bn bı 125 cc alcam yakın zmnda senın dedıın gıbı sora gecerız 600cc falan saol kardes
-
quote:
Orjinalden alıntı: sahinoz31
Naptın 4-5 sene beklenir mi hiç 125cc motorla Yani tabi kişiden kişiye değişir ama normal bi kullanıcının 125'lik makine ile 5000km yapması gayet yeterlidir, sonrasında 600cc yine ağır gelir ama alınca çok dikkatli şekilde kullanılırsa problem çıkarmaz, öyle ön kaldırayım, virajda dibine kadar yatırayım falan gibi mantıksız işler yapmayın trafik piste benzemez..
arkadaşın yaşını tam olarak bilmiyorum ama bana göre normal kullanım yaşa bağlı olmalı
18+(125-250cc)
25+(250-600cc)
30+(600-1300cc)
tabiki 17 yaşında bir insanda 1300 cc kullanır ama en sağlıklı ve verimli kullanımlar bu yaş aralıklarında olur 1300 cc 20 yaşında kanı kaynıyan bizler gibi gençler kullandığında sonu kötü oluyor o yüzden bir olgunluk ve tecrübe gerekli büyük cc kullanımı için tabi bu benim şahsi fikrim herkesin fikri farklıdır
-
erdinç esentepeli haklı eğer birde hiç kullanmadıysan vitesli bi motor çok ama çok sakat olurki istersen bi 125cc bin ve dene derim tabii hiç kullanmadıysan diyorum bi 125cc kullandıktan sonra 600cc lik bi makinanın yanına yaklaştıgında zaten cüssesi sana off dedirtecektir :)))
3 gün öncesi a2 sınavında hiç kullanmamış insanları gördüm 125likler bile kısrak gibi atıyor üstünden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X